Reklama:

Szukam dziewczyny z epi? (116)

Forum: Padaczka

gość
10-01-2015, 09:35:24

Barbaro, ja od wielu lat piszę na forum, ale w tej chwili piszę jako gość i rzadziej się wypowiadam, nawet z tego powodu, że na forum padaczka piszą osoby, które nie są chore na padaczkę i nie znają problemu z jakim musimy się my chorzy zmagać.
A co do gościa, myślę, że po części masz rację. My nie znamy jego wszystkich wad i zalet. Sama choroba nie jest wadą.
I dobrze radzisz, żeby żył tak jak żyją inni.
O istnieniu mojej choroby przypominają mi leki, i od czasu do czasu ataki, ale zaczyna się dzień, wstaję i robię to co należy do moich obowiązków.
Pozdrawiam
Komentatorka
10-01-2015, 09:57:30

Zgadza się. Ja mam już branie leków "we krwi" , codziennie o tej samej porze, a potem już normalka - codzienne radości i problemy, jak u wszystkich. A zeby nie było za anielsko - od czasu do czasu atak i..., taka nasza uroda - trzeba to akceptować, bo inaczej się nie da. Dobrego dnia, pozdrawiam
gość
10-01-2015, 19:46:10

Treść zablokowana przez moderatora

Komentatorka
11-01-2015, 07:35:18

gość
11-01-2015, 12:54:39

Komentatorka
11-01-2015, 14:12:20

Przede wszystkim Ty nie wzbudziłeś we mnie pozytywnego zainteresowania, bo sam siebie dyskwalifikujesz juz na starcie, pisząc ileż to trzeba mieć odwagi, siły etc, żeby związać się z epileptykiem. Kiedy piszesz takie rzeczy sam dajesz wyraz swojej słabości i chęci znalezienia kogoś, kto będzie się Tobą opiekował. Masz pracę, nie masz nałogów..., szukaj, może znajdziesz..., a jak już znajdziesz "ochotniczkę", pomyśl, czy chce Cię przytulić, bo kocha, czy raczej dlatego, ze zapewnisz jej spokojny byt. Chyba, że z góry zakładasz brak uczuć tylko małżeństwo, dzieci i opieka... W każdym razie - więcej optymizmu i powodzenia w dalszym życiu
gość
11-01-2015, 14:33:43

Tacy ludzie ja ty Basiu niszczą normalne życie ludziom z epi.Nie wiem dlaczego darzysz mnie taką antypatią.Wpisując takie teksty nie wiedząc nic na temat mojej osoby tylko potwierdzasz swoje niskie IQ.Mi nie jest zalecane żyć w ciągłym stresie a ciągłe uświadamianie takich jak Ty że człowiek z epi też ma swoje uczucia zmusza po raz kolejny usunąć swoje konto z Randki24.Nabijajcie się z tych ludzi ale to może też was spotkać.O mnie zapomnijcie.
Komentatorka
11-01-2015, 16:00:15

Dwa słowa na "do widzenia":
Gdyby było rzeczywiście tak, jak piszesz, że niszczę normalne życie ludziom z epi, to sama powinnam być od wielu lat nieszczęśliwa i zrujnowana fizycznie i psychicznie Tymczasem pomimo epilepsji na brak szczęścia w życiu nie mogę narzekać, miałam kochającego męża, mam kochane i kochające mnie dziecko, kilku znajomych, jestem lubiana i staram się cieszyć życiem. Aktualnie próbuję zmienić swoje życie i nie przeszkadza mi w tym fakt, ze jestem chora - raczej będe dumna, ze pomimo choroby daję rade. Nie ma też we mnie antypatii do Ciebie - niby z jakiego powodu? Nie śmieję się, ani nie nabijam z chorych ludzi i nie trzeba mnie w tych kwestiach uświadamiać. Brak Ci chyba wiary w siebie, jeszcze raz powodzenia
gość
11-01-2015, 17:26:55

Komentatorka
11-01-2015, 18:23:25

A kto Ci powiedział, że jestem samotna?! Bywaj

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: