Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
12-09-2019, 21:15:17

Dawidzie,dziekuje
Tak wierze Tobie i nie gniewaj się kochany nasz ale tak jak lekarz powtórzy twa świetna siedzę zaangażowanie potwierdzenie dam w sobotę.
Sciskam wszystkich wszystkich b b b b mocno
Dawidzie nie mam slow nie mogę znaleść jesteś dla mnie bardzo ważny !
Dobranoc
Wtajemniczona
15-09-2019, 18:59:46

Hej drużyno!
Ja mam cyrk na kółkach.
Cały czas dostaję nowe zlecenia.
Już mam 5 :)
Z jednej strony brak czasu na wszystko ale dzięki temu nie myślę nic a nic o chorobie i czuję się wspaniale.
Zmęczona ale szczęśliwa.
Madziu masz wspaniałe wyniki. Oby się okazało wszystko bardzo ok.
To co Cię dopada, to chwilowe zwątpienie.
Myślę że masz doła po swoich przejściach.
Ja też miałam. Oczekiwanie na wyniki nadal mnie paraliżuje ale wierzę że będzie ok.
Za Ciebie też trzymam mocno i równie mocno Ci kibicuje.
Każdemu z Was.
Myślę o Was ciepło i pozdrawiam :)
Paula
gość
15-09-2019, 20:30:10

Byłam po wyniki ki,i niestety dostałam wszystko co maja w systemie nie chciałam się kłucic chciałam tylko te cholerne wyniki 😓
Lekarz nie zadzwonił jutro nie odpuszczę będę dzwonic non stop.Widzicie z zagranicy ludzi inaczej traktują a przecież jestem takim samym człowiekiem i Polka!
Pozdrawiam wszystkich,na oddziale lekarz powiedział widząc płytę ze jest tam chmurką taki biały kolor ale może następny rm będzie inny i okaże się ze to tylko blizna ślad po dojściu do iv komory ale jest centralnie w miejscu gdzie był guz.
No cóż dam znac...nawet nie wiem co napisać
Dobranoc
Wtajemniczona
15-09-2019, 21:01:57

Trzymam kciuki za Ciebie!
A Ty trzymaj sie jakoś :***
Głowa do góry
Paula
gość
17-09-2019, 11:38:26

Od lekarza cisza,a ta cisza mnie dogłębnie przerasta-czy jest tak złe ze nie dotrzymuje wyniku czy jest tam coś co poprostu nie zostało wycięte a to jest dla lekarza trodne do przekazania tym bardziej ze to lekarz z prawdziwego powołania ten który kocha sale operacyjna ten który poświęca się całościowo zdobywaniem wiedzy możliwości przekazując to na doświadczenie tak trodnych miejsc jak iv komora pień
Trodno mi z tym
Dam znac bo naprawdę jazda godzina to horror a z tel jestem nie rozłączne i nawet z nim spie.
Początkująca
17-09-2019, 11:56:54

Kochana będzie dobrze. Nie nakręcaj się sama.wiem że to trudne ale dasz radę i wierz że tam nic nie ma,ja mam wkoncu ustalony termin 27 pazdziernika mam się wstawić do szpitala, kochani powiedzcie mi co tam będą mi robili mi na poczatek zebym sie nastawila jakos pozytywnie,buziaki
gość
17-09-2019, 15:10:29

1badania krwi
Pozniej rm a pozniej przyjdzie lekarz wyjaśnić jak będzie dochodzić do guza następnie anastezjolog i psycholog,na koniec dostaniesz papiery do podpisania płyn by się nim umyć rajstopy by założyć następnie przejdziesz na sale operacyjna.
gość
17-09-2019, 18:29:38

Masz chaotyczny styl pisania , wszystko na raz w jeden dzien, badania , rezonans ,krew operacja wszystko na szybko.
Ty pisalas o chlopaku i jego psie ten sam styl.
Mialas kiedys jakas operacje czy tylko sie tobie nudzi kobieto ?
Anestezjolog poprawnie.
gość
18-09-2019, 04:49:36

Hej Madziu! Caly czas martwisz sie ze lekarz nie odpiwiada ma pewnie tak duzo obowiazkow ze zapomniał musisz niestety byc cierpliwa i nadal próbować.Madziu na razie nie ma powodu do niepokoju.Od operacji minęło niewiele czasu jest blizna pooperacyjna nie ma ogniska podwyzszonego sygnalu w okolicy operowanej to wazne.Radiolog pisze ze tak na 100% bedzie mogl stwierdzic ze nic nie pozostalo po operacji dopiero za okolo 4 do 6 miesiecy.Po tak ciezkiej operacji wszystko goi sie do roku czasu.W przypadku oponiaka jest napisane ze wykonano totalną resekcję czyli makroskopowo usunęli wszystkie komorki nowotworowe w przypadku wysciolczaka nie ma takiej informacji co nie znaczy ze nie usuneli wszystkiego.Potwierdzi to na 100% nastepny rezonans .Radiolog ocenił to miejsce pooperacyjne jako najprawdopodobnie blizna pooperacyjna.Bądz dobrej mysli Pozdrawiam Dawid
gość
18-09-2019, 14:52:53

Tak cisza,dzwoniłam dziś po 15w pl
Jutro może kiedy prywatnie będzie przyjmował w końcu dowiem się...
Wiecie czym jest czekanie ....oh jak to stresuje
Dziekuje kochani
Ze was mam
Ze myślicie o mnie,ale ja tez każdego dnia kładę się spać z wami(modlitwa)I Wstaje z wami.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Od 2 lat ból kręgosłupa ze zwièkszoną intensywnością
BWK 9 Kanał naczyniowy . Głęboki reaktywny obrzęk zwyrodnieniowy odcinka lędźwiowego kręgosłupa, szczególnie znacząca aktywowana artroza stawu międzykręgowego z pseudoretrolisthezą lwk 4. wieloczynnikowe zwężenie otworu międzykręgowego nerwów l3/l4 i l4/l5 z zajęciem wychodzących korzeni nerwowych i zajęciem wnękowym korzeni l4 . Reaktywny obrzęk prawostronny stawu biodrowo krzyżowego. Czy z tym da się coś jeszcze zrobić ?
Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
gość
DM1
Cześć choruje na dystrofie miotoniczna typu 1 od 10 lat czy ktoś jest w podobnej sytuacji? Proszę o kontakt na maila weronikakolodziejczak33@gmail.com
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
Reklama: