Ja tak zaproponowalam bo bylam zla , ze byles niedyskretny , nie trzeba opisywac gdzie byles i co robiles, ale wazne co sie stalo.Nie idz do lekarza bo nic nie jest grozne jezeli mozesz chodzic i pisac to jestes zdrowy , gdyby pekl tetniak to bylbys nieprzytomny, mial niedowlad jednej strony ciala, nie moglbys pisac na komputerze itp. Czy nie jest ci glupio ze pisales o kiblu i sra..., ktos moze to czytac i pomysli odpowiednio o tobie,. Klerycy i Vatykan "robia swietych " w 21 wieku a inne religie wysmiewaja i osmieszaja ciemnogrod.Mnie murzynki daly popalic za " swietego", prawie ze stracilabym prace , tak dokuczaja mi, a ja jestem bardzo chora , nikt mnie nie chce uzdrowic , tylko francuska zakonnice " podobno uzdrowil", czemu nie mnie? tez sie modlilam o pomoc.Ja to chociaz jestem potrzebna chorym dzieciom ktorymi opiekuje sie a tamta zakonnica komu jest potrzebna?, chyba zeby nadstawiac sie wielebnym.Nie wierze w zadnych swietych ani w zadne cuda.,a jeszcze na dodatek wkurza mnie caly ten cyrk.