Reklama:

Pomocy operacja kręgosłupa (26)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
21-06-2017, 06:43:49

witam czy mogę prosić o więcej informacji o operacji endoskopowej dzieki
gość
19-07-2018, 17:09:38

Szpital świętego Wojciecha - dr Piotr winkler
gość
22-07-2018, 15:25:33

Witam. Czy ktoś był operowany w szpitalu św. Wojciecha w Poznaniu endoskopowo. Jeśli tak proszę o kontakt.
gość
22-07-2018, 16:10:13

Najlepiej opowie Ci o tym specjalista. Uwierz że trafisz w dobre ręce. Podrzucę Ci ranking najlepszych specjalistów , wybierzesz sama do którego chcesz pójść https://ranking.abczdrowie.pl/s/Ortopeda . Pozdrawiam
gość
26-07-2021, 07:37:57

Na początku wizyta online płatna podczas , której lekarz jest uprzejmy, próbuje doradzić. Przed wizytą otrzymał informacje dot. problemu, również online (aktualny rozonans). Następnie proponuje wizytę u siebie w szpitalu w gabinecie. Po przyjedzie do szpitala trzeba zapłacić przed wizytą kwotę 290 zł. I też poczekać na przyjęcie mimo wyznaczonej godziny ponad 1h. Pacjenci umawiani są co 10 minut. Czy to długo? Czasami wizyta trwa 7 minut i krócej. Pacjent wręcz wypada z gabinetu. Po odczekaniu i wejściu do gabinetu doktor okazuje się innym człowiekiem. Około 12 jest już bardzo zmęczony co okazuje ziewaniem. Badanie wręcz trzeba na nim wymusić. Widać, że dokumenty moje z wizyty online ma przed sobą. Jedynym pytaniem, które zadał z zainteresowaniem było "kto robił operację i gdzie". Następnie podaje namiary na innego lekarza, gdzie ewentualnie mam się zgłosić, gdyż on nie będzie u mnie nic robił. Na zapytanie o środki przeciwbólowe , poinformował że z bólem trzeba żyć. Po czym wypisuje skierowanie na tomograf. Za tomograf trzeba zapłacić (446 zł). Z płytką idę jeszcze raz i dostaję krótką suchą informację, że tomograf jest jemu nie potrzebny. Natomiast może się przydać na konsultację u doktora Kubaszewskiego(okres oczekiwania powyżej 1mies.). Czytając opinię i kierując się głównie nimi (i też wystąpieniem w TVN) był obraz lekarza idealnego, prawie świętego. Rzeczywistość w poczekalni, okazała się inna. Osoby , które piszę te wszystkie pozytywne opinie piszą je prawdopodobnie pod zamówienie. Opisałem wizytę u doktora Winklera. Nie polecam jest nieprzyjemny w prywatnym gabinecie. Pomocy nie uzyskałem żadnej, jedynie koszty były znaczne.
gość
05-02-2022, 23:15:55

Byłam osobiscie wizyta trwała 30 min p dr udzielił mi zadowalających wyjaśnień, nie liczę by mnie leczył ponieważ neurochirurg ma operować i tego od dr oczekuję pozdrawiam Maria Cieślińska

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Początek diagnostyki
Witam , zmiany wykryte w sumie przypadkowo w RMagnetycznym w odcinku lędźwiowym 1.5mm prawdopodobnie wyściolczak. Był robiony RM głowy, RM kręgosłupa szyjnego i piersiowego 6 m-cy temu ( czysto ) odebrane wyniki teraz samego lędźwiowego ponownie i 1.5mm taki sam jak pół roku temu wynik... Co dalej? Jakie są dalsze postępowania... Oczywiście neurolog i neurochirurg będzie konsultacja Ale jak to co robić na co się nastawić ??
gość
Ucisk w głowie, co to może być?
Jestem mężczyzną, mam 26 lat i od jakiegoś czasu odczuwam dolegliwości w lewej części głowy. Odczuwam je w zasadzie cały czas, raz mocniej, raz słabiej. Na szyi z tyłu po lewej stronie mam guzki, które zmieniają swój rozmiar. Lekarz rodzinny mówi, że to mogą być mięśniowe zgrubienia od złej pozycji, ale... mam szumy uszne właśnie promieniujące jakby od tej szyi na głowę, szczególnie przy odchylaniu głowy w prawo. Odczuwam ucisk w głowie z lewej strony, w skroni i na czubku głowy, a także w oku (okulary, większa wada wzroku w lewym oku). Słyszę czasem pukanie w lewym uchu, takie pulsowanie. Ból głowy nasila się czasem przy nachyleniu, niekiedy odczuwam takie ukłucie lub uczucie ciepła bez zmiany pozycji. Zdarza się też mgła mózgowa. Badania krwi, moczu, ciśnienie, EKG, echo serca, tętnic szyjnych, badania okulistyczne - wszystko w normie. Lekarz rodzinny nie widzi powodu do skierowania do neurologa, twierdzi, że to problemy związane z przeciążeniem kręgosłupa - mam pracę głównie siedzącą. Czy to może być tętniak? Mam też problemy stomatologiczne, czy to może być od tego?
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
Reklama: