Witam wszystkich.Przeczytałam wszystkie wasze wypowiedzi i jestem przerazona:(Od 5 miesięcy męczy mnie potworny bol ręki,najpierw bolało tylko przedramie i lokieć teraz boli już ramie,ręka drętwieje a palce sztywnieją.Cala ręka jest bardzo wrażliwa na zmiany temperatury.Chodze na fizjoterapie,bylam u neurologa,osteopaty,teraz czekam na reumatologa.Wszystkie mądrosci lekarzy nic mi nie pomogly.Badania krwi w różnych kierunkach nie wykazaly nic.RTG wykazalo skolioze i dyskopatie lędźwiowa.Nikt nic nie wie a ja cierpie.Nie śpie po nocach bo budzi mnie drętwienie(czasem nawet głowa mi potrafi zdrętwieć)czasem budzi mnie dziwny napadowy bol ręki w okolicy łokcia.Ortopeda zdiagnozował łokiec tenisisty,potem golfisty,(dostałam zastrzyk,2 tygodnie troszke lepiej potem coraz gorzej)
Juz naprawde niewiem co mam robic,jestem zrozpaczona:Bóle kręgosłupa moge jeszcze uśmierzać tabletkami przeciwbólowymi ale na reke to nie dziala(w moim organiźmie nie ma stanu zapalnego.Może ktoś mial podobne problemy,chętnie wyslucham wszystkich,pozdrawiam
cierpiąca.