Do ewalchim;
Tak, Nie28 stosowała RELANIUM dopochwowo, wróć do postów z jej wypowiedziami z ubiegłego roku, nikt się z niej nie nabija.
Anna, nigdy do błędów się nie przyznaje, idzie w zaparte, zawsze pisze, że ma rację, a małe sprostowanie prowadzi do tego co teraz czytasz i do ukoronowania.
Ponadto Ewo, niczyim kosztem się nie dowartościowuję, ja znam swoją wartość.
Nigdy nie napisałam, że jesteś chora psychicznie nawet przez myśl mi to nie przeszło, więc nie zarzucaj mi tego czego nie napisałam.
Zresztą, jak już mowa o osobach chorych psychicznie, to też są ludzie, wszystkich jednakowo szanuję, czy myślisz, że ja chciałabym chorować na
epilepsję, NIE, ale co mam zrobić, jestem chora i z tą chorobą muszę żyć, dlatego też moją wiedzę chcę w jak najbardziej rzetelny sposób przekazać tym którzy o to pytają.
Stajesz w obronie Anny, masz takie prawo, ale by móc kogoś smagać batem, wcześniej przeczytaj posty.
Odkąd piszę na forum Anna, nie umie, nie potrafi dogadać się z zespołem, nie znosi krytyki, to ona chce być najmądrzejsza, to ona chce aby wszyscy jej się podporządkowali, wówczas by było dobrze, nikt nie może mieć własnego zdania, bo Nie28 jest najmądrzejsza we wszystkich tematach.
Od tego momentu postanowiłam, że nie udzielam rad osobom chorym na
padaczkę.
Nie28, temat zna doskonale
więc niech się produkuje.
Alicja