Reklama:

Tętniak 4na 3 mm (265)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
28-10-2012, 21:22:25

Przepraszam zachowąłem sie chamsko ..
Forumowiczka
28-10-2012, 21:29:51

Gość 2012-10-27 23:30:25 A ska ja mam wiedizeć jak się nikt nie podpisuje? i nic nie udaje spoko zamkne bo jak Się ma ktoś o takie rzeczy obrazać to nie ma sensu a po drugie ja imienia nie ukrywam także jak ktos chce to moze je znac problemu nie widze
Ludzie ,opamietajcie się , nie dość macie problemów i związanych z tym stresów, z własną choroba ? a tu coraz częściej pojawiają się jakieś niesnaski ,złośliwości itp. z bzdurnych powodów. Już nie raz prosiłam gosci / ja jako zwykły forumowicz/ o jakikolwiek podpis , bardzo ułatwia to doradzanie przez innych forumowiczów.
Przyznaję rację Mateuszowi , bo czy On ma w pokłonach dziękowć za poradę i pomoc w trudnych dla niego chwilach. "A" chciała, to pomogła i nie powinna oczekiwać wdzięczności . Myślę jednak ,że przez "2 lata" Waszej korespondencji ,nie raz przekazał słowa wdzięczności za poradę. Pozdrawiam ,trochę zimowo ale serdecznie wszystkich forumowiczów
Forumowiczka
28-10-2012, 21:31:15

Gość 2012-10-28 22:22:25 Przepraszam zachowąłem sie chamsko ..
No i kto napisał samokrytykę ???????
gość
28-10-2012, 22:30:54

Ja Mateusz wiem nie podpisałem ..przepraszam
gość
28-10-2012, 22:33:03

Chodzi o to ze faktycznie wchodziłem czasem ale tylko n amoment to mogłem coś napisac nie chce z nikim sie kłocic takzę przepraszam poprawie to Mateusz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
Dziwne bóle głowy
Czesc! 2msc temu byłam na kontroli u ginekologa. Z wynikami krwi. Tam wyszła wysoka prolaktyna. Plus bóle głowy, problemy z oczami jakby ucisk i lekka mgła. Przez 3min tak mi się robi. W dodatku mrowienie/drętwienie lewej strony twarzy. Głowa boli mnie przedewszystkim na czubku ( ciemieniowej) ból nie jest ciągły.
gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Entezopatia
Witam, Rozpoznano u mnie przodopochylenie kręgosłupa szyjnego u ortopedy poprzez wykonanie badania RTG. Byłem u neurochirurga i potwierdził ową przypadłość oraz wystawił mi rozpoznanie Entezopatia w zakresie kręgosłupa, Opis: Bóle w odcinku C bez promieniowania kończynowego. W wykonaniu Mri nie uwidoczniono kompresji struktur nerwowych. Ból jest najpewniej wynikiem entezopatii i wyrodnienia stawów miedzykręgowych. Proponuje leczenie zacząć od laserowego odnerwienia segmentów C4-C7 dx. Chciałbym się zapytać czy owa technika daje duża ulgę w bólu ? czy któryś z lekarzy specjalistów miał podobny przypadek do mojego? Jakie są jeszcze możliwości leczenia mojej przypadłości, która bardzo mi sprawia ból od samego rana do wieczora ;/ Czy po terapii laserem można jakoś wyćwiczyć kręgosłup aby tak bardzo nie naciskał na szyję ? Proszę o pomoc bo zabieg kosztuje 3000 zł i nie wiem czy warto się na niego decydować?
Reklama: