Reklama:

Przepuklina kręgosłupa lędźwiowego - rehabilitacja, ćwiczenia (220)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
02-05-2017, 21:04:08

Nie bój się , robisz sobie krzywdę zwlekając z operacja. Nim dłużej czekasz tym bardziej niszczysz sobie nerwy które później nie dają się zregenerować. Jestem drugi tydzień po operacji i z dnia na dzień czuje się lepiej. Blizna jest mała ok 4 cm . Pięknie się goi😀 Moja rada , nie zwlekaj , ratuj swoje unerwienie , od niego zależy dalsze twoje życie .
gość
04-05-2017, 22:09:33

Polecam Pana Łukasza Radziszewskiego z Wrocławia! Bardzo pomógł mi jeśli chodzi o dolegliwości kręgosłupa z silnym promieniowaniem do stopy! Lekarz stwierdził jednoznacznie Operować, ale nie chciałem. Dwie wizyty i tylko lekki ból w pośladku! A z wizyty na wizyte coraz lepiej ! Wystarczy sprawdzić opinie na znanym lekarzu i już wiadomo ze specjalista pierwsza klasa !
Marek Kochel
gość
29-05-2017, 21:20:14

A co z materacem, najlepiej wybrać jakiś medyczny chyba...Jaki polecacie przy takich dolegliwościach?
gość
10-06-2017, 22:06:32

Witam, mam wynik z rezonansu na poziomieL5-SI przepuklina tylno-lewoboczna z sekwestrem 10x7mm uciskającym lewy korzeń nerwowy. Na poziomie L4 drobna wypuklina tylno-cntralna 3 mm.Naczyniak w trzonie L3 13 mm,Bóle mam na razie rzadko czy mam poddać się zabiegowi , czy sie rehabilitować, Bozena
gość
11-06-2017, 16:23:41

to ty podejmujesz decyzje, które mogą być mniej lub bardziej ryzykowne
gość
27-06-2017, 01:47:07

jeżeli chodzi o materac to ja mam sleepmed, materac ortopedyczny - medyczny. Naprawdę jest świetny przy wszelkich rodzaju dolegliwościach bólowych pleców. Ma 7 stref twardości, dzięki czemu jest podparcie i komfort dla każdej części ciała. Naprawdę nie ma dnia kiedy budziła bym się nie wypoczęta ;)
gość
19-07-2017, 09:23:16

Polecam przeczytać wszystkim, którzy mają problemy z kręgosłupem http://bit.ly/2twp1Wr :)
gość
25-07-2017, 13:53:41

Też mam podejrzenie przepukliny kręgosłupa i skierowanie na MR... Na szczęście udało mi się znaleźć promocję na to badanie i bardzo szybki termin w rex medica sport . Trochę się boje co to będzie dalej bo pracuje fizycznie i zależy mi na tym aby jak najszybciej wrócić do pracy ale wiem, że jestem pod opieka najlepszych lekarzy i szybko się uporam z problemem.
gość
26-07-2017, 09:32:41

to uszkodzenie jest nieodwracalne i będzie postępować, twój wybór czy zajmie to kilka dni, czy wiele lat i tak na prawdę tylko na to masz wpływ
gość
26-07-2017, 19:46:41

Moze ktos leczyl sie u pana Miroslawa Debskiego..szukam opini

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Tętniak tętnicy podstawnej
Witam jestem tu nowa. Z uwagi na chore zatoki lekarz laryngolog wysłał mnie na rezonans głowy z kontrastem. W opisie naczyniak w 3 komorze. Pojechałam do profesora do Krakowa który po obejrzeniu płytki stwierdził że to nie naczyniak a tętniak. Skierował mnie na dodatkowe badania żeby bliżej przyjrzeć się temu tworowi. Najbardziej niepokoi mnie że tętniak jeśli to tętniak jest na tętnicy podstawnej. Na forum poczytałam że raczej nie operuje się czy ebolizuje tętniaków w tym miejscu bo ryzyko za duże. Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją? Czy ktoś miał tętniaka w takiej lokalizacji. Proszę o odpowiedź. Muszę podjąć decyzję co dalej choć pan profesor wspomniał o embolizacji. Dziękuję i pozdrawiam KG
gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
Reklama: