Reklama:

Ból głowy i odcinka szyjnego kręgosłupa (254)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
17-09-2008, 11:47:00

Czy ktośjest w stanie napisaćco można zrobić kilka wypowiedzi wyżej opisałąm co dzieje sięmojemu tacie.

ProszęWas bardzo o jakieś rady
gość
21-09-2008, 12:37:00

Jestem z Bytomia gdzie moge kupic taka poduszke o której piszecie? Pozdrawiam
gość
26-09-2008, 14:14:00

poduszkę? pytasz o backstretcher ?
gość
16-10-2008, 17:44:00

witam. mam 27 lat i od jakiegos miesiaca boli mnie tył głowy i przy pochylaniu jej do przodu i tyłu zaczyna mnie bolec w odcinku szyjnym i piersiowym kregosłupa. co to moze byc, czy juz mam sie zglosic do jakiegos lekarza czy co dalej robic ? Jago
gość
03-11-2008, 18:46:00

wczorej podczas jady pociągiem przewiało mnie. dzis obiudziła sie ze strasznym bulem prawego boku,a teraz wieczorej jest troche gorzej. nacieram się maściom. Jak się wyleczyć, czy wizyta u lekarza jest konieczna???
gość
04-11-2008, 15:15:00

Do 27 latki, miałam takie same objawy przez wiele lat, no ale sobioe tłumaczyłam, ze "źle spałam". Oprócz tego miałam permanentnie napięte mięśnie górnego odcinka pleców.
Ostatnio oprócz bólu szyi i ograniczeniu ruchu, pojawiło sie drętwienie prawej ręki, "mroczki" przed oczami, ból i zawroty głowy. Poszłam do lekarza rodzinnego, zrobił mi RTG szyi i wyszło zniesienie lordozy szyjnej, 2 kręgi ustawione kyfotycznie i zwapnienie więzadła przedniego.
Może u Ciebie to co innego, tak czy siak trzeba to zbadać. Teraz sobie pluję w brodę, ze nie zadbałam o siebie wcześniej
gość
04-11-2008, 16:44:00

Witam! Mój problem polega na ciągłym bólu glowy. 24 godziny na dobę boli mnie. Bardzo często nie da rady wytrzymać z bólu. Nic przeciwbólowego nie pomaga. Bardzo często lekko drętwieje mi kręgosłup. Czy ktoś wie co to może być?
gość
05-11-2008, 13:32:00

jak to drętwieje ci kręgosłup???? chyba nei mówisz poważnie że głowa boli cię 24 godziny na dobę, a ty siedzisz i prosisz ludzi w necie o rade zamiast do lekarza pędzić?????
gość
05-11-2008, 15:32:00

Joasis ma rację. Powinnaś pójść do lekarza. Może masz jakiś poważny problem, nie bagatelizuj tego. Ja też kiedyś olewałam sobie różne dolegliwości i źle się to skończyło. Dobrze Ci radzę - idź zanim będzie za późno.
gość
06-11-2008, 09:51:00

Lekarz rodzinny nawet jeśli nie ma odpowiednich kwalifikacji i nie pomoże ci tylko wyśle cię na inne badania przynajmniej będzie mógł ci przepisać jakieś leki przeciwbólowe które ci pomogą na przykład refastin i przynajmniej dotąd aż nie dojdą do tego co ci jest nie będziesz się męczyła z takimi okropnymi bólami.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Dr Nikodem Przybyłko.
Witam, czy kogoś z Państw operował dr Nikodem Przybyłko? Wydaje się, że jest to naprawdę super fachowiec. Czeka mnie operacja. Pozdrawiam Piotr
gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
Reklama: