Witam, JA mialem wirusowe zapalenia mózgu w wieku 10 lat ,3 miesiace bylem pod respiratorem , na 30minuti moje serce przestało bic , nagle zaczelo funkcjonowac lecz ja uczylem sie podstaw , chodzenia i poruszania , nie pamietam nic co bylo wczesniej , tylko troszeczke a wszystko nie wiem gdzie sie podzialo ulecialo , tylko ze mam jedna wazna rzecz na ktra lekarze mi nie odpowiedzieli i nie wierza niektorzy, otuz ,
mysle i wiele osob mi mowi ze bylem po drugiej stronie , widzialem tylko biel , nic wiecej , nagle wstrzasy karetke, znow biel jakies glosy i obudzilem sie z bolem glowy. (wtedy przywrocono mi bicie serca)
od tamtej pory mam tak ze raz w miesiacu normalnie funkcjonuje a tu nagle robi mi sie na 5 sekund czarno lub bialo przed oczami , (gdy bialo nic nie slysze wokol kto co do mnie mowi slysze tylko glosy spiewy dzieci jakby modlitwy, a za drugim razem widze czarny obraz przed ooczami i slysze czyjesz krzyki lub placz , i przy znikaniu tego obrazu ujawnia mi sie jakas twarz ale ona powiem ze jest straszna i niewyrazna, wtedy na te 5 sekund boli mnie glowa i znajomi twierdza ze ja przy tym cos mowie. moze to wyglada na zmyslone zdaje sobie sprawe ale lekarze mowia ze to niemozliwe , a niektorzy mysla ze za duzo bajek i filmow fantasy ogldam , otuz nie , mam 19 lat , to sie dzialo z 9 lat temu i mam to do Dzis , Pozdrawiam