Reklama:

Tętniak 4na 3 mm (265)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
16-05-2011, 08:54:06

hej ja mam w piatek zabieg;)ciesze sie i boje cholernie nie wiem co wiecej napisać ... stresuje sie
gość
16-05-2011, 19:14:11

Bede trzymac kciuki zeby sie powiodlo. Ja mam niewesole wiesci mnie nie beda embolizowac , bo nie ma takiej mozliwosci przez tetnice udowa. O ile robiliby cos z tym tetniakiem to dopiero za kilka lat gdyby sie powiekszyl do 1 cm, wowczas moga dostac sie przez czaszke , ale ja nie dam rabac kosci, niech zostanie tak jak jest. Moj tetniak jest na tetnicy wewnetrznej szyjnej, na skrzyzowaniu ocznych, embolizacje wykluczyli.Jeszcze poczekam na wiadomosci po Twojej operacji, tylko koniecznie napisz jak dojdziesz do siebie. Mysle ze jeszcze w tym miesiacu odezwiesz sie . Powodzenia glowa do gory i nic sie nie boj , bedzie dobrze.
gość
16-05-2011, 20:56:52

Dziwne ja tez mam na tętnicy szyjnej wewnętrznej w odcinku ocznym nie wiem co oni tam uwas odwalaja powinni ci to zabezpieczyć
gość
16-05-2011, 21:23:53

Jak juz bedziesz zdrowy, to zapytasz swojego interwencyjnego co to jest syfon, moze to on stoi na przeszkodzie. Ja napisze ten wynik po angielsku a ty przepiszesz i zapytasz czemu robia takie przeszkody.Trzymaj sie Mateusz bedzie ok!
gość
17-05-2011, 10:59:13

Ok to mi napisz ale na maila nie tutaj podaje go jeszcze raz nattefrost21@o2.pl z małej ...
ja sie boje ze beda komplikacje
gość
17-05-2011, 16:54:28

Prosze Cie nic sie nie boj i nie stresuj sie , bo negatywne mysli nie sa pomocne. Pomysl tak: beda przy mnie fachowcy , anestezjolog, radiolog interwencyjny , bede w dobrych rekach, embolizacja powiedzie sie. Takie mysli uspokajaja napiete stresujace samopoczucie, ulzy Tobie jesli bedziesz powtarzal , ... bedzie ok , bedzie dobrze. Trzymam kciuki i narazie nie zawracam glowy swoim problemem. Jestem i bede z Toba myslami przez czas oczekiwania i w czasie zabiegu , pozdrawiam serdecznie i trzymam Ciebie za reke. Do uslyszenia po zabiegu.J
gość
17-05-2011, 18:24:18

witaj odpisałem w tamtym temacie ale w tym też napisze dlaczego twierdzis zż enie ufam ? tam wypowiadali sie ludzie którzy mieli embolizacje dlatego pytałem to nie jest tak ze ci nie ufam tamte tematy widizałem juz kawął czasu temu gdyby tak było to bym ci nieodpisywał na to co piszesz i jak najbardziej mmozesz zawraca mi głowe problemami czekam na ten opis od lekarza bym mógł go zabrac ze soba w piatek .
gość
23-05-2011, 15:31:31

Witam jest tu kto ? miałem już zabieg czuje sie w miare dobrze kontrol mam za 6 miesiecy
gość
23-05-2011, 18:03:17

Moze i bylby tutaj ktos, lecz jak po zabiegu najpierw poszedles na tamtemn watek podzielic sie wiadomoscia, a tutaj na drugi dzien , to ten ktos czuje sie urazony , pominiety i potraktowany jak piate kolo u wozu. Pisz gdzie masz lepszych forumowiczow, zainteresowanych , zorientowanych i zyczliwszych, proponuje zamknac ten watek, po co masz pisac na dwoch.Nie ma towarzystwa zeby sie nie rozeszlo , zwlaszcza po zgrzytach.
gość
23-05-2011, 18:56:28

Bo tamten wątek miałem w linkach na osobistmy kompie wiec do niego miałem 1 dostep ? i jakich zgrzytach widziałem ze tez pytałas na innym temacie przepraszam jesli sie myle nie mam zamiaru z nikim sie kłocic moge tu pisac byłem ciekaw jak jest tym ludia po embolizacji bo jamieli teraz ja miałem i wiem jak jest jesli ktos zapyta odpowiem szczerze

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: