Reklama:

Tiki Nerwowe !!!! (514)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
16-05-2023, 10:51:31

Cześć. Może ktoś z was słyszał lub robił taki zabieg wstrzykiwania toksyny botulinowej na tik nerwowy? Ogólnie mam problem, że podczas sytuacji stresowej moje mięśnie twarzy zaczynają drżeć (jak gdyby nad wargą ta część twarzy - nie wiem jak to nazwać, aktorzy w filmach czasami udają tak strach jak gdyby wargą) i przeszkadza mi to bardzo w mojej pracy.
gość
08-11-2023, 20:42:50

Witam, mam synka który ma 6 lat i ostatnio pojawiły się u niego tiki , byłam załamana , szukałam pomocy u neurologów gdzie przepisali psychotropy ,oczywiście podałam dziecku od razu ( wogole nie świadoma skutków ubocznych ,myślałam ze pomogą ) podałam tylko przez 3 dni i odstawiłam dziecko nie mogło spać w nocy , męczył się, postanowiłam ze odstawię leki i zacznę mówić nowennę pompejańską o uzdrowienie synka bo przecież nie ma lepszego lekarza jakim jest Pan Jezus przez prośby Maryji. I oczywiście po kilku dniach odmawiania nowenny koleżanka odezwała się do mnie ze ma koleżankę zielarke i żebym do niej zadzwoniła ( Pan Jezus już działał) powiedziała ze moje dziecko jest odwodnione ze mało pije ze ma brak magnezu i potasu w dlatego był nerwowy i pojawiły się tiki , dodatkowo pasożyty miały wplyw( owsiki) wszystko się sprawdziło zaczęłam suplementację leków cytrynisn magnezu i potasu , sól klodawska grugoziarnusta do ssania, dużo wody przegotowanej z cytryna i odstawić mleko i przenice, leki na owsiki (ziola kuracja )Mogę tylko powiedzieć ze po kilku tygodniach wszystko ustało . Naprawdę spróbujcie ,wiem ze to wszystko za przyczyna Maryji i Pana Jezusa , nie poddawajcie się wiara czyni cuda . Najlepszym lekarzem jest sam Pan Jezus który kocha każdego z nas i czeka aby się do niego zwrócić . Pozdrawiam
gość
11-11-2023, 15:23:07

Kochani aby pozbyć się trików suplementacja magnezu z potasem, przez miesiąc, odstawić mleko, przenice, tylko mąka orkiszowa i żytnia, piec swoj chleb , i Glinka do picia , i odrobaczywianie prenatelum 3 tyg kuracja i picie kopru włoskiego , odstawić wodę mineralna ponieważ wypłukuje nam minerały z organizmu , ssać sól klodawska gruboziarnista, aby uzupełnić minerały jod, zmiana diety i triki znikną ! Wierzcie mi! U mnie efekty są widoczne po kilku tygodniach u dziecka , skontsktujcie się z jakimś dobrym zielarzem który was z tego wyprowadzi macie braki w organizmie witamin , najważniejszy jest wywiad z wszego życia , co jjecie, jak funkcjunujecie , czy macie zwierzęta, to wszystko jest bardzo ważne , zanim sięgniecie po psychotropy spróbujcie wyleczyć przyczynę trików z kad się wzięły, czy wasze nerki pracują dobrze ? Czy pijecie wodę mineralna? Trzeba ja odstawić ponieważ woda mineralna nas wysusza, tak jak byśmy myli ręce tylko w wodzie mineralnej to by nam się bardzo wysuszyly oblekając by skóra, tak samo w organizmie nam pęka są różne krwotoki złe się czujemy jesteśmy nerwowi bo mamy niedobory , sięgamy po słodycze , a to są braki magnezu z potasem wystarczy suplementacja i ochota na słodycze minie bo organizm się uzupełni, naprawdę nie poddawajcie się! Wszystko się da wyleczyć ! Wierze w was mi to wszystko pomoglo
gość
02-02-2024, 13:22:13

gość 09-12-2007, 21:51:00
Witam!Mam 12 lat i również jak przedmówcy mam tiki nerwowe.Leczę je już od prawie 2 lat i żadne z wielu leków nie pomagają.Brałem już m.in.Pramolan,Depakine Chrono,Iporel,Klonazepan,Haloperidol,zaś obecnie biorę Rispolept,który przez 2 tygodnie dawał pewne efekty,tak jak zresztą inne leki,ale potem nie dawał żadnych efektów,a jedynie sprawa się pogarszała.Teraz lekarz dodał do niego Frisium.Klonazepan wywoływał u mnie napady agresji,wściekłości zresztą pewne elementy które występowały podczas leczenia nim pozostały do dziś.U mnie tiki objawiają się m.in.niekontrolowanymi ruchami szyi,całych rąk,palców,oczu.Te tiki pojawiają się bez przerwy,najczęściej raz na minutę a w sytuacjach nerwowych występują jakby napady w których robię kilka tików naraz.Nie jest to zbyt przyjemne,gdyż w szkole jestem nagminnie wyśmiewany.Jeśli ktoś wie,co mogłoby mi pomóc,to bardzo bym prosił o parę słów porady.

Biorezonans Kleszczów, odrobaczanie może pomóc na tiki.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: