Reklama:

Tętniak 4na 3 mm (265)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
21-04-2011, 09:43:59

hej ja zawse cos musze wymyślec ;p oby tez do zabiegu nic sie nie wydarzyło i będzie ok wnioskuje izon nie powiększyłsie nic przez pół roku pół roku przed jego wykryciem przechodziłem nieziemsko wycięczajace treningi jak wtedy nie pekł to teraz chyba tym bardziej tera zprowadze spokojniejsze życie ;)dzięki za wsparcie ja 3mam za ciebie kciuki
gość
22-04-2011, 05:42:05

Czesc Mat wiem ze denerwujesz sie przed zabiegiem w koncu to powazna operacja. Zawsze mozesz poprosic lekarza o przyspieszenie terminu, To nic nie kosztuje.Nie piszesz jak sie czujesz , czy masz bole glowy.Mnie boli z prawej strony, to sa takie krotkie uklucia, jakby szarpniecia, przestaje i powraca.Juz nastawiam sie na najgorsze , ze to moze byc pekniecie i wylew, w razie czego to pojade na pogotowie. Dopoki nie trace przytomnosci to wiem ze jest ok. Przy peknieciu tetniaka traci sie przytomnosc. Badz dzielny i dotrwaj do operacji, a jak bedziesz znal termin to daj mi znac. Spokojnych swiat Wielkanocnych zyczy J.
gość
22-04-2011, 06:35:00

wzajemnie wesołych ;)powiem ci ze ja wogole wesoły jestem ładna pogoda co tam trzeba korzystać boje sie troche ale mówia ze to będzie raz dwa wprowadzą cewniki i tyle pare dni i do domu .powodzneia i też sie nie zamartwiaj psychika mozna bardziej sobie zaszkodzić wiem cos o trym pamietam jak cały czas tylko myslałem o jezu a jak pęknie ze bedize najgorsze ale przeszło tera zjest fajnie i mam nadzieje ze tak będzie z reszta taki mały to mam nadzieje że nie pęknie
gość
27-04-2011, 20:32:02

Jak tam świeta?
jak sie czujesz?
gość
28-04-2011, 03:37:11

Swieta za krotkie szybko minely, a ja czuje sie zle dzisiaj mam cisnienie 170/90 lykam tabletki ale zamiast obnizyc to sie podnosi. Dostalam skierowanie do kardiologa, tylko nie wiem po co bo na serce nie choruje, ale moze to w zwiazku ze sprawdzeniem tetnic wiec pojde, zapisana jestem na 3 maja. Sprawdzam co to za dr. Hamilton kardiolog i wychodzi ze podpadowa tak pisze w internecie, wypisal na lewo leki nie widzac pacjenta i placil za to kare , w 2009 roku. Moge sprawdzic kazdego do ktorego mam isc. Najciezej zdecydowac sie na operacje , jednego sprawdzilam to ma 70 lat ale dobry ma 42 lata praktyki tylko ze rece moga mu sie trzasc i jak dotrze do mozgu przez pachwine?. Fajnie ze odzywasz sie przynajmniej razniej na duszy, czy nie mecza ciebie bole glowy, trzymaj sie Mati. Odezwe sie J
gość
28-04-2011, 08:04:01

Właśnie nie mecza jest spokój narazie czekam na telefon kiedy zabieg .
No to fajnych tam macie lekarzy choc pewnie tu nie lepsi a skad dokładnie jestes?
współczuje tych bólów ale mam nadzieje ze bedize ok ;)
gość
28-04-2011, 17:50:38

Mieszkam w Las Vegas , wyemigrowalam kiedy w Polsce byl jeden narod a teraz sie porobilo taka mieszanina jak w usa, czarne biale , wietnam ,turki, a teraz pewnie beda przybywac z Libii i niemalo macie muzulmanow, beda meczety i cyrk z nimi bo nawet na ulicach wala glowami o bruk , a d..ami do gory.Kiedys byla Polska dla Polakow ale skonczylo sie z wstapieniem do unii.Ja nie jestem tolerancyjna, jestem za tym zeby kazdy narod znal swoje miejsce zamieszkania i nie zasmiecal innych terenow swoja nacja. Z calego serca zycze Tobie Matt zeby embolizacja udala sie, pomodle sie za udany zabieg trzymaj sie mocno , bedzie dobrze.J
gość
29-04-2011, 18:09:30

Wiotam mam dosć nietypową sprawe mianowicie byłem wczxoraj na wychodku ;p no i tak sie troche zaparłem i cosmi nagle sie tak dziwbie w głowie zrobilo ani nie bolała ani nic tylko tak jakby słabiej boje sie ze naruszylem go w jakis sposób jest m niespokojny boje sie troche ale nie boli głowa
gość
30-04-2011, 17:52:17

Mateusz masz okazje pomodlic sie o pomoc do nowego swietego , napewno ulzy tobie w cierpieniach przynajmniej bedzie tobie lzej i latwiej w codziennych klopotach i dolegliwosciach.
gość
01-05-2011, 10:41:32

Bez obrazy ale nie pomodle się do niego bo nie wierze ...
nie wiuem chyba z tym co mi sie stało zgłosze sie do lekarza

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: