Reklama:

Tętniak 4na 3 mm (265)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
05-05-2011, 20:05:22

Treść zablokowana przez moderatora

gość
06-05-2011, 18:23:49

Czesc Matt, juz go nie ma na forum .Na innym watku a mianowicie " torbiel pajeczynowki" pisal to samo , zeby pacjentki same placily za operacje i embolizacje a dziewczynie radzil seks zamiast leczenia. Administaracja usunela jego post i mam nadzieje ze wiecej tutaj sie nie pojawi. Napisalam do prof Juszkata ale nie wiem czy odpisza, musze liczyc sie z taka mozliwoscia gdyz nie mieszkam w Polsce . A ile czasu powinnam czekac zanim zorientuje sie , ze nie dostane odpowiedzi? . Czy masz jakies doswiadczenie czy zwracales sie do jakiegos lekarza na on-line? Pozdro J.
gość
06-05-2011, 19:43:02

Tak do niego sie zwracąłem i zawsze mi odpowiedizał;)poczekaj trochę odpisze napewno ja sie nie moge doczekać tegozabiegu bo od września chc eisć do szkoły ochroniarskiej
gość
09-05-2011, 07:46:48

Zyje tu ktoś ?
wszystko ok ? daj znać
gość
09-05-2011, 18:51:25

Zyje , zyje i nawet dostalam odpowiedz od Prof. Juszkata, ze musze przyjechac na konsultacje jezeli chce zeby mnie embolizowal. Nie pytalam ile kosztuje zabieg , wiec na ten temat nie pisal.Slyszalam ze jedna osoba ze Stanow oplaca ubezpieczenie w ZUS , miala w ub. roku zabieg i nie placila nic. Moze uda mi sie z nia skontaktowac na forum to mi objasni jak to zalatwic.Gdybys znalazl inna prace , a nie pilnowanie kiboli, najlepiej byloby zeby ich zatrudnic na stadionach to zrobiliby porzadek , a ochroniarze ...sam widziales w Bydgoszczy , dziwie sie ze wlasciciel klubu im zaplacil, za co?,chyba za to ze stali jak d...i przygladali sie jak kibole robia demolke. Wczwartek mam wizyte u radiologa, moze on cos wykombinuje.
gość
11-05-2011, 16:51:42

Obraziles sie za prawde o ochroniarzach , ludzie ich nie lubia tak samo jak strazy miejskiej , ormo , zomo . Ja pamietam jak ochraniali w Warszawie kawiarnie i inne lokale bejsbolami i demolowali ,jezeli wlasciciele nie chcieli placic haraczu za "ochrone". Nie sa potrzebni spoleczenstwu , niczego nie produkuja dla ogolu, nie lubia rak brudzic uczciwa , ciezka praca, sa pasozytami.A ostatnio handluja narkotykami i dopalaczami pod dyskotekami, klubami , pubami. Ochroniarze maja na sumieniu kilkanascie smiertelnych przypadkow nieletnich dzieci, ktorym sprzedawali narkotyki.Prosze nie odpisywac!
gość
11-05-2011, 18:26:18

Hej , nie obraziłem sie poprostu byłem zalatany;)każdy ma swoje zdanie moge tylko powiedizeć że ja nie mam zamiaru robic tak jak oni mam swoje cele które nie przecza prawu a wręcz przeciwnie mozliwe ze po tym studium bed epracowął w policji ;)
gość
11-05-2011, 20:37:03

Opinia o policji i jej przydatnosci jest bardzo pozytywna. Policja sluzy ogolowi spoleczenstwa, a ochrona prywatna sluzy bogatym jednostkom takim jak posiadacz i wlasciciel TVN,klubu Legia i innych panow wlascicieli Kolejorza z Poznania itd. Dobrze byloby abys dostal sie do policji, a w ochronie to tylko tak przejsciowo.No dobrze , nie bede juz dokuczac , najwazniejsze jest zdrowie, mamy przed soba operacje i musimy wspierac sie , zapisz sie na jezyk obcy , beda wieksze szanse na prace w policji.Pytaja o znajomosc jezyka. Pozdro
gość
13-05-2011, 19:18:39

ale mi nie dokuczasz;p
ja ytroche mało na forum siedze łozko to tera zmój zywioł tak mnie jakies choróbsko(grypa) rozebrało ż emasakra
a jak tam u ciebie ?
gość
14-05-2011, 02:13:03

Bylam u radiologa i powiedzial ze mam sie nie martwic , ze tetniak nie peknie, tylko ze mnie boli glowa a nie jego! Kaze mi zrobic jeszcze jedno MRI, strasznie glosne , caly czas wali jakis metal w same uszy , nie da sie wytrzymac tego dudnienia. Chce sprawdzic czy powiekszyl sie od listopada, chyba nie dopiero minelo 5 miesiecy a ja czuje ze go mam jakies 8 lat , bo tak dlugo mam bole glowy. Wyzdrowiej szybko bo jak dostaniesz termin to musisz pojechac zdrowy. Ciao

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Bardzo proszę o interpretację wyników eeg
Bardzo proszę o interpretację wyników eeg mojego syna
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
Reklama: