Reklama:

zawroty głowy od szyjnego odcinka kręgosłupa (86)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
06-09-2016, 09:30:42

kroplówka nie leczy tego problemu
gość
15-10-2016, 15:42:51

Udajcie się do kogoś z rodziny Paluchów,
Wrocław, Warszawa, Opole, doskonale leczą problemy z kręgosłupem szyjnym,
polecam książkę na ten temat dra Bolesława Palucha.
gość
04-12-2016, 20:49:00

WITAM!!!MAM RÓWNIEŻ PROBLEMY ZE STRZELAJĄCA SZYJA,DO TEGO ZAWROTY GŁOWY,BÓL GŁOWY I CIĘŻKIE OCZY.MAM TO OD ROKU OD KIEDY BYŁAM NA MASAŻACH U PEWNEGO PANA.UMÓWIŁAM SIĘ DO ORTOPEDY ALE NIE WIEM CZY DOBREGO LEKARZA WYBRAŁAM? JAK MYŚLICIE? TO JEST STRASZNE,A CZASAMI TO JUŻ MAM TAK DOSYĆ....A MAM DZIECI I MUSZE BYĆ SILNA LECZ CZASEM JUŻ MI TO NIE WYCHODZI.
gość
05-12-2016, 10:38:26

taka choroba, trzeba dyscypliny, by sobie nie robić krzywdy
gość
05-01-2017, 11:54:51

Witam
Mam również problemy z kręgosłupem i różne związane z tym dolegliwości bólowe.Prosze o kontakt osoby,ktore chętnie porozmawiaja.
E-mail: esteti@interia.pl
gość
13-03-2017, 18:47:47

ddd
gość
30-04-2017, 09:55:54

Witam mam identyczna sytuacje jak pani wiek33.Zaczelo sie od przebudzenia z rana z mdlosciami potem 2tyg lekkich zawrotow.Ale zaczelo sie naprawde gdy bylam wpracy dost.silnych bolow glowy bylam zestresowana i jak wypilam kawe to dop mnie trafilo:drzenie silne zawroty mdlosci bol glowy .Leczono mnie na blednik bez zadnych badan betaserc po ok2tyg byl spokoj a po3 znow wrocilo odstawilam leki.A potem tourne po kilkudziesieciu lekarzach.Nikt nic nie widzial ortopeda po obejrzeniu rtg i mri powiedzial ze skrzywinie ktore mam jest zbyt male zeby to byly zawroty od tego.Wynik blednika po3mcach byl malo wskazujacy na to by to bylo to bo tylko lekkie oslabienie wyszlo pr.przedsionka.Po pol roku wyszlo ze mam migrene bo dost aury. I leczenie poszlo w tym kierunku ale3 neurologow nie wie czy zawroty sa od tego.Dzis widze ze wywoluje je stres ale i wspoltowarzysza bole karku wiec zaczynam szukac w tym kierunku bo mam wyprostowanie lordozy szyjny.Terapia manualna zero efektu i na bole i na zawroty .Lekarze maja zero wiedzy w tym kierunku jesli ma ktos podobnie prosze nap.jak sb radzi lub poradzil :mkpoh@wp.pl
gość
27-08-2017, 09:17:14

Witam, cieszę się że znalazłam to forum. Zawroty głowy zaobserwowałam u siebie od marca 2016. Wówczas trwały u mnie ok 1 m-c. Myślałam że to zaburz.hormonalne. Jednak powtórzyły się znowu w marcu 2017 r ok 1 10 dni trwały a teraz w sierpniu są z powrotem od tygodnia co prawda w 1ym dniu pojawily się jak zawsze po obudzeniu i wstaniu z łóżka potem po normalnym śniadaniu wymioty. Dziś w 7 dniu jest o wiele lepiej mogę jeść bez wym.jednak momentami moje widzenie jest nieostre. Czy przyczyną może być brak lordozy krègoslupa szyjnego? Czy błędnik? Poproszę o podpowiedzieć. Pozdrawiam Hanna
gość
28-08-2017, 07:30:21

Cześc, trzeba isc do neurologa zrobic diagnostyke a potem zalecam masaże o ile można. Tutaj namiar- http://domowarehabilitacja.com/
Generalnie warto też brać urlop, odpocząć no i się zdiagnozowac.
Paulina. Pozdrawiam
gość
09-09-2017, 16:00:00

Nie chce was zalamywac. Nie liczcie ze cos siezmieni i bol ustapi to na cale zycie. Ja walcze od roku i mam dosyć. Nie wiem jak dlugo wytrzymam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: