Reklama:

ból łopatki i drętwienie ręki a kręgosłup (192)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
28-12-2017, 10:19:42

Boże Święty, ludzie! Dajcie se spokój z ortopedami którzy jedyne co Wam dają to leki, a sami nie potrafią wykonać testów. Idźcie do dobrego fizjo (nie do takiego od laserków i lamp grzewczych) tylko do np. terapeuty manualnego czy osteopaty. Niech Was zbada, wykona odpowiednie mobilizacje, manipulacje, ćwiczenia i zaleci co robić dalej. Rok temu było głośno o tym, że lekarze forsują ustawe, gdzie zniosła by fizjoterapie prywatną. Ja się tylko za głowe złapałem. Dzisiaj z jakimkolwiek bólem to ide do fizjo a nie do NFZ ortopedy. Śmiech na sali. Czytałem te Wasze wpisy i z racji faktu, że sam chce zostać fizjoterapeutą, naprawdę Wam polecam iść do takiej osoby.
gość
04-10-2018, 18:36:07

A próbowaliście terapii mięśniowo-powięziowej. Mnie bardzo długo diagnozowano na migreny, na błędnik, a jakiś czas temu okazało się, że przyczyną jest kręgosłup i niestabilność, która tam jest. Bardzo pomogły mi te zabiegi na Słomczyńskiego i miałam jeszcze ćwiczenia stabilizujące szyję. Od tego czasu już nie mam takich szumów i bólów takich jak miałam. rehabilitacje.org warto też może tego spróbować.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: