Reklama:

podwójne widzenie (327)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
20-05-2009, 22:40:00

gość
23-05-2009, 06:08:00

Powiem wam jedno, lekarze bywają zakłamani do szpiku kości,, są niedouczeni, chcą zarabiać miliony a jak coś sp. to udają że nie widzą
gość
27-05-2009, 08:02:00

Wróciłam ze szpitala. Zrobili mi badania jakie mogli (jestem w ciąży).W sumie nic nie stwierdzili. Jedynie co podejrzewają to miastenia, ale wyniki jak narazie są dobre więc jak już to oczna. Mam nadzieję ,że to wykluczą bo to straszna choroba. Ale z tego co mi powiedziano nic więcej nie będą robić.
gość
06-06-2009, 08:42:00

Ja mam podwojne widzenie
gdy przed moimi oczyma trzymam np olowek (odleglosc ok. 50 cm) i skupiam wzrok na np telewizor ktory jest ok. 4 m przede mnawidze telewizor pomiedzy dwoma olowkami.
Gdy za to skupiam wzrok na olowku widze dwa telewizory a pomiedzy nimi olowek
nie wiem czy to normalne czy nie
gość
08-06-2009, 17:56:00

Spróbuj akupresury - receptory oczu i szyi. Polecam ćwiczenia szyi.
Mnie pomogło.
Ig
gość
25-06-2009, 12:45:00

Witam,
już od kilku miesięcy widzę podwójnie, nie przez cały czas ale napadami i głównie popołudniu gdy juz oczy zmęcze. Im dalej jest przedmiot na który patrze tym bardziej rozjeźdza mi sie obraz. Jest to niesamowicie męczące i dekoncentrujące. Byłam w szpitalu na próbie zdiagnozowania. Rezonans nic nie wykazał, EEG mam na pograniczu normy (wie ktoś co to może znaczyć?) Nie postawiono mi żadnej konkretnej diagnozy. Mam jednak podejrzenie miastenii. Dostałam na to tabletki jednak nic nie dają. Jestem dalej umówiona do neurologa. Prawdopodobnie tylko po to żeby miastenie wykluczyć. Od okulisty tez na razie nie wiele wiem mam mieć badanie vera i rezonans oczodołów. mam nadzieje ze niedługo sie wszytko wyjasni i wszytko wróci do normy.
Pozdrawiam wszytkich.
gość
25-06-2009, 12:46:00

Witam,
już od kilku miesięcy widzę podwójnie, nie przez cały czas ale napadami i głównie popołudniu gdy juz oczy zmęcze. Im dalej jest przedmiot na który patrze tym bardziej rozjeźdza mi sie obraz. Jest to niesamowicie męczące i dekoncentrujące. Byłam w szpitalu na próbie zdiagnozowania. Rezonans nic nie wykazał, EEG mam na pograniczu normy (wie ktoś co to może znaczyć?) Nie postawiono mi żadnej konkretnej diagnozy. Mam jednak podejrzenie miastenii. Dostałam na to tabletki jednak nic nie dają. Jestem dalej umówiona do neurologa. Prawdopodobnie tylko po to żeby miastenie wykluczyć. Od okulisty tez na razie nie wiele wiem mam mieć badanie vera i rezonans oczodołów. mam nadzieje ze niedługo sie wszytko wyjasni i wszytko wróci do normy.
Pozdrawiam wszytkich.
gość
02-07-2009, 10:40:00

29-09-2007 o 16:22, gość :
Witam, ja zaczęłam widzieć podwójnie rok temu. Najpierw był okulista, potem neurolog, pobyt w szpitalu, badania i w końcu diagnoza: guz mózgu, jak się później okazało struniak. Jestem pół roku po operacji, wzrok mi się znacznie poprawił, wróciłam do pracy i cieszę się każdym dniem U mnie to było przyczyną dwojenia się obrazu... Naprawde warto iść do lekarza i dowiedzieć się co się dzieje!!! Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia!!!
gość
30-07-2009, 16:32:00

06-05-2009 o 11:00, gość :
Byłam u neurologa. Lekarz nastraszył stwardnieniem rozsianym i dał skierowanie do szpitala.
To znaczy ze trzeba się leczyć.Po przeczytaniu tego medforum stwierdzam ze Polacy są głupi.
gość
30-07-2009, 16:34:00

06-05-2009 o 11:00, gość :
Byłam u neurologa. Lekarz nastraszył stwardnieniem rozsianym i dał skierowanie do szpitala.
To znaczy ze trzeba się leczyć.Po przeczytaniu tego medforum stwierdzam ze Polacy są głupi.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: