Reklama:

Przepuklina kręgosłupa lędźwiowego - rehabilitacja, ćwiczenia (220)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
02-05-2017, 21:04:08

Nie bój się , robisz sobie krzywdę zwlekając z operacja. Nim dłużej czekasz tym bardziej niszczysz sobie nerwy które później nie dają się zregenerować. Jestem drugi tydzień po operacji i z dnia na dzień czuje się lepiej. Blizna jest mała ok 4 cm . Pięknie się goi😀 Moja rada , nie zwlekaj , ratuj swoje unerwienie , od niego zależy dalsze twoje życie .
gość
04-05-2017, 22:09:33

Polecam Pana Łukasza Radziszewskiego z Wrocławia! Bardzo pomógł mi jeśli chodzi o dolegliwości kręgosłupa z silnym promieniowaniem do stopy! Lekarz stwierdził jednoznacznie Operować, ale nie chciałem. Dwie wizyty i tylko lekki ból w pośladku! A z wizyty na wizyte coraz lepiej ! Wystarczy sprawdzić opinie na znanym lekarzu i już wiadomo ze specjalista pierwsza klasa !
Marek Kochel
gość
29-05-2017, 21:20:14

A co z materacem, najlepiej wybrać jakiś medyczny chyba...Jaki polecacie przy takich dolegliwościach?
gość
10-06-2017, 22:06:32

Witam, mam wynik z rezonansu na poziomieL5-SI przepuklina tylno-lewoboczna z sekwestrem 10x7mm uciskającym lewy korzeń nerwowy. Na poziomie L4 drobna wypuklina tylno-cntralna 3 mm.Naczyniak w trzonie L3 13 mm,Bóle mam na razie rzadko czy mam poddać się zabiegowi , czy sie rehabilitować, Bozena
gość
11-06-2017, 16:23:41

to ty podejmujesz decyzje, które mogą być mniej lub bardziej ryzykowne
gość
27-06-2017, 01:47:07

jeżeli chodzi o materac to ja mam sleepmed, materac ortopedyczny - medyczny. Naprawdę jest świetny przy wszelkich rodzaju dolegliwościach bólowych pleców. Ma 7 stref twardości, dzięki czemu jest podparcie i komfort dla każdej części ciała. Naprawdę nie ma dnia kiedy budziła bym się nie wypoczęta ;)
gość
19-07-2017, 09:23:16

Polecam przeczytać wszystkim, którzy mają problemy z kręgosłupem http://bit.ly/2twp1Wr :)
gość
25-07-2017, 13:53:41

Też mam podejrzenie przepukliny kręgosłupa i skierowanie na MR... Na szczęście udało mi się znaleźć promocję na to badanie i bardzo szybki termin w rex medica sport . Trochę się boje co to będzie dalej bo pracuje fizycznie i zależy mi na tym aby jak najszybciej wrócić do pracy ale wiem, że jestem pod opieka najlepszych lekarzy i szybko się uporam z problemem.
gość
26-07-2017, 09:32:41

to uszkodzenie jest nieodwracalne i będzie postępować, twój wybór czy zajmie to kilka dni, czy wiele lat i tak na prawdę tylko na to masz wpływ
gość
26-07-2017, 19:46:41

Moze ktos leczyl sie u pana Miroslawa Debskiego..szukam opini

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: