Reklama:

zapalenie mózgu - czy ktoś to przechodził!!!!!!!!!! (857)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
01-10-2008, 18:25:00

03-09-2008 o 08:44, gość :
Witam!
Mam 29 lat w maju przeszłam wirusowe zapaleni mózgu i rdzenia kregowego.Trafiłam na pogotowie z goraczka ,bólem głowy, z utrata przytomnosci.Po 2 dnia przybywania na oddziale zakaznym trafiłam na intensywna terapie gdzie spedzilam 3 tygDawano mi tam 10% na przezycie!!!.Nieprzytomna bylam w sumie tydzien.Po tyg.odzyskałam przytomnosc ale miałam porazenie 4-konczynowe czyli nie ruszałam rekami i nogami! Pomału zaczynałam ruszac głowa.Gdy moj stan byłjuz w miare dobry trafilam na oddzial rehabilitacyjny by zaczac uczyc sie chodzic,poruszac .Tam miałam nastepujace cwieczenia:pionizacja,masaz,hydroterapia,ćwiczenia czynno-bierne.Podawano mi nastepujace leki;amoksiklav V625,augmentin,clexane 0,02g/0,2 groprinosin tabl.500,lacidofil,pyralginum,ranigast,signopam,tranxene,alanerv,lanzul.Dzieki modlitwie wyszłam z tego bez powikłan ! Jestem dzis po chorobie 4 miesiace fakt ,ze strasznie wychodza mi włosy ale to co przezyłam to istne piekło.Pamietajcie jedno;walczcie z ta chorob !! nie poddawajcie sie i bardzo wierzcie ,ze wszystko bedzie dobrze,modlcie sie i proscie Boga o wyzdrowienie mi to pomogło.Aha! badzcie ciagle przy bliskich ktorzy sa w stanie spiączki mówcie do nich niustannie to sie czuje ,ze ktos wowczas jest i to tez pomaga.Wszystkim ktorzy to przeszli lu przechodza zycze powrotu do pełnej sprawnosci.
Pozdrawiam.
Moj lussia0@vp.pl prosze pytac ...
gość
03-10-2008, 13:43:00

[***] [***] [***] Dzisiaj dowiedziałam sie ,ze ta choroba niesie jednak za sobą smierć.Umarła dziewczyna która miał 29 lat .[***]
gość
17-10-2008, 11:39:00

witam serdecznie.mam 32 lata,jestem po zapaleniu mozgu,ktore przechodziłam w czerwcu tego roku.byłam miesiąc w szpitalu w gdańsku.dzis juz czuje sie dobrze,chociaz uciekły mi 2 lata życia.serdecznie wszystkich pozdrawiam.
gość
03-11-2008, 21:40:00

właśnie dzisiaj dowiedziałam się że mój mąż ma zapalenie mózgu.
szybka diagnoza lekarza (zawiozłam go wczoraj do szpitala) i od 8 godzin jest na intensywnej terapii. jestem dobrej myśli że wszystko będzie dobrze.
POzdrawiam
gość
17-11-2008, 08:06:00

17-10-2008 o 13:39, gość :
witam serdecznie.mam 32 lata,jestem po zapaleniu mozgu,ktore przechodziłam w czerwcu tego roku.byłam miesiąc w szpitalu w gdańsku.dzis juz czuje sie dobrze,chociaz uciekły mi 2 lata życia.serdecznie wszystkich pozdrawiam.
Nie rozumiem? Piszesz ze masz 32 lata wtym roku zachorowałas na zapalenie mózgu a dlaczego uciekły Ci 2 lata zycia????????
gość
17-11-2008, 08:08:00

03-11-2008 o 22:40, gość :
właśnie dzisiaj dowiedziałam się że mój mąż ma zapalenie mózgu.
szybka diagnoza lekarza (zawiozłam go wczoraj do szpitala) i od 8 godzin jest na intensywnej terapii. jestem dobrej myśli że wszystko będzie dobrze.
POzdrawiam
Prosze napisac jak sie czuje mąż? Pozdrawiam serdecznie gdyz sama to przezyłam.
gość
17-11-2008, 21:33:00

Witam bardzo serdecznie! Ja również miałam straszną chorobę-opryszczkowe zapalenie mózgu dwa lata temu. Od tego czasu niczego nie pamiętam przed chorobą-mam drugie życie! Chciałabym z Wami porozmawiać na gg. Moj nr 4851259. Chętnie kogos z Poznania!
gość
18-11-2008, 11:27:00

witam-uciekły mi 2 lata życia-nie wiem czemu.tak to już jest w tej chorobie.poza tym jest ok.pozdrawiam.
gość
19-11-2008, 08:13:00

18-11-2008 o 12:27, gość :
witam-uciekły mi 2 lata życia-nie wiem czemu.tak to już jest w tej chorobie.poza tym jest ok.pozdrawiam.
Jestem ciekawa dlaczego? Czy miałas jakies skutki uboczne? strasznie mnie to ciekawi bo ja jestem pół roku po chorobie i jakos wydaje mi sei ,ze sie zmieniałam
gość
19-11-2008, 19:15:00

ja też jestem około poł roku po spiączce i tez wydaje mi sie że się zmieniłam.Moja rodzina też tak uważa,ale zmiana jest na lepsze.a co u ciebie?jestem z woj.pomorskiego a ty?J.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: