Reklama:

WITAM (78)

Forum: Padaczka

VIP
03-06-2013, 13:31:12

nie28 2013-06-03 15:25:33
Koleżanka chciała porozmawiać o chorobie, ale niestety wyszło jak wyszło.Praktycznie zawsze coś musi wyjść nie tak.
Nie przejmuj sie już tak bardzo, Ale się zdeklarowała, że już nie będzie udzielała żadnych porad, po prostu odchodzi.
Szkoda
VIP
03-06-2013, 13:35:20

ewalchim 2013-06-03 14:12:33 PS.Reniu,nie wiedziałam,że jesteś osobą niepełnosprawną ze względu na wzrok i słuch,mało mnie u Was na neurologii,wiem że Twoj mąż choruje,czy namawiałąs go zeby z nami popisał na forum?tutaj miałby duże wsparcie psychiczne i ludzie chętnie pomagają wymienają własne doswiadczenia.
Nie piszę o wszystkim, ale jak już, to jeszcze chore mięśnie.
Mąż raczej nie skorzysta, wystarczy że ja go wspieram
gość
03-06-2013, 13:39:45

Droga Mare.
Przekaż Alicji aby została. Nikt przecież nie powiedział aby odeszła. Zabolało mnie tylko,że kolejny raz ,gdy napisałam,że ja mam inne rodzaje napadów. Chce aby Alicja została. Przyznałam się do błędu z relanium i zapłaciłam za ten błąd wysoką cenę
Przekaż Alicji aby została na portalu. Niech udziela porad. Są sytuacje, gdzie nie umiemy się nawzajem zrozumieć.
Może dlatego,że nie każdy posiada wiedzę o tej chorobie, która stanowi przeszkodę w życiu.
Ps. Nie zwracajmy może uwagi na błędy. Każdy je popełnia. Mare nikt nie jest doskonały nawet ja.
gość
03-06-2013, 13:51:44

Przeczytajcie na neurologii jest artykuł Nadwrażliwosć na światło,przyda sie Alli bo tam jest ten problem przy epilepsji co Anna opisywala.
Aniu,jeszcze na osłode dodam ze obrazające Cie wpisy goscia na rozmowach przy kawie lub herbacie są już usunięte.
gość
03-06-2013, 14:00:08

PS.Reniu,ja długo myślałam że Ty jesteś osobą całkowicie zdrową,szukającą jedynie wsparcia u nas z powodu choroby męża,mam nadzieję że Cie nie uraziłam.
Bardzo mnie ciekawi czy na awatarze jest Twoje zdjęcie?napiszesz?u mnie na moim ,tak ja jestem.
VIP
03-06-2013, 14:07:58

Niestety, awatar to nie moje zdjęcie, po prostu podobało mi się.
O swojej chorobie tu nie piszę, bo nie mam z kim, nikt tu na to nie choruje.
Ale jakby co - to pozdrawiam wszystkich miasteników
gość
03-06-2013, 17:13:21

Prosze pisać konkretnie, a nie obrażać wszystkich koleżanek,
Renia,miałam pomóc Ci w walce z Twoimi błędami,na nich sie wszyscy uczymy więc powinna być forma wszystkie koleżanki,a nie ''wszystkich koleżąnek''
Jak mi sie trafi coś walnąć,to też mi piszcie zebym mogła sie potem poprawić,na pewno sie nie obrażę!
gość
05-06-2013, 16:33:54

ja podsumuję jednym ciągiem liter (bezbłędnym ) ------
hihihihihihihihihihihhihiihihihihihihihihi, i tu dodam cytat z filmu: "chcieliśmy dobrze, wyszło jak zawsze"

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: