Witam was wszystkich przeszedłem już ta chorobę walczyłem z nią 3 miesiące brałem nivalin sterydy i rehabilitacja laser sollux elektrostymulacja i buzia zaczęła mi się ruszać dopiero po 3 miesiącach oko już zaczęło mrugać po 2 używajcie kropelek do oczu lub na ten czas i najlepiej isc do okulisty żeby na ten czas nosić okulary jest to duza ulga dla oczu po sterydach przytyłem 12 kilo ale już je zgubiłem po 6 miesiącach i głupio sie teraz czuje niestety i mam złą wiadomość znowu zaczynam czuć dziwne drętwienia oka i i drętwienie pleców i wpadam w panikę ze znowu może mnie ta choroba znów dopaść brak mam chęci na jakiekolwiek wyjazdy jedyna Rzeczą to tylko jest praca i szybki powrót do domu i unikanie przeciągów nie wiem co mam robić bo wiem jak trudno znaleźć dobrego lekarza co zajmie się to choroba
przeszedłem prawdziwe piekło zanim znalazłem dobrego lekarza bylem załamany jeden powiedział ze samo przyszło i przejdzie i odesłał
mnie do domu z kropelkami do oczu i to nie w byle jakiejś mieścinie tylko w stolicy polski w znanym szpitalu na brudnie .A tej choroby nie można ignorować mogą zaniknąć nerwy twarzy i można takim zostać do kona życia. Wszystkim chorym na to chorobę zycze szykiego powrotu do zdrowia i dobrego lekarza i nie podawajcie przede wszystkim trzeba wieżyc ze będzie dobrze i wkoncu buzka sie ruszy