Reklama:

podwójne widzenie (327)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
19-07-2013, 15:33:44

Nata , mam nadzieje , ze okulista stwierdzil u Ciebie wade wzroku na podstawie badania okulistycznego a nie na podstawie opisu jak widzisz ksiezyc...nosisz okulary , czy myslisz , ze niepotrzebne ...?
gość
21-07-2013, 15:14:47

ja uważam, że to może byc też np od mętów. Bo problemy z tym podwójnym, rozczepionym widzeniem zaczęły się, jak pojawiły mi sie mety. Odkąd je mam, to czuje sie jakby przemęczony, wzrok mi sie szybciej meczy.
Wtajemniczony
23-07-2013, 11:17:29

Witam,powodów może być wiele, przemęczenie, krzywy kregosłup, problemy ze wzrokiem i wiele innych, trzba sie po prostu poddać rozległej diagnostyce.
gość
25-07-2013, 05:49:12

Witam!!!
O jakie mety chodzi w tym podwójnym widzeniu....mam je od paru ładnych lat...
gość
27-07-2013, 14:13:37

Natalia ja tez się czuje często zmęczony i tez wydawało mi się, że to od komputera ;/
Początkujący
31-07-2013, 11:40:55

Czasami podwójne widzenie jest początkiem bardzo trudnych schorzeń. Nie ma sensu z tym zwlekać ani szukać wiedzy tajemnej po internecie - tylko iść do specjalisty.
Przyjazna Przychodnia www.przyjaznaprzychodnia.info
Początkująca
31-07-2013, 16:40:28

Do robert12/////Do jakiego specjalisty, jaki początek schorzeń....ja cierpię na podwójne widzenie od ładnych paru lat jakie to może być schorzenie i o jakich mętach czy metach piszecie?Ja przeszłam już wszystkie badanie okulistyczne i wzrok ja mam IDEALNY w tym układzie nie mam wad!!!!Więc co ja mam myśleć????Dajcie jakieś konkretne wskazówki??pozdrawiam WAs
FLASTR ;-)
Początkujący
05-08-2013, 16:31:28

Witam
Pisałem jakis czas temu oswoim przypadku i wizycie w instytucie leczenia Zeza w krakowie z którego wynikało to że mam przejść dwa zabiegi..i właśnie w najbliższym czasie spodziewam sie pierwszego i obawiam sie nie samego zabiegu a podróży powrotnej z krakowa ponieważ jestem sprawnym czlowiekiem i odległość z krakowa do legionowa pokonam bez problemu..ale sam fakt że będę jechał sam i z opatrunkiem na jednym oku sprawia że mam obawy..doradzcie coś?
Forumowiczka
05-08-2013, 17:13:57

Najlepszym rozwiązanie byłoby wybrać się z osobą towarzyszącą. Nie musiałbyś się martwić o powrót do domu.
VIP
05-08-2013, 19:31:08

szumacher79 2013-08-05 18:31:28 Witam
Pisałem jakis czas temu oswoim przypadku i wizycie w instytucie leczenia Zeza w krakowie z którego wynikało to że mam przejść dwa zabiegi..i właśnie w najbliższym czasie spodziewam sie pierwszego i obawiam sie nie samego zabiegu a podróży powrotnej z krakowa ponieważ jestem sprawnym czlowiekiem i odległość z krakowa do legionowa pokonam bez problemu..ale sam fakt że będę jechał sam i z opatrunkiem na jednym oku sprawia że mam obawy..doradzcie coś?
Czy Ty masz zamiar prowadzić samochód ? To raczej przemyśl, wiem po sobie, że do patrzenia jednym okiem trzeba się przyzwyczaić i z początku może to być uciążliwe.
Może skorzystaj z innego środka transportu, może pociągiem
A co do zabiegu to powodzenia, ja też przeszłam dwa, ale u mnie przyczyną była Miastenia i podwójne widzenie mam nadal.
Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: