Reklama:

Ciężka sprawa :( (8)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkujący
17-05-2008, 14:11:00

Witam , w sumie to nie wiem od czego zaczac.Mam bardzo zlozony problem.Jestem strasznie otepiony i mam problemy z koncentracja.Mam wrazenie ze sie cofam w rozwoju.Wycofalem sie ze spoleczenstwa.Boli mnie czesto glowa pomiedzy oczyma i na czole.Czasami bez powodu mi wlosy deba staja na glowie i wtedy czuje sie jak w innym swiecie.Zaburzenia swiadomosci pojawiaja sie coraz regularniej.Jak dluzej pospie to po przebudzeniu czuje sie jak w innym swiecie i nic do mnie nie dociera.Rezonans magnetyczny wykazal jakies jamki polincefaryczne w obrebie skroniowym i splycenie lordozy szyjnej(kregoslup).Najgorzej mi zatrzymac wzrok na jednym punkcie i sie patrzec jest to niemozliwe.A pod wplywem stresu oczy mi strasznie lataja i robie dziwne miny(tiki).To powoduje ze jestem strasznie znerwicowany.Leczylem sie psychiatrycznie przez 2 lata(neuroleptyki,antydepresanty.benzodiazepiny) bez rezultatu.Nigdy nie mialem postawionej konkretnej diagnozy.Po lekach czulem sie jeszcze gorzej.Obecnie nie biore nic.Jestem w trakcie badan hormonalnych.Chyba pora na wizyte u neurologa.Rowniez mam problemy z mowa i wyslowieniem sie, zebraniem mysli.Masakra.O co chodzi , macie jakies pomysly? Mozecie poradzic jakiegos dobrego neurologa z Wawy? Dzieki za odpowedzi
pozdrawiam
gość
19-05-2008, 20:01:00

Opis MRI kregoslupa szyjnego - uwidoczniono spłycenie lordozy szyjnej - co to znaczy ?

MRI mozgowia - uwidoczniono obecnosc niewielkiej jamki zlokalizowanej w istocie bialej lewego plata skorniowego - jamka porencefaliczna? - o co chodzi ?

Dodam ze coraz mocniej boli mnie glowa i widzenie jest coraz gorsze - jakie badania jeszcze zrobic?

Pomocy
gość
01-12-2008, 19:05:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
14-05-2009, 18:38:00

19-05-2008 o 22:01, gość :
Opis MRI kregoslupa szyjnego - uwidoczniono spłycenie lordozy szyjnej - co to znaczy ?

MRI mozgowia - uwidoczniono obecnosc niewielkiej jamki zlokalizowanej w istocie bialej lewego plata skorniowego - jamka porencefaliczna? - o co chodzi ?

Dodam ze coraz mocniej boli mnie glowa i widzenie jest coraz gorsze - jakie badania jeszcze zrobic?

Pomocy
gość
15-05-2009, 23:35:00

lecznica demeter - ul. białostocka
gość
15-05-2009, 23:35:00

lecznica demeter - ul. białostocka
gość
13-02-2020, 08:40:17

Czy problem został w końcu zdiagnozowany?
gość
13-02-2020, 15:12:59

po 12 latach letargu jestes?...... ale ludziom sie nudzi

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: