Nie był groźny tak powiedział lekarz. Tam zbiera sie płyn mozgowo rdzeniowy ktory poprzez guza nie moze przeplywac.Te jamy to chyba oznacz ze guz wydala plyny.Najlepiej jak poprosisz jakiegoś lekarza o szczegółowe wyjaśnienie.
Mówił żeby tym się nie przejmować, jutro znów dzwonię do tej sekretarki A jak nic nie będzie wiadomo to w poniedziałek jadę do szczecina do kliniki i może coś się dowiem bo ten profesor tam jest codziennie
Właśnie on dr.Sagan,dzwoniłam dziś i sekretarka powiedziała że on musi się zastanowić i mam byc cierpliwa ,dotarlam do niego przez dr Rzewuskiego bo ponoc tak inaczej bym soe nie dostała ,a u ciebie jak bylo Beatko
Ja się też kontaktowałam przez innego lekarza i umówiliśmy się na rozmowę. Jesteś w najlepszych rękach, kochana bądź spokojna i cierpliwa ten człowiek ma złote ręce, to właśnie jemu zawdzięczam życie 😘
Ja poszłam do niego prywatnie na wizytę, ale to trzeba mieć trochę szczęścia. Spytaj się tej sekretarki jak umówić się na wizytę, bo ja pamiętam, że w czwartek przez dwie godziny można tylko dzwonić.
Ale po co mam sie umawiac na wizytę jak ja czekam na termin operacji,a mój rezonans już oglądał i powiedział że ustali termin operacji i teraz już czekam na ten termin i właśnie o to się tak niecierpliwie ,że nie znam tego terminu!!!!dziewczyny podpisujcie się bo nie wiem z którą pisze ,kochana A przez innego lekarza się umawialas i długo to trwało bo ja się boję że on ma tyle na głowie że zapomni
Tak przez innego,bo do niego nie miałam telefonu, przeszło miesiąc, mniej więcej tyle czekałam, aż się umówiliśmy. Jak on już widział twój rezonans ,to spokojnie, ja wiem ,że to tak łatwo pisać, poczekaj spokojnie, a za jakiś czas znów się przypomnij, on wie co robi, jemu można ufać. Beata