Kochani aby pozbyć się trików suplementacja magnezu z potasem, przez miesiąc, odstawić mleko, przenice, tylko mąka orkiszowa i żytnia, piec swoj chleb , i Glinka do picia , i odrobaczywianie prenatelum 3 tyg kuracja i picie kopru włoskiego , odstawić wodę mineralna ponieważ wypłukuje nam minerały z organizmu , ssać sól klodawska gruboziarnista, aby uzupełnić minerały jod, zmiana diety i triki znikną ! Wierzcie mi! U mnie efekty są widoczne po kilku tygodniach u dziecka , skontsktujcie się z jakimś dobrym zielarzem który was z tego wyprowadzi macie braki w organizmie witamin , najważniejszy jest wywiad z wszego życia , co jjecie, jak funkcjunujecie , czy macie zwierzęta, to wszystko jest bardzo ważne , zanim sięgniecie po psychotropy spróbujcie wyleczyć przyczynę trików z kad się wzięły, czy wasze nerki pracują dobrze ? Czy pijecie wodę mineralna? Trzeba ja odstawić ponieważ woda mineralna nas wysusza, tak jak byśmy myli ręce tylko w wodzie mineralnej to by nam się bardzo wysuszyly oblekając by skóra, tak samo w organizmie nam pęka są różne krwotoki złe się czujemy jesteśmy nerwowi bo mamy niedobory , sięgamy po słodycze , a to są braki magnezu z potasem wystarczy suplementacja i ochota na słodycze minie bo organizm się uzupełni, naprawdę nie poddawajcie się! Wszystko się da wyleczyć ! Wierze w was mi to wszystko pomoglo