Reklama:

Tętniak 4na 3 mm (265)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
05-05-2011, 02:38:28

Mat, te gwiazdki robi administracja , nie dadza uzyc stosownych slow do aktualnej sytuacji. Jesli istnieje taka czesc ciala to czemu ja nie moge napisac dupa, zaraz bedzie nastepna gwiazdka!, albo czemu nie moge napisac wpieprzyl sie , nastepna gwiazdka ,zamiast wlazl?. Ty nie powinienes przed nim usprawiedliwiac sie ze ktos moze nie miec pieniedzy, napisz mu zeby sie od... napewno dostalbys gwiazdke, ale moze go pogonisz ze swojego watku , niech zalozy swoj i tam sie wymadrza. Pozdro
gość
05-05-2011, 09:44:23

Ruszyło mnie to moze to ktos dla prowokacji jeśli ta osoba nie ma czegos takiego to niech sie nieodzywa bo my nie wiemy kiedy bedzie nas zostatni dzien bomba z póznionym zapłonem ja jestem łagodny. To tak jakbym ja sie czepaił ze operacje guzów mózgu są na NFZ mnie nie stać zeby osbie samemu zapłacic za embolizacje...wiem ze są przypadki ze ludzi nie lecza prze zNFZ to jest chore bo jakby mniej brali w kieszeń byłoby wsio ok to nie my pustoszymy NFZ on to sam sobnie robi
gość
05-05-2011, 15:54:16

Wiem ze jestes spokojny i trudno ciebie wyprowadzic z rownowagi ale ja jestem raptus od razu wale. Zdenerwowalam sie na niego bo z ciekawosci wpadlam na forum transsexualistow, i tam przeczytalam ze NFZ placi za przerobki plci. Jeden trans kob/ mez nie wiem pisze ze zalatwia operacje przez NFZ w Tajlandii.Za takie fanaberie powinni placic z wlasnej kieszeni a ten mongol widocznie z ich rasy (odwroconej) wie o tym i dlatego broni tej kasy zeby mieli wiecej na taka blazenade, Kiedys zadnych zamian nie bylo , jak urodzil sie chlopem to taki umarl, a unia europejska we lbach im pomieszala i narobilo sie roznych przebierancow, wyrezancow i roznych innych polludkow.A jaki ty masz dla nich respekt ? dla nich jest kasa a dla chorych ma nie byc?
gość
05-05-2011, 16:10:25

Nie wiem co to wogóle z aosoba ..
jeśli chodzi o transy geje itp to chętnie bym wytępił to ..
przepraszam ale strasnzie mnie łeb boli i całymi dniami śpie od tamtej pory co pisałem z tym no co mi sie stało czuje sie fatalnie ... nie mdleje ani nic ale masakra
gość
05-05-2011, 16:46:16

Zmartwilam sie ze boli cie lepetynka, czy mozesz dostac bez recepty Tylenol przeciwbolowy. Ja te tabsy lykam i pomagaja.Bierz to co masz zeby bol ustapil i nie martw sie jesli nie straciles przytomnosci i masz sprawnosc w nogach i rekach to jest wporzo. Zeby jaknajszybciej wezwali ciebie do szpitala ( nie pisze po co ) bedziesz jak nowonarodzony. Badz zdrow i nie mecz sie pisaniem poczekam J.
gość
05-05-2011, 17:18:45

Nie meczy mnie to ;)miło ze mam z kim śie podzielic moim problemem ;)a łeb boli raz a raz nie rozmawiałem wczoraj z lekarzem tym co ma mi robic zabieg mówi że w przyszłym tygodniu wsio mi powie co i kiedy ale napewno bedzie to teraz a twó jrosnie czy jak z nim jest ?
gość
05-05-2011, 17:41:05

dobra wiadomosc jak juz dowiesz sie kiedy zabieg , bedziesz prawie jak w domu, bo teraz to wszystko jeszcze niepewne . Lepiej zeby zrobil teraz w tym miesiacu a jaki to specjalista? neurochirurg czy inny? , czy masz do niego zaufanie czy pacjenci dobrze o nim mowia?U mnie zle , po twojemu masakra. Wali mi glosno krew w tetnicach mozgu , pozatym szumi , piszczy i cyka oszalec mozna i nie ma rady , nic nie pomoga . Do czasu jak sie wpienie, oplace w Polsce ZUS, pojade z badaniami do Warszawy i zrobie porzadek, kur.. nie wytrzymam tego szumu i buchania, nikt oprocz mnie tego nie ma , nie da sie zyc co noc wyrywaja mnie ze snu te odchylki od normy. Gdyby dalo sie przez internet pogadac z jakims lekarzem ale oni nie maja czasu. Dobra narazie na dzisiaj zakonczymy a ty idz spac .Nie wiem czy tetniak powiekszyl sie ostatnie badanie mialam w listopadzie tak jak ty.Jade do pracy mamy 9 godzin roznicy czasowej u mnie jest 11 00 rano.
gość
05-05-2011, 17:48:36

Ja mam propozycje mam namiary na konsultacje online gosciu roi jest dobry w tym jest radiologiem ja z nim czasem pisze tylko ja ci podam maila i napisz na niego nie bede tu kontaktów obcyh ludzi wklejał to mój mail
nattefrost21@o2.plnapisz na niego a ja ci wysle wogole stronke tego goscia mój lekarz jest radiologiem inwazyjnym wszyscy mi go polecali neurolodzuy ogólnie jest chwalony
gość
05-05-2011, 17:51:20

miałobyć nattefrost21@o2.pl
gość
05-05-2011, 19:39:51

Dzieki Matt, stronke mozesz podac bo to http//www, nie powinienes podawac swojego maila bo ten idiota moze wykorzystac i niepokoic ciebie, nie pomyslales?, on jest na nas ciety , prawdopodobnie jeszcze nie wyniosl sie z forum. O qurna a ja nie wiedzialam do czego jest radiolog, dostalam skierowanie do niego na 13 maja i nawet bylam zla ze do kardiologa , teraz do radiologa , dobrze ze od ciebie dowiedzialam sie to pojade i zorientuje sie co powie. Ja mam tylko te 6 m-czne wyniki badan chyba TK i Rezonans moze bedzie chcial obejrzec. Nie musisz obawiac sie ludzie operuja nazwiskami dobrych lekarzy na forum . Znam nazwiska z Warszawy , znany jest prof Zielinski a z Poznania prof Juszkat a wybudza ze spiaczki jezeli cos nie uda sie znany prof.Talar to nie jest zabronione podawanie nazwisk w necie.Ja myslalam ze tobie zrobi zabieg neurochirurg a okazuje sie ze radiolog inwazyjny a od czego zalezy ze operuja ci i tamci . Dzieki panie Mroz.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: