Treść zablokowana przez moderatora
mroczka.barbara 2012-09-30 15:01:59 Witam. moja mama kilka dni temu miała udar niedokrwienny. nie wiem dokładnie kiedy. Od 4 dni jest w szpitalu. cały czas jest przytomna ale ma problem z mówieniem. Wczoraj i przedwczoraj tak jakby wymyślałavrzeczy które się nie wydarzyły, ale dzisiaj już praktycznie nie mówi nic dziwnego. wie dlaczego jest w szpitalu co się dzieje i jakie miała badania itd. Ma apetyt uśmiecha się ale nie ma np łaskotek i osłabioną lewą stronę ciała. Wczoraj wstawała. A niedokrwienie miało miejsce w prawym płacie czołowym. niedotlenienie przez jakąs małą żyłkę. dzisiaj już trochę lepsza jest bo nie mówi "głupot" jak wczoraj. Strasznie się o nią boję.. jak pomóc czy już będzie dobrze?
Gość 2012-10-05 00:31:20 Mare ponieważ jest już późno napiszę w zasadzie zasygnalizuję problem .O tym nie dowiecie się od lekarzy .Przeczytałem wypowiedź pani profesor na temat udaru mózgu.Wszystko było tylko nie dlaczego. Z pewnością zastosowałaby typowe leki z polocardem włącznie. czyli objawowe.. A gdzie leki przyczynowe .Udar mózgu przy pierwszym "ataku" najczęściej nie powoduje zmian nieodwracalnych przy odrobinie szczęścia. Następny kończy się zazwyczaj śmiercią po względnie długim okresie choroby.Zaopatrz się w wit.C . O tym następnym razem.kocham was.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.