Reklama:

Guz przysadki mózgowej - co to jest????? (290)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
10-07-2014, 20:06:27

polecam doc. Rudnika dla pacjentów ze śląska pracuje w katowicach -ligocie w klinice polecam.
gość
11-07-2014, 18:28:17

Witam, mama miala operacje usuniecia gruczolaka tydzien temu, najpierw endoskopowo, pozniej otwarcie czaszki bo krwiak sie zrobil. Teraz nie widzi i jest slaby z nia kontakt. czy jej stan sie poprawi? Czy ktos mial taki przypadek? Lekarze kaza czekac prosze o pomoc! i.j.nawrocka@wp.pl
gość
13-07-2014, 11:35:58

Czy juz nikt tu nie zaglada?
gość
13-09-2014, 23:48:38

Witam.Jestem już 5miesiecy po operacji makrogruczolaka czynnego hormonalnie(akromegalia).Nie czuję. że bylam operowa na.Przysadka jest prawidlowej wielkości bez zmian.podjela pracę. Poziom kortyzolu po zabiegu norma.więc nie biorę żadnych prochów. akromegalia się zatrzymala.Prof.Zieliński jest nieoceniony.profesjonalista w pelnym tego solową znaczeniem.Pole cam jego i szpital na Szaserów (Warszawa)
gość
14-09-2014, 00:22:13

Gość 2014-07-11 20:28:17
Witam, mama miala operacje usuniecia gruczolaka tydzien temu, najpierw endoskopowo, pozniej otwarcie czaszki bo krwiak sie zrobil. Teraz nie widzi i jest slaby z nia kontakt. czy jej stan sie poprawi? Czy ktos mial taki przypadek? Lekarze kaza czekac prosze o pomoc! i.j.nawrocka@wp.pl
gość
14-09-2014, 00:25:21

Cierpliwości. trzeba poczekać. Trzy mam kciuki.
gość
14-09-2014, 20:59:21

Od każdej operacji musi minąć mniej lub więcej czasu do uzyskania odpowiedzi o jej skuteczności lub braku skuteczności. To jest najcięższy okres w życiu rodziny i pacjenta. I nie ma na to lekarstwa. Niestety.
Ale Musicie wierzyć że będzie Pozdrawiam.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
gość
07-11-2014, 11:07:54

Witam mam guza przysadki od 13lat biorę bromergon i najpierw guz zaczął maleć pozniej stanął w miejscu a teraz jakby znów zaczął rosnąc.lekarz powiedział ze minimalnie się powiększył i kazał za rok znów wykonac badanie,
gość
14-12-2014, 11:15:09

Witam
w Klinice Okulistyki w Szczecinie można zapisać się w Przychodni Przyszpitalnej na wizytę z konsultacją specjalisty i badaniami dodatkowymi na NFZ. Polecam. Szybkie terminy, profesjonalne podejście, dokładna diagnostyka.
gość
20-01-2015, 21:04:33

Witam moja mama jest po zabiegu usuniecia makrogruczolala przysadki mozgowej, ma sie dobrze, problemem jest tylko zatkany,nos gdyz operacja - przez zatoki - miala miejsce miesiac temu. Przyjmuje leki i czeka na badania pod wzgledem hormonow, przysadka nie jest naruszona . Powiedzcie, czy przyjmowanie lekow wystarcza, nie jest potzrebna chemioterapia? czy guzy nawracaja?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: