Bolał mnie kręgosłup w odcinku szyjnym, no i głowa. Jakby szpile ktoś w nią wbijał, mrowienie kręgosłupa i ból w obrębie pierwszego guzika kręgu szyjnego. Mam 29 lat, i z dnia na dzień poczułem zanik smaku, ale pomyślałem że to zmiana pasty, po kilku dniach zaczęło się. Budzę sie rano i nie czuje prawej części twarzy, oko nie zamyka się i ten potworny grymas, trudności z mówieniem, bełkot i ból kręgosłupa w obrębie szyjnym. Kiedy jadłem jedzenie wylewało mi sie z ust, a wyniki miałem wyśmienite. Następnie paraliż ręki i nogi, miałem wcześniej mrowienia. Tomograf i rezonans nic nie wykazał, badanie płynu m/rdzeniowego nic nie okazało. W rezultacie przestałem widzieć na prawe oko, Pani doktor a wszystko działo się w Szczecińskim szpitalu zleciła zbadać mi oko, podczas badania zemdlałem. Wypisali mi krople i sztuczne łzy, codziennie tony tabletek oraz sterydów, wlew z memotropilu, piracetu oraz wielu innych. Powtarzają tomograf, rezonans, ból jest tak silny że nie wstawałem nawet na sekundę z łóżka, po 1000 ml tramalu mogłem wyjść do toalety, ale miałem 3-4 minut aby sie położyć w innym przypadku darłem się i płakałem z bólu, ukojeniem była natychmiastowa dawka dodatkowego leku przeciwbólowego. Konsorcjum lekarzy, nadal nic nie wiedzą, nagła poprawa z godziny na godzinę, po tym przestaje widzieć całkiem i nie mówię, mam chęć umrzeć tylko to czułem, jedyną oznaką mojej przytomności były łzy lecące na poduszkę i pełna świadomość. Po miesięcznym pobycie w szpitalu dochodzę do zdrowia. widzę lecz trochę gorzej, jestem smutniejszy. Mądry profesor powiedział dla czego tak sie stało ten ból był oznaka procesu demienilizacyjnego oraz krwawienia. Na razie Jeszce pamiętam o zakręceniu kranu, lecz po tym zdarzeniu zapominam, zapominam kim jestem, śpiesząc się zapomniałem wielokrotnie zamknąć drzwi, nie pamiętam swojego numeru telefonu muszę długo myśleć. Zapominam o literach podczas pisania, wcześniej było to absurdalne. Nie wiem ile to jeszcze potrwa, ALE WIEM JEDNO. Jak was wyrzucą drzwiami to właźcie oknem, i jak jest Ilion lekarzy do znajdźcie milion pierwszego. BO MOJE WYNIKI SĄ IDEALNE!!!!!!