Reklama:

WITAM (78)

Forum: Padaczka

gość
03-06-2013, 12:31:11

ewalchim 2013-06-03 14:00:57 Racja,kochana,na błędach uczymy sie całe życie!Ja też ,a osobom które pomogły wyjść mi z błędu jestem wdzięczna,poprawiłam się!
No widzisz jak fajnie, dobrze jest przyjąć czyjąś uwagę za dobrą monetę i nie obruszać się. Szkoda, że Twoja koleżanka nie28 uważa się za nieomylną i traktuje uwagi i poprawki jako wielką obrazę i brak szacunku do niej.
Prawdziwa cnota krytyk się nie boi.
gość
03-06-2013, 12:43:23

Niestety gosciu,nie mam wpływu na to jak Anna zareaguje ,fakt że ona zle znosi wszelką krytykę,unosi się gniewem ,i potem burza w szklance wody,a ona rozżalona ze ***.
gość
03-06-2013, 12:45:21

Ocenzurowano mi slowo wcale nie wulgarne czy cos takiego.związane ze słuchaniem.
gość
03-06-2013, 12:48:29

w y s ł u c h u j e ???
gość
03-06-2013, 12:51:41

Tak,dokładnie ,nie wiem czemu cenzura tego slowa mi nie przepuściła...
gość
03-06-2013, 13:01:52

Jeszcze dzisiaj powinna byc informacja o wynikach rankingu za maj,niestety w kwietniu nikt z neurologii ani psychiatrii wg.nich nie zasłużył,szkoda,ciekawe jak teraz będzie
gość
03-06-2013, 13:12:50

Ewo szczerze powiedziawszy moim zdaniem Medforum oceniać będzie całość.
Renata Ty również błędy ortograficzne , ale jakoś Ci nikt nie wypomina nawet ja. Twoje wpisy również idą na całą Polskę i ja się Twojej osoby nie przyczepiam.
Przyznam się ,że ja nie popełniam błędów ortograficznych, ale jak każdy popełniam błędy życiowe, czasem stylistyczne.W momencie , gdy piszę tonie używam okularów wiem ,ze powinnam ich używać, w końcu je noszę od 27 lat.
Trzeba zrozumieć portal to nie szkoła.
gość
03-06-2013, 13:19:10

O błędach różnych,ortograficznych Reni,Twoich Aniu stylistycznych i wlasnych ja juz napisalam i nikt sie nie obrażał,ani nie pogniewał.
Co do rankingu,pożyjemy,zobaczymy,raz są nagradzane osoby pomagające na forum,patrzą również na wartości merytoryczne i konkursy.Byłam lekko zdziwiona,ze w kwietniu nikt od nas nie zasłużył,mimo ze zawsze dwie osoby nagradzali,a tak tylko z ginekologii ktos dostal ,a to przeciez zupelnie inne tematycznie forum.
gość
03-06-2013, 13:25:33

Najważniejsza jest aktywność , ale faktycznie przyznam,że ja się udzielam. Nie jestem tu dla nagród.
Czasem dostanę po łapach , ale nie można cały czas wmawiać tego samego błędu.
Należy skupić się na jednym problemie wątkowym.
Koleżanka chciała porozmawiać o chorobie, ale niestety wyszło jak wyszło.Praktycznie zawsze coś musi wyjść nie tak.
VIP
03-06-2013, 13:29:07

nie28 2013-06-03 15:12:50
Renata Ty również błędy ortograficzne , ale jakoś Ci nikt nie wypomina nawet ja. Twoje wpisy również idą na całą Polskę i ja się Twojej osoby nie przyczepiam.
Przyznam się ,że ja nie popełniam błędów ortograficznych, ale jak każdy popełniam błędy życiowe, czasem stylistyczne.
Mare jestem.
Kurcze musze popracować nad tą ortografią, bo faktycznie wstyd, jak na całą Polskę to idzie.
Ależ możesz mi zwracać uwagę, bo to cenne lekcje będą dla mnie, nie będe miała nic przeciwko temu.
A dla Ciebie ogromne gratulację, no ja nie jestem tak dobra z ortografii jak Ty........naprawdę gratuluję.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: