Reklama:

WITAM (78)

Forum: Padaczka

gość
02-06-2013, 20:03:12

ewalchim 2013-06-02 17:03:20 Gosciu,Ania nie 28 nie miala chyba leku dopochwowo,co by to nie bylo,relanium,czy inny na poskromienie popędu,juz nie przesadzajcie z tym nabijaniem sie z Anki.
My się z niej nie nabijamy, jedynie korygujemy jej błędy merytoryczne.
A to, ze pisała o tym jak stosowała relanium to poczytaj sobie Ewo, to nie jest nasz wymysł.
To jest warte przeczytania:
http://www.forumneurologiczne.pl/forum/vt,0,604,626502,490,rozmowy-przy-kawie-lub-herbacie
gość
02-06-2013, 20:44:31

Ewo jestem pewna ,że Alicja specjalnie mnie ocenia , bo chce abyś zobaczyła jaka jestem naprawdę. Ty sama wiesz jaka jestem.
Zdajesz sobie sprawę jaka jestem i masz do mnie zaufanie, ja również mam do Ciebie zaufanie.
Jakbym nawet umiała pracować z zespołem to by mnie nie zaakceptowali.
Alicjo nie jestem lekarzem, jestem skromną osobą , która dzieli się własną wiedzą i doświadczeniem.
gość
02-06-2013, 20:49:33

Ile razy można poprawiać relanium na relset.
Mam dość tego. Alicjo korona Ci z głowy nie spadnie ja mam dwie i jakoś tego nie przeżywam tak mocno jak Ty. Choć również ostałam je niesprawiedliwie.
Proponuje zakopać topór wojenny i nie wracać do tego tematu.
Wróćmy do wątku.
VIP
02-06-2013, 21:34:50

Ala jedynie chciała prostować fakty, które dalej są niejasne, więc może wykażcie trochę taktu i nie piszcie o czymś o czym nie macie zielonego pojęcia.
Ona jeszcze nigdy nie pisała, że coś niesprawiedliwie dostała, a na każdym kroku od dwóch dni na waszych jęzkach ostaje, dajcie spokój starszej, samotnej, chorej kobiecie / Alus sorry za sformułowanie/ ale mnie trafia jak szacunku do strszych brak, gdzie ta młodzież sie chowała, wstyd.
gość
02-06-2013, 21:48:29

Jeśli ktoś ma o mojej osoby szacunek to ja również do tej osoby mam. Przykładem jest Ewa. Czy ona mnie obraziła kiedyś ? Nie. Zawsze mogę z nią porozmawiać na każdy temat.
Przyznam Alicja troszkę z gościem przesadzili co do mojej osoby. Nie dziw mi się ,ze poczułam się źle z tego powodu.
Ja mam różnie napad ale głownie od światła.
Nie mogę nawet przebywać w kuchni,bo są miejsca takie które wywołują napad epilepsji.
Chciałam o tym z nową koleżanką porozmawiać i zrobiła się afera.
Alicjo jeśli poczułaś się urażona z mojego powodu to przepraszam, ale ja muszę się bronić i własnych wypowiedzi.
Nie życzę sobie aby wracano do starszych wypowiedzi gdyż nie chodzi tu o to. Zadbajmy aby był tu na portalu szacunek.
VIP
03-06-2013, 07:58:27

Nie myl pojęc, ze strony Ali to nie był brak szacunku, ale chęć pomocy, byś pisała poprawnie, składnie, by każdy wiedział o czym piszesz, a niesteworzone rzeczy bys wyjaśniła, a Ty od razu obrażona, bo Ci ubliżono.
Wiesz, że cała Polska to czyta i pół świata i chyba nie chcesz by śmiano się z Twoich wypowiedzi, dlatego Ala z takim uporem Ci to uświadamia, a Ty nie potrafisz przyjąc tego jak lekcjii, tylko grymasisz jak małe dziecko......fochy stroisz, jakbyś wszystkie rozumy pozjadała, bo ta niedobra Ala taką krzywdę wielką Ci wyrządziła.......a co takiego Ci obraźliwego napisała, przeanalizuj to sobie raz jeszcze.
Na drugi raz nikt juz nie będzie Ci zwracał uwagi, jeśli Twój tekst będzie bezsensowny, śmieszny, bez ładu i składu, niech się wszyscy śmieją, a - jak Cię widzą tak Cie piszą.
I trzeba umieć przyznac się do błędu, przyjąć słowa krytyki i wyciągnąc z tego porzyteczne wnioski.
gość
03-06-2013, 11:20:52

Reniu,ok,poł Polski nas czyta i pół swiata więc wszyscy sie dowiedzieli ze Anka myli relanium z relsetem,a Ty kochana,zobacz jakie robisz rażąće błęy ortograficzne!od wczoraj 3 znalazłą:ode mnie piszemy osobno,a nie razem ,nietaktownie piszemy razem Ty napsałas osobno,a w wyrazie nieżyczliwy nie piszemy przez rz!
Anna tez robi błedy tak jak napisala w forum o uzaleznieniach że :chałwa i Medforum to wielki przysmak!tak jakby Medforum było przysmakiem,bład w rodzaju humoru z zeszytow szkolnych:zaginął pies z długim ogonem do którego była przywiązana cała rodzina!
Mi uswiadomiono mój błąd ze piszemy wziąć a nie wziaść i bardzo dobrze,dziekuje tym co pomogli wyjsc mi z błędu!
Ze złosliwosci tego Wam nie wypominam,trzeba mieć opanowaną ortografię,kiedyś moze Renia zechcesz napisać fajna pracę na konkurs,szkoda zeby zdyskwalifikowali za błędy!
VIP
03-06-2013, 11:47:42

No popatrz, jednak człowiek uczy się całe życie, ale o tym już pisałam..........ale jak na osobę ślepą i głuchą to jednak nie tak wiele tych błędów.......ha ha, może uda mi sie zapamiętać, ale kurczę z pamięcią u mnie też kiepsko......ale obiecuję się poprawie
Ależ wypominaj - ja nie mam nic przeciwko, łączyć przyjemne z pożytecznym, to sukces odwieczny.
gość
03-06-2013, 12:00:57

Racja,kochana,na błędach uczymy sie całe życie!Ja też ,a osobom które pomogły wyjść mi z błędu jestem wdzięczna,poprawiłam się!
gość
03-06-2013, 12:12:33

PS.Reniu,nie wiedziałam,że jesteś osobą niepełnosprawną ze względu na wzrok i słuch,mało mnie u Was na neurologii,wiem że Twoj mąż choruje,czy namawiałąs go zeby z nami popisał na forum?tutaj miałby duże wsparcie psychiczne i ludzie chętnie pomagają wymienają własne doswiadczenia.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: