Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
17-08-2019, 22:43:36

Bedzie dobrze,prosze pozdrowic corciesystematyczne cwiczenia zdzialaja cuda.Prosze być dobrej myśli.
gość
18-08-2019, 19:30:26

Hej Madziu jestes jeszcze w szpitalu?Jak opuchlizna pooperacyjna czy wchłonęła się jak czujesz sie? Pozdrawiam Dawid
gość
18-08-2019, 20:28:16

Hey,nie nue zostałam w szpitalu z uwagi na to ze oni nie wiedza,poprostu 11wrzesnia, dam wam znac bilety kupione za 22€ jakby ktoś chciał wiedzieć,wizyta już 12stego po MR mózgu.
Opuchlizna jest nadal,mam ostatnio dola ale nie zamierzam brać już więcej tabl wiec spokojnie,siedzę w domciu i drze przed rezonansem.
Dziekuje Dawidzie i Paulino za pytanie co u mnie.
Nue wiem czy czasem tego nie wymarzą
Pozdrawiam kochani i przytulam każdego z osobna
Wtajemniczona
19-08-2019, 10:31:45

Martwiłam się czy wszystko ok.
Niestety moja wiadomość została usunięta.
Szkoda bo przyznam szczerze że mało jest takich miejsc gdzie można swobodnie porozmawiać. Szczególnie z ludźmi z podobnym doświadczeniem, ale to chyba sami wiecie.
Ja wróciłam do codziennego użytku :)
Będę się umawiać do neurochirurga żeby zapytać kiedy kolejmy mr...
A tymczasem wracam do pracy.
Dziś pierwsze zebranie u mojego przyszłego przedszkolaczka.
Całuję Was mocno ;)
Paula
gość
19-08-2019, 17:36:40

To chore ze ktoś nam daje👎🏿
Nie rozumiem tego,czy ta osoba wie jak to jest być chorym?czy wiesz jak to dużo znaczy wylać tu to co się ma w gliwie przez diagnozę która nikt w życiu nie chce usłyszeć (złośliwy nowotwór móżdżku???????)
Wiec na cholerę ten palec w dol co ?
Zero zrozumienia,być może jest ktoś w podobnej sytuacji i właśnie tu będzie chciała powiedzieć jak się czuje by nie martwić najbliższych.
Nasze dni nie wiadomo ile będą trwały a wcale nie jest łatwo z wynikiem histopatologiczny podnieś się i cieszyć się z zwykłego dnia,taki zwykły a niezwykły.
Ale co tu pisać Paulina napisała swoje lecz jak widać nie zna smaku prawdziwego życia kto przez ....sie nie przeczolgal
Magda z ie
Pozdrawiam was kochani
gość
21-08-2019, 09:35:33

Czytaliscie o tym chłopaku z USA,
Podobno też miał wyściółczaka,przeżuty były już do narządów,
Pies zmarł chwile po nim.
Nie ma leku na to cholerstwo.
gość
21-08-2019, 09:58:46

GCo za bzdury , wysciolczak to guz który nie daje przerzutów na inne narządy!!! Proszę się doinformować ość 2019-08-21 11:35:33
Czytaliscie o tym chłopaku z USA,
Podobno też miał wyściółczaka,przeżuty były już do narządów,
Pies zmarł chwile po nim.
Nie ma leku na to cholerstwo.
gość
21-08-2019, 12:44:17

Co to ma być ❓❓
Ja mam złośliwego 2go stopnia to co to tez mam się poddać
Nie wierze w to i czasem lepiej się zastanowić niż pieprzyć chorym i im rodzina takie bełkoty
Mi ie
Pozdrawiam wszystkich chorych😘
gość
21-08-2019, 19:42:22

Hej Madziu nie bierz sobie do serca tych bzdur.Gdzie jest administrator powinien usunąc ta wypowiedz ten bełkot.Komus chyba sprawia przyjemnosc dołowanie nas.Proszę administratora o usuniecie tego postu natychmiast.Madziu nie denerwuj sie nie czytaj tego.Pozdrawiam Dawid
gość
21-08-2019, 21:44:08

Mine tez wyorowadzil z równowagi, co za ludzie chyba specjalnie tak napisał bo pewnie w jego/ jej rodzinie nikt nie zachorował. Przykro widzieć takie komentarze. Moja córka jest po operacji wysciolczak ll Tak ciężko myśleć i żyć od rezonansu do rezonansu. Teraz będzie we wrześniu drugi. Nie chce słyszeć ani czytać takich durnych i nie prawdziwych komentarzy, musimy myśleć pozytywnie bo wszystko będzie dobrze. Życzę wszystkim dużo zdrowia. Małgorzata

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: