Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
14-08-2019, 00:27:17

Dzień dobry. Moja mama miała operację na odcinku kręgosłupa. Po oddaniu próbki do badań okazało się, że to wyściółczak (Wcześniej stawiano błędne diagnozy). Piszę z pytaniem o dobrego lekarza. Na razie nie mamy pojęcia jaki jest stopień choroby. Również martwię się, że ją stracę, a jest młodą kobietą. Jakie są ewentualne powikłania i czy powinnam bać się najgorszego?
gość
14-08-2019, 04:26:30

Hej! Trzeba czekac na wynik histopatologiczny.Wysciolczaki kregoslupa jesli są usuniete calkowicie mają dobre prognozy.Pozdrawiam
Wtajemniczona
14-08-2019, 13:55:47

Treść zablokowana przez moderatora

gość
14-08-2019, 14:12:53

Takie prywatne pogaduszki kierowac na priv. ,tutaj niczego nie wnosza a
kobieta czeka na porady tyczace wysciolczaka kregoslupa , dosc spamowania
Wtajemniczona
14-08-2019, 19:35:44

Jesteśmy tu jedni dla drugich żeby sie wspierać.
To że sobie dobrze życzymy i pytamy co u tej drugiej osoby to spam?
Osoba pytająca otrzymała odpowiedź.
Poza tym każdy z nas tu na forum ma związek z wyściółczakiem.
O ile się nir mylę nie da się wysłać wiadomości prywatnej do osoby niezalogowanej czyli gościa.
I tak, pytanie o stan zdrowia osoby z wyściółczakiem jest zdecydowanie na miejscu skoro to temat wyściółczak.
Paula
gość
15-08-2019, 01:22:02

Dziekuje moderatorowi za usuniecie postu nie majacego nic wspolnego z tematem watku, informujacego o prywatnych sprawach /na marginesie czasokres przebywania gosci etc.
Takie informacje przekazujcie sobie na e-maila skoro gosc nie zalogowany.
Wtajemniczona
15-08-2019, 19:04:46

Zapytałam :
Co u Ciebie Madziu.
Jesteś w domu?
Czy to jest niezgodne z tematem??
Nawiasem
Magda to jedna z chorujących tu na forum., której przypadek jest nieco bardziej skomplikowany od pozostałych.
A jej odpowiedzi same w sobie dają ogromne wskazówki dla innych użytkowników..
Że o słowach otuchy i wsparcia z jej strony nie wspomnę..
Paula
Wtajemniczona
15-08-2019, 19:17:21

I tak, wspomniałam też o gościach.
Ale bardziej w kontekście że sie nie odzywałam bo nie bardzo miałam okazję.
Paula
Wtajemniczona
15-08-2019, 19:18:34

Gość 2019-08-15 03:22:02
Dziekuje moderatorowi za usuniecie postu nie majacego nic wspolnego z tematem watku, informujacego o prywatnych sprawach /na marginesie czasokres przebywania gosci etc.
Takie informacje przekazujcie sobie na e-maila skoro gosc nie zalogowany.
A ta wiadomość coś wnosi do wątku?
Paula
gość
17-08-2019, 21:48:23

Witam, moja córcia miała operacje w styczniu tego roku wysciolczak th8 do th12 cały czas ma rechabilitacje.
Gość 2019-08-14 02:27:17
Dzień dobry. Moja mama miała operację na odcinku kręgosłupa. Po oddaniu próbki do badań okazało się, że to wyściółczak (Wcześniej stawiano błędne diagnozy). Piszę z pytaniem o dobrego lekarza. Na razie nie mamy pojęcia jaki jest stopień choroby. Również martwię się, że ją stracę, a jest młodą kobietą. Jakie są ewentualne powikłania i czy powinnam bać się najgorszego?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: