Reklama:

Tętniak 4na 3 mm (265)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
01-05-2011, 17:21:17

Ja tak zaproponowalam bo bylam zla , ze byles niedyskretny , nie trzeba opisywac gdzie byles i co robiles, ale wazne co sie stalo.Nie idz do lekarza bo nic nie jest grozne jezeli mozesz chodzic i pisac to jestes zdrowy , gdyby pekl tetniak to bylbys nieprzytomny, mial niedowlad jednej strony ciala, nie moglbys pisac na komputerze itp. Czy nie jest ci glupio ze pisales o kiblu i sra..., ktos moze to czytac i pomysli odpowiednio o tobie,. Klerycy i Vatykan "robia swietych " w 21 wieku a inne religie wysmiewaja i osmieszaja ciemnogrod.Mnie murzynki daly popalic za " swietego", prawie ze stracilabym prace , tak dokuczaja mi, a ja jestem bardzo chora , nikt mnie nie chce uzdrowic , tylko francuska zakonnice " podobno uzdrowil", czemu nie mnie? tez sie modlilam o pomoc.Ja to chociaz jestem potrzebna chorym dzieciom ktorymi opiekuje sie a tamta zakonnica komu jest potrzebna?, chyba zeby nadstawiac sie wielebnym.Nie wierze w zadnych swietych ani w zadne cuda.,a jeszcze na dodatek wkurza mnie caly ten cyrk.
gość
01-05-2011, 17:39:29

powiem ci tak nie jest mi głupio dlaczego ? niech gadaja ty mi opisujesz swoje problemy ja ci moje
widze ze masz tam ostro u nas to tak luzacko jest
gość
01-05-2011, 18:05:51

ale przepraszam poprawie sie i będe dyskretniejszy
gość
01-05-2011, 20:16:40

Poloz sie spac bo sen wycisza emocje i , uspakaja i w ypoczynek daje sily do walki z chorobami. Ja nie spalam dobrze mialam bole w mozgu ,po prawej stronie a we wtorek mam wizyte u kardiologa .Aha, nie napisalam jak murzynka awanturowala sie ze , on nie jest Bogiem., A ja musialam wysluchiwac i musze przyznac ze miala racje.Za molestowanie mlodych ministrantow i klerykow nikogo nie wyrzucil ze wspolnoty katolickiej a , za takie czyny tutaj wsadzaja do wiezienia bo to przestepstwo , ale nie u wielebnych w czarnych sukniach! Ale dzisiaj pogadalismy jak nigdy dotad, chyba nas nie wyrzuca z forum za priva.Nie wiem jakie badanie robili tobie w listopadzie kiedy miales wykrytego tetniaka czy pamietasz co to bylo? jutro napisz.Dobranoc
gość
03-05-2011, 18:23:30

To była tomografia z kontrastem jak sie denerwuje to ide jeździc na deskorolce
gość
03-05-2011, 19:47:27

Mat jestem po wizycie u lekarza. Stwierdzil ze tetniak jest na tyle maly , ze nie mam o co martwic sie.Powiedzial ze nie zrobia embolizacji jesli nie ma 1 cm. Takie maja normy , kazal brac leki na regulowanie cisnienia chociaz dzisiaj nie bylo zle- 146/80. Biore 2x po 50 mg, leku o nazwie atenolol. Glowa mniej boli jesli pilnuje cisnienia. Jedno co mnie martwi i niepokoi to glosne buchanie i tloczenie krwi w tetnicach mozgu.Trwa to juz okolo roku codziennie bez przerwy dzien i noc,nie da sie spac. Nikt na forum nie ma takich objawow , nie spotkalam takich postow , wiec mysle ze naleze do dziwolagow, nikomu nic nie wali w mozgu tylko mnie.Licze te Uderzenia buch, buch 2 razy, za chwile cztery razy, nastepnie 6 razy i tak dzien i noc. Marze aby to buchanie ustapilo bo chyba oszaleje to nie do zniesienia.Mysle o podrozy do Polski do specjalisty z prawdziwego zdarzenia, tutaj nikt takimi glupstwami nie przejmuje sie. Pytam jak sobie poradzic bo paralizuje moje codzienne czynnosci takie glosne walenie w mozgu, to mnie olal. Nie wie jak mi pomoc i co doradzic.Mati daj znac kiedy wezwa ciebie do szpitala, tylko szybko bo chyba ze mna jest coraz gorzej a wedlug lekarza jest ok.Pozdro
gość
03-05-2011, 19:58:05

Według mnie przez wasze embolizacje fundusz nie ma pieniędzy. Według mnie nie powinno być embolizacji na NFZ.

Werona
gość
04-05-2011, 07:55:23

to według ciebie mamy sami sobie płacic ? a jak ktos nie ma peniędzy to co ma umrzeć ?
gość
04-05-2011, 12:07:43

Mi powiedzano że nie ważny rozmiar tak czy siak jest takie samo zagrożenie dla życia 3mam kciuki za ciebie cosmi sie zdaje ze to byś szybciej w pl załatwiła niz w tam u was
gość
04-05-2011, 16:57:35

Wpieprzyl sie tutaj jakis trans , powiedz mu ze lecznictwo w Polsce jest bezplatne czyli za szpital placi ZUS. NFZ oplaca transsexualnym operacje zmiany plci. Jemu chodzi o to zeby wiecej kasy bylo na zmiane chlopskiej doopy na babska, dlatego tutaj sie wchrzanil , pogon go stad to twoj watek , ajak nie pojdzie to zalozymy drugi i bedziemy pisac szyfrem, ja mam obrzydzenie dla tych ciot, gejow , transow , pedziow i innych smieci. Jest taka organizacja , ktora ich goni jak chodza po ulicach na pochodach protestacyjnych w rozowych majtkach, nie bede z tym zbokiem dyskutowac , ty z nim zalatw.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: