witam,
jeśli ktoś z Was ma na zbyciu kepprę 500 to z chęcią ją odkupię. moje gg 2712016
pozdrawiam.
Gość 2008-03-01 13:08:00 Ja nawet nie wiem czy moja lekarka czytała tą ulotkę dołączoną do leku! Miała tylko jakąś ulotkę reklamową. Jeszcze raz piszę - byłam przerażona skutkami ubocznymi. W sumie żadnych pozytywnych informacji o stosowaniu jego nie znalazłam. Co gorsze skutki uboczne są częste lub bardzo częste. Pomijam już informację o tym, że lek może się przyczynić nawet do myśli samobójczych!!! Wczoraj napisałam maila do profesora z kliniki neurologii na Akademii Medycznej we Wrocławiu z prośbą o "pomoc" aby polecił mi jakiegoś dobrego specjalistę. Nie jestem zamorzna ale rodzice są gotowi płacić nawet za prywatne wizyty. Jeśli będę miała tylko odp. od profesora zaraz o niej napiszę. Pozdrawiam Wszystkich. Trzymajcie się! - Ania 24 lata
Gość 2009-07-07 20:42:00 Biorę keppre od prawie roku Nie miałam wo gule napadów ale osłabienie moje organizmu mnie przeraza - miesiąc po zażywaniu leków zaczęły sie problemy z miesiączka. Występuje średnio cop miesiąc albo czasem później. przez ta zmianę dla niektórych niezbyt ważna zaczęłam miecie bolu jajnika lewego do takiego stopnia ze sama sie kryzę Kazdą różnice ciśnienia, temperatury odczuwam w straszny sposób - natychmiastowe bolu głowy, oczów i dziwny ból żył na zgięciach rak już nie mówiąc o włosach, paznokciach. Mam tez częste zmiany nastrojów ktore nie pozwalają mi normalnie z ludźmi pracować Moja lekarka sadzi ze to NA PEWNO NIE PRZEZ KEPPRE !!!! a ja szalu dostaje Ale nie dlatego do was pisze mam pytanie do pani zażywających ten lek. Od kilu miesięcy staram o dziecko niestety bez rezultatówLekarz który mnie leczy gdy go zapytałam czy coś wiadomo o skutkach ubocznych jeśli chodzi o płodność - głupio sie uśmiechnęła i odpowiedziała ze nic nie wiadomo ponieważ nie wolno takich badan robić Zaczynam sie obawiać ze mogę być bezpłodne przez to cholerstwo Czy moze ktoras z was tez ma taki problem ??? : proszę o jakaś odpowiedz
![]()
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.