Reklama:

Tiki Nerwowe !!!! (514)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
30-08-2007, 11:18:00

ja rozniez sie z tym mecze od paru dobrych lat,trzesie mis ie glowa gdy ktos na mnei spojrzy,lub jest ruch,lub ktos sie smieje,lezalam 2 razyw szpitalu ale nic nie wyszlo i mialam tomografie,jednak nic nei wyszlo procz tego ze jedna polkula jestw ieksza,i mam dodatkowa droge przewodzenia,mam 19 lat w wieku 16 lat stwierdzono u mnie depresje i jestem na lekach od tej pory,ale saniewielkie rezultaty,mama choruje na cukrzyce ,zapadaw s piaczki czesto trzeba wzywac karatke,rozwodzis ie z ojcem,w toku jest spr karna za znecanie sie psychiczne i fiz nad rodzinaojciec popoija,otzrymal eksmisje ale walczy...
gość
30-08-2007, 11:23:00

jestem bardzo nerwowa,doznalam dreczenia kolegow z gimnazjum i to wlasnie wtedy zaczeli sie te tiki szarpania.w takim stanie nei da sie uczyc i funkcjonowac,lapia jak wchodze do sklepu,starams ei nei myslec i tlumaczyc,ze ludzie nei chca zle dla mnie,ale to silniejsze,te drzenia strasznie oslabiaja mnie,jutro wlasnie mam wizyte u neurologa przepisal mi tabletki przeciwbólowe i przes,odcinka szyjnego lecz nic nei wykazalo,mama ma mase swoich problemów zdrowotnych,ja czesto placze z powodu tych bolów jak to ja nazywam :/chodzilam po lekarzach lecz nie wiadomoc o to jest,...
gość
30-08-2007, 11:28:00

czesto przejezdza samochod lub jade autobusem,i lapia mnei tki,CHCE DODAC Ze alkohol likwiduje te doznania!!!!niczym cudowny srodek ,jednak alkoholiczka nie chce w zyciu zostac chce zyc normalnie ale nie daje rady,meczy mnei to czasami mam takiego dola ze nigdzie bym nei wychodzila,nawet siedzac z rodzina mi drga,czasami to juz bezsilna jestem,starams ie nei myslec lub zajac czyms innym ale to bardzo ciezko osiganac,eh chcialabym zeby ktos zdjal to ze mnie niczym czarodziejska rózdzka..Ale zrobic to moze tylko Jedna OSoba Tam w górze....
gość
30-08-2007, 14:05:00

hej, a jak sie nazywaja te tabletki? moglabys tez opisac jak dokladnie wygladalo to u Twojego chlopaka, a takze jakie ma rozpoznanie, prosze o pomoc
gość
31-08-2007, 14:55:00

przeczytaj dokladnie posty Malwa juz napisala ze to Propanolol,mi neurolog nie wypisala tego leku ,tylko jakis który zmiejsza napiecie miesni i ma dzialanie lekko uspokajajace kosztowal 13,54zl, a nazwa to myolastan
gość
31-08-2007, 20:28:00

hej
gość
01-09-2007, 09:50:00

chyba moge pomoc. jest lek na te okropne tiki i dziala lek nazywa sie thioridazin i jest przepisywany przez neurologa
gość
02-09-2007, 14:44:00

po jakim czasie thioridazin zaczyna działać.Mój syn też bierze ten lek
gość
02-09-2007, 16:54:00

moj syn ma 11lat ma straszne tiki bierze ten lek ale mu nie pomogl lecz kolezanki syn sie tym lekiem wyleczyl bral 6 miesiecy niestety na mojego olka to nie dziala.ma juz dosyc tej choroby.za wszelka cene chce mu pomoc
gość
02-09-2007, 17:04:00

chce sie spytac jak dlugo bierze ten lek i w jakich dawkach/ile dziecko ma lat. moj syn ma jyuz b.dlugo tiki ale nadal nuie moge sie do nich przyzwyczaic ta choroba utrudnia mu zyci.jest super dzieckiem i dobrym uczniem.musze mu pomuc,ale jak wiem ze do leku trzeba dawac magnez

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: