Sama chcesz odstawić, a nie martwisz się o napady? Podczas ciąży nie powinno się brać tabletek na kwasie walproinowym (np Depakina). Po co chodzisz do neurologa, skoro sama sobie odstawiasz leki?
Gość 2015-04-06 19:22:21
Witajcie. Przeczytałem sobie wpisy. Zaczyna mi się rozjaśniać w głowie. Muszę porozmawiać z moją Panią doktor bo kilka spraw mam dokładnie takich ja opisane. Brak apetytu, napady lęku (czuję się zupełnie bez powodu tak jak bym się nagle zląkł), zmiany nastroju czasami wybuchy wściekłości a nigdy tak nie miałem. Biorę Vetirę od ponad roku najpierw 2x250 dziennie a teraz 2x500. Ataki mam rzadko ale są jak dla mnie ciężkie. Już ktoś to napisał ale wydaje mi się, że potrafię przewidzieć atak. Mam wtedy poczucie zagrożenia, spięcie mięśni. Potem zaczyna lekko boleć głowa a potem to już "ciemność widzę widzę ciemność" :) i piekielny ból głowy i mięśni po "pobudce". Niestety specyfika mojego zawodu (jestem zawodowym muzykiem) wymaga czasem zarywania nocy a to nie ułatwia higienicznego trybu życia. Czy ktoś przerabiał coś podobnego z innym lekiem? Bo pracy nie chcę zmienić.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.