Reklama:

KTO LECZY SIE Z WAS-- keppra ??lzie jak ja sie mecze :(SZYSTKO MNIE BOLI:(( (242)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
04-01-2011, 20:59:27

witam,
jeśli ktoś z Was ma na zbyciu kepprę 500 to z chęcią ją odkupię. moje gg 2712016
pozdrawiam.
gość
19-01-2011, 07:56:39

Gość 2008-03-01 13:08:00 Ja nawet nie wiem czy moja lekarka czytała tą ulotkę dołączoną do leku! Miała tylko jakąś ulotkę reklamową. Jeszcze raz piszę - byłam przerażona skutkami ubocznymi. W sumie żadnych pozytywnych informacji o stosowaniu jego nie znalazłam. Co gorsze skutki uboczne są częste lub bardzo częste. Pomijam już informację o tym, że lek może się przyczynić nawet do myśli samobójczych!!! Wczoraj napisałam maila do profesora z kliniki neurologii na Akademii Medycznej we Wrocławiu z prośbą o "pomoc" aby polecił mi jakiegoś dobrego specjalistę. Nie jestem zamorzna ale rodzice są gotowi płacić nawet za prywatne wizyty. Jeśli będę miała tylko odp. od profesora zaraz o niej napiszę. Pozdrawiam Wszystkich. Trzymajcie się! - Ania 24 lata

Dzień Dobry.
Ja biorę Keppre od bardzo dawna i powiem że mi służy i to bardzo dobrze. Przede wszystkim do leku trzeba się przyzwyczaić.Niema mowy o piciu alkoholu ,paleniu ,stresie? i w ogóle prowadzić spokojny tryb życia. Każdy lek chyba potrzebuje przystosowania się do organizmu. Ja teraz mam bardzo mało ataków a wręcz zanikają a jak są to bardzo słabe. Pozdrawiam wszystkich i życzę dużo zdrowia.
Początkująca
19-01-2011, 17:51:32

cześć ja polecam prof. mirosława ząbka to neurochirurg. świetny specjalista sama do niego chodzę przyjmuje w enel-med w warszawie. prywatna wizyta kosztuje 300 zł. pozdrawiam
gość
05-02-2011, 19:06:26

ja się na padaczkę leczę od 15 roku życia[wtedy ją zdiagnozowano], teraz mam niespełna 18. Mój neurolog zapewniał, że to typ padaczki 'młodzieńczej' i że mam duże szanse z niej wyjść. Od początku zażywam Depachine 750... pół roku temu EEG wyszło w całkowitej normie. Problem w tym, że straciłam około 3/4 włosów, a kiedyś naprawdę była to moja wizytówka:gęste, grube mahoniowe włosy... dziś to już przeszłość. To brzmi strasznie i strasznie się z tym czuję. W ulotce Depachine jest napisane, ze wypadanie jest to przejściowy objaw: u mnie nie. Mój neurolog poradził spróbowanie Kepry... Nie wiem jak Kepra będzie na mnie działać dalej; pamiętajcie, że każdy organizm musi przyswoić lek.
Pozdrawiam, Ela, Kraków.
gość
22-03-2011, 10:08:05

Czołem.
Parę lat brałem tylko lamitrin 2x200. Miałem ataki średnio co 3 lata. Ostatnio było trochę gorzej. Zazwyczaj po pracy robie sobie chwilę drzemki tyle że w momencie zasypiania zaczynąłało mi rzucać głową lewo prawo więc lekarka zdecydowała o zmniejszczeniu lamitrinu i dodaniu keppry. Na początku brałem 2x200 lamitrin i 2 x250 keappre, dziś zgodnie z rospiską zwiększyłem rano keppre do 500. Po godz zaczeła mnie boleć głowa i zrobiłem się strasznie otępiały i zmulony. Mam nadzieję że tylko na początku tak będzie.
gość
27-06-2011, 19:38:40

Gość 2009-07-07 20:42:00 Biorę keppre od prawie roku Nie miałam wo gule napadów ale osłabienie moje organizmu mnie przeraza - miesiąc po zażywaniu leków zaczęły sie problemy z miesiączka. Występuje średnio cop miesiąc albo czasem później. przez ta zmianę dla niektórych niezbyt ważna zaczęłam miecie bolu jajnika lewego do takiego stopnia ze sama sie kryzę Kazdą różnice ciśnienia, temperatury odczuwam w straszny sposób - natychmiastowe bolu głowy, oczów i dziwny ból żył na zgięciach rak już nie mówiąc o włosach, paznokciach. Mam tez częste zmiany nastrojów ktore nie pozwalają mi normalnie z ludźmi pracować Moja lekarka sadzi ze to NA PEWNO NIE PRZEZ KEPPRE !!!! a ja szalu dostaje Ale nie dlatego do was pisze mam pytanie do pani zażywających ten lek. Od kilu miesięcy staram o dziecko niestety bez rezultatów Lekarz który mnie leczy gdy go zapytałam czy coś wiadomo o skutkach ubocznych jeśli chodzi o płodność - głupio sie uśmiechnęła i odpowiedziała ze nic nie wiadomo ponieważ nie wolno takich badan robić Zaczynam sie obawiać ze mogę być bezpłodne przez to cholerstwo Czy moze ktoras z was tez ma taki problem ??? : proszę o jakaś odpowiedz
gość
27-06-2011, 19:44:18

hejka, ja biorę keppre od ponad roku i też nie czuje sie zbyt dobrze, najgorsze mam te wachania nastroju raz jestem szczęśliwa a zaraz mam ochote wszystkich pozabijać.. masakra, oprócz tego mam strasznie złą pamieć, o wszystkim zapominam czasem czuje sie jak stara babcia choć mam dopiero 23 lata, ogólnie to miałam już dużo razy zmieniane leki i każdy nie działał dobrze...:(
gość
30-06-2011, 19:58:10

Moja córka ma 24 lata i już prawie 2 lata bierze keprę fakt faktem że z pół roku było strasznie spała była nie do życia splątanie myśli , trzeba było ją pilnować zawieszała się i nie wiedziała co robiła przed chwilą. To było straszne już chcieliśmy zrezygnować . Teraz jest dużo lepiej choć małe problemy z pamięcią zostały i lekkie wachania nastrojów ( nad tym nawet panuje). Ale efekty są bo już od momentu gdy bierze keprę nie miała ataków. Więc chyba jest warto , a propo płodności mam nadzieję że nie będzie miała wpływu na jej przyszłość i trzymam za ciebie kciuki, powodzenia.
gość
06-07-2011, 21:09:29

1
Początkująca
22-07-2011, 08:45:53

Witam.

Od pewnego czasu mam problem z wykupieniem częsci leków.Gabapentiny 100mg.w ministerstwie zdrowia powiedzieli ze z innymi lekami p.padaczkowymi sa peroblemy.Czy kogoś z Was tez to spotkało?Zgłosiłam sprawe do GIF i maja sie tym podobno zając.Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: