Reklama:

Tętniak 4na 3 mm (265)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
05-05-2011, 20:05:22

Treść zablokowana przez moderatora

gość
06-05-2011, 18:23:49

Czesc Matt, juz go nie ma na forum .Na innym watku a mianowicie " torbiel pajeczynowki" pisal to samo , zeby pacjentki same placily za operacje i embolizacje a dziewczynie radzil seks zamiast leczenia. Administaracja usunela jego post i mam nadzieje ze wiecej tutaj sie nie pojawi. Napisalam do prof Juszkata ale nie wiem czy odpisza, musze liczyc sie z taka mozliwoscia gdyz nie mieszkam w Polsce . A ile czasu powinnam czekac zanim zorientuje sie , ze nie dostane odpowiedzi? . Czy masz jakies doswiadczenie czy zwracales sie do jakiegos lekarza na on-line? Pozdro J.
gość
06-05-2011, 19:43:02

Tak do niego sie zwracąłem i zawsze mi odpowiedizał;)poczekaj trochę odpisze napewno ja sie nie moge doczekać tegozabiegu bo od września chc eisć do szkoły ochroniarskiej
gość
09-05-2011, 07:46:48

Zyje tu ktoś ?
wszystko ok ? daj znać
gość
09-05-2011, 18:51:25

Zyje , zyje i nawet dostalam odpowiedz od Prof. Juszkata, ze musze przyjechac na konsultacje jezeli chce zeby mnie embolizowal. Nie pytalam ile kosztuje zabieg , wiec na ten temat nie pisal.Slyszalam ze jedna osoba ze Stanow oplaca ubezpieczenie w ZUS , miala w ub. roku zabieg i nie placila nic. Moze uda mi sie z nia skontaktowac na forum to mi objasni jak to zalatwic.Gdybys znalazl inna prace , a nie pilnowanie kiboli, najlepiej byloby zeby ich zatrudnic na stadionach to zrobiliby porzadek , a ochroniarze ...sam widziales w Bydgoszczy , dziwie sie ze wlasciciel klubu im zaplacil, za co?,chyba za to ze stali jak d...i przygladali sie jak kibole robia demolke. Wczwartek mam wizyte u radiologa, moze on cos wykombinuje.
gość
11-05-2011, 16:51:42

Obraziles sie za prawde o ochroniarzach , ludzie ich nie lubia tak samo jak strazy miejskiej , ormo , zomo . Ja pamietam jak ochraniali w Warszawie kawiarnie i inne lokale bejsbolami i demolowali ,jezeli wlasciciele nie chcieli placic haraczu za "ochrone". Nie sa potrzebni spoleczenstwu , niczego nie produkuja dla ogolu, nie lubia rak brudzic uczciwa , ciezka praca, sa pasozytami.A ostatnio handluja narkotykami i dopalaczami pod dyskotekami, klubami , pubami. Ochroniarze maja na sumieniu kilkanascie smiertelnych przypadkow nieletnich dzieci, ktorym sprzedawali narkotyki.Prosze nie odpisywac!
gość
11-05-2011, 18:26:18

Hej , nie obraziłem sie poprostu byłem zalatany;)każdy ma swoje zdanie moge tylko powiedizeć że ja nie mam zamiaru robic tak jak oni mam swoje cele które nie przecza prawu a wręcz przeciwnie mozliwe ze po tym studium bed epracowął w policji ;)
gość
11-05-2011, 20:37:03

Opinia o policji i jej przydatnosci jest bardzo pozytywna. Policja sluzy ogolowi spoleczenstwa, a ochrona prywatna sluzy bogatym jednostkom takim jak posiadacz i wlasciciel TVN,klubu Legia i innych panow wlascicieli Kolejorza z Poznania itd. Dobrze byloby abys dostal sie do policji, a w ochronie to tylko tak przejsciowo.No dobrze , nie bede juz dokuczac , najwazniejsze jest zdrowie, mamy przed soba operacje i musimy wspierac sie , zapisz sie na jezyk obcy , beda wieksze szanse na prace w policji.Pytaja o znajomosc jezyka. Pozdro
gość
13-05-2011, 19:18:39

ale mi nie dokuczasz;p
ja ytroche mało na forum siedze łozko to tera zmój zywioł tak mnie jakies choróbsko(grypa) rozebrało ż emasakra
a jak tam u ciebie ?
gość
14-05-2011, 02:13:03

Bylam u radiologa i powiedzial ze mam sie nie martwic , ze tetniak nie peknie, tylko ze mnie boli glowa a nie jego! Kaze mi zrobic jeszcze jedno MRI, strasznie glosne , caly czas wali jakis metal w same uszy , nie da sie wytrzymac tego dudnienia. Chce sprawdzic czy powiekszyl sie od listopada, chyba nie dopiero minelo 5 miesiecy a ja czuje ze go mam jakies 8 lat , bo tak dlugo mam bole glowy. Wyzdrowiej szybko bo jak dostaniesz termin to musisz pojechac zdrowy. Ciao

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: