Reklama:

Krwiak/tętniak mózgu? (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
15-07-2007, 19:53:00

Witam,

Tydzień temu podczas urlopu upadłam i odniosłem obrażenie głowy.Po 3 dniach zgłosiłem się do lekarza neurologa, który stwierdził że nie doszło do niczego groźnego i po przepisaniu Cinnariziny odesłał do domu.Moje samopoczucie oceniam dobrze- wykonuję wszystkie zwykłe dla mnie czynności z wysiłkiem fiz. włącznie.
Objawy które mnie jednak niepokoją to 1)senność(śpię dłużej niż zwykle)2.rozkojarzenie i słabsza forma umysłowa3)powracający ból głowy przypominający ten przy zmianach ciśnienia.

Czy to objawy dolegliwości, wymienionych w tytułowym zapytaniu?Czy powinnam udać się niezwłocznie na rezonans?Czy to poprostu objawy pourazowe?

Z góry dzięki za pomoc, a myślę że w czasie wakacji wielu może niestety spotkać sie z podobnym problemem?
gość
17-04-2008, 16:02:00

dokladnie tydzien temu mialam powazna operacje tetniaka mozgu.wszystko jest dobrze.Te objawy o ktorych mowisz sa podobne do tego jak sie czuje teraz.jestem caly czas zmeczona ,slaba.Radzila bym tobie jak najszybciej zkontaktowac sie z lekazem do poki nie jest za pozno.Bol glowy do ktorego moze dojsc jest niesamowicie sieln a efekty okropne.Wiec nie lekcjowaz tego.Prosze.Powodzenia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: