Reklama:

WITAM (78)

Forum: Padaczka

VIP
02-06-2013, 14:33:46

nie28 2013-06-02 16:14:02 A co mam napisać jak jestem obrażana przez Twoje szanowne Dorota koleżanki z Twojego działu neurologii.
Prosze pisać konkretnie, a nie obrażać wszystkich koleżanek, masz coś do mnie ?
Bo niestety tak to odebrałam.
Jestem koleżanką Dorotki, jestem na neurologii, gdzie, kiedy i kogo obraziłam, to raczej koło mojej osoby czasem robicie zamieszanie.
Już dawno pisałam, że tego sobie nie życzę.
gość
02-06-2013, 14:37:44

Ania nie 28,dzisiaj to chyba Twoj zły dzień,zbierasz cięgi równo i na neurologii i na forum rozmow przy kawie lub herbacie.
gość
02-06-2013, 14:44:53

To proszę łaskawie ujawnić się gość. Gość proszę cię przestań. Ileż można.
Co cię to obchodzi czy mnie stać na lek czy nie?
Mam porobione badania i nie muszę się chwalić wynikami.
gość
02-06-2013, 14:57:40

Treść zablokowana przez moderatora

gość
02-06-2013, 15:03:20

Gosciu,Ania nie 28 nie miala chyba leku dopochwowo,co by to nie bylo,relanium,czy inny na poskromienie popędu,juz nie przesadzajcie z tym nabijaniem sie z Anki.
gość
02-06-2013, 15:12:34

Gość 2013-06-02 16:57:40 Droga Nie28,
moja kolezanka na fb jest wlasnie strasznie napalona na seks i nie moze sie opanowac, a smoka z tlokiem brak w okolicy.
Czy wlew Relanium skutecznie ostudzi namietnosc jej macicy?
W imieniu kolezanki
Wdzieczy Kolega
Jak masz na imię? Ewa ja nie wiem o co im biega stale mają jakieś ale. Najlepiej się nie odzywać.
gość
02-06-2013, 15:18:56

Żarty sie gosci trzymaja ,nie przejmuj sie Aniu,lepiej posiedziec poczytac spokojnie ksiażkę niz tracic nerwy na walki forumowe.
gość
02-06-2013, 15:44:48

Masz rację. Kto tak pisze to nie zna się tak naprawdę na życiu. Ewunia idziemy czytać.
gość
02-06-2013, 15:49:08

To prawda,ksiązka relaksuje,ja tez poczytam ilez mozna byc na forum,tak
gość
02-06-2013, 19:21:26

Do ewalchim;

Tak, Nie28 stosowała RELANIUM dopochwowo, wróć do postów z jej wypowiedziami z ubiegłego roku, nikt się z niej nie nabija.
Anna, nigdy do błędów się nie przyznaje, idzie w zaparte, zawsze pisze, że ma rację, a małe sprostowanie prowadzi do tego co teraz czytasz i do ukoronowania.
Ponadto Ewo, niczyim kosztem się nie dowartościowuję, ja znam swoją wartość.
Nigdy nie napisałam, że jesteś chora psychicznie nawet przez myśl mi to nie przeszło, więc nie zarzucaj mi tego czego nie napisałam.
Zresztą, jak już mowa o osobach chorych psychicznie, to też są ludzie, wszystkich jednakowo szanuję, czy myślisz, że ja chciałabym chorować na epilepsję, NIE, ale co mam zrobić, jestem chora i z tą chorobą muszę żyć, dlatego też moją wiedzę chcę w jak najbardziej rzetelny sposób przekazać tym którzy o to pytają.
Stajesz w obronie Anny, masz takie prawo, ale by móc kogoś smagać batem, wcześniej przeczytaj posty.
Odkąd piszę na forum Anna, nie umie, nie potrafi dogadać się z zespołem, nie znosi krytyki, to ona chce być najmądrzejsza, to ona chce aby wszyscy jej się podporządkowali, wówczas by było dobrze, nikt nie może mieć własnego zdania, bo Nie28 jest najmądrzejsza we wszystkich tematach.
Od tego momentu postanowiłam, że nie udzielam rad osobom chorym na padaczkę.
Nie28, temat zna doskonale więc niech się produkuje.
Alicja

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: