witam
moj maz w grudniu zachorowal na grype ahn1 n1 v z powiklaniem zapalenia opryszczkowego mozgu jest teraz dobrze leczony byl 10 dni lekami przeciwobrzekowymi glowa do gory
Gość 2009-10-11 17:05:36 A ja 3 lata temu dostałam opryszczkowe zapalenie mózgu i amnezje. Od 3 lat nadal niczego sobie nie przypomniałam przed chorobą. Również nie przypomniała mi się moja wiedza. Cały czas mam drugie życie. Po chorobie dwa miesiące zachowywałam się jak małe dziecko a obecnie przetrwałam i szukam pracę.
Wiem, że warto żyć gdyż mam wspaniałą matkę i cudownego chłopaka który mimo takich problemów kocha mnie bardzo.
Tak jak Twoja matka miałam i mam problemy. Pamiętam 99% ludzi na świecie ale tylko z wyglądu. Na początku nie wiedziałam czy to jest ciotka klotka, wujek, kumpelka, aktorka, czy dobra piosenkarka. Ale dobrze, że z wyglądu chociaż pamiętam;)
Oprócz braku pamięci, braku wiedzy również nie mam węchu ale to jest nic bo mogłam nie mieć wzroku lub słuchu. Jak macie ochotę pisać na gg to pisze moj nr4851259. Chętnie bym poznała Twoją matkę i porozmawiała.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.