Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
07-08-2019, 05:16:06

Hej Madziu ciebie tez goraco pozdrawiam i zycze zeby te mdlosci i zawroty jak najszybciej mineły zebys mogla w pelni cieszyc się zyciem i rodzina.Doceniam twoje dobre serce i wsparcie ktorego udzielasz kazdemu z nas przed i po rezonansach.Sciskam mocno ciebie i cala rodzinę.Pozdrawiam😚😚😚👍💖
gość
07-08-2019, 17:51:53

Hey kochani
Raczej nie wytrzymam tego jak się czuje,i z uwagi na to ze mam bardzo bliznę opuchnięta a tu twierdzą ze trzeba czasu by się zagoiło a czuje dziwne uczucie gdy lekko podniosę głowę na prosto a muszę mieć pochylona od 2mc to uszy mi się zatykają i takie szczekanie pstrykanie czuje,ewidentne zbiera mi się jakiś płyn po całej długości szycia.Dlatego jutro będę starać się dodzwonić do lekarza jak rowniez fo prywatnego gabinety by przylecieć co polski być może przez go czuje się fatalnie nie chce już mi się nawet pic,szerokość szycia zrobiła się na ok 5cm.boimy się czy to nie jest jakaś ropa albo płyn mozgowordzeniowy który się nie wchłania.Boze daj bym jak najszybciej została przyjęta i by była taka możliwość co do MR to nie wiem jsk wyjdzie gdyż będzie to /,5mc po operacji???
Już nie liczę na to by chodzić normalnie bez zawrotów głowy które są takie jakby ktoś mi głowę w worek wsadził i okrecal czasem jest ok sle za chwile się rozkręca,ale chociaż by tam się nie nabrało by było już dobrze by można było zrobić wczesnie MR mózgu bo już mam dość tego tego bania się i nie mieć wsparcia tu u lekarzy bo oni nie wiem czy wkurzeni są na to ze w pl się leczę nue wiem nie wiemy...
Dam jutro znac czy uda mi się być wcześniej w pl bo bardzo się denerwujemy z mężem.pozdrawiam wszystkich😘
gość
08-08-2019, 19:19:49

Niestety lekarz będzie po 12sierpnia osiągalny 🙁
Jutro jadę tu raz jeszcze do gp
Zobaczymy już mam dość 😭
gość
08-08-2019, 21:53:35

4 dni to krotki okres czasu , koszt przelotu jest wysoki , nawet nie znam cen ale nie kazdy moze sobie pozwolic na czeste latanie nawet jesli wazna przyczyna
W Twoim przypadku jest bardzo wazna, Magda czy zapisali Ciebie do dr Furtaka?, domagaj sie wizyty bo ta opuchlizna jest niepokojaca. W marcu wykosztowaliscie sie na marne bo go nie bylo , no i przelozyli operacje na czerwiec.
gość
08-08-2019, 22:57:45

Nawet mnie nie strasz,z te opuchlizna a jest duża
12mam dzwonic do niego przekażemy mu jak wyglada sytuacja moja i poproszę o jak najszybsza wizytę,co mam zrobić
Boze ja chce żyć czemu...
gość
08-08-2019, 23:01:30

Jak myślicie od czego ta opuchlizna może być
Czy ja mogę umrzeć czy od tego tak bardzo schudłam nie mam apetytu bo wymiotuje lecz wydaje mi się ze to od zawrotów głowy
Dziś będę mieć straszna noc jeszcze te uszy zamykające się przy pochyleniu głowy ...
Może jest tu ten chłopak co wie dużo na te tematy proszę odpisz
gość
08-08-2019, 23:03:46

Gość 2019-08-09 01:01:30
Jak myślicie od czego ta opuchlizna może być
Czy ja mogę umrzeć czy od tego tak bardzo schudłam nie mam apetytu bo wymiotuje lecz wydaje mi się ze to od zawrotów głowy
Dziś będę mieć straszna noc jeszcze te uszy zatykajace się przy pochyleniu głowy ...
Może jest tu ten chłopak co wie dużo na te tematy proszę odpisz
gość
09-08-2019, 07:01:55

Hej Madziu odpisuje na temat tej twojej opuchlizny.Z tego co piszesz opuchlizna jest w okolicy szwow pooperacyjnych.Nie jestem lekarzem ale wiem ze opuchlizna jest wynikiem gromadzenia się w przestrzeni pozanaczyniowej /w komorkach.tkankach/ nadmiernej ilosci plynów Powstaje na skutek zaburzenia rownowagi miedzy silami wypychajacymi plyn poza naczynia a silami zatrzymujacymi go.Przyczynami moga byc zwiększone cisnienie dalej zwiekszona przepuszczalnosc naczyn na skutek toczacego się procesu zapalnego i myslę ze to wlasnie jest przyczyna u ciebie.Stan zapalny powoduje obrzek ból zaczerwienienie i ograniczenie funkcji.Jeszcze jedna przyczyna to niedostateczna produkcja bialek osocza zwlaszcza albumin.Podsumowujac musisz ztobic badanie OB Lub CRP Pozdrawiam Dawid
gość
09-08-2019, 10:29:52

Dziekuje Dawidzie
Jadę na 14:00do gp
Poproszę o badanie krwi
Niestety już zjadłam 1/2grzanki z masłem wiec nie będą na czto.
Opuchlizna nie jest aż tak na szwach co boki,zaczerwienienie jest u dołu szycia dość mocne.
Oczywiście napisze po wizycie co tym razem zadecydują bo gdy znów usłyszę ze powinnam udać się do lekarza prowadzącego go mnie naprawdę już wkurzy.
Chciałam tylko jeszcze poinformować ze opaski zakupiłam fakt po pewnym czasie działają lecz nie znacznie,najwazniejsze ze nie wzięłam leków.Co jeszcze powoduje ze gdy tylko dr będzie dostępny i przylece to te zatykajace się uszy,a wogle już przy leczeniu na prosto,i poranne wymioty kiedy tylko wstanę to szybko łazienka gdyż odrazu wymiotuje.
Do usłyszenia popołudniu i dziekuje raz jeszcze za odpisanie
gość
09-08-2019, 15:35:27

Dostałam skierowanie na poniedziałek do szpitala w dublinie
Ale i tak do dr będę dzwonic bo boje się tych patalachow.oni chcieli mi zrobić biobsje tej iv komory a dr furtak powiedział ze już bym nie wstała.😭dlatego tak bardzo kochani się boje tu iść do nich boje się ze operacja mnie nie zabiła ale powikłania i tutejsi fachowcy tak dlatego nie dziwcie się ze polecielibysmy znów do pl
Boze to nie ręka noga to głowa
Nie wiem dlaczego tak mi się dzieje nie wiem od czasu diagnozy jest wszystko złe wszystko.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: