Reklama:

wyściółczak? (3278)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
27-04-2016, 16:21:05

Witam.ja jestem po drugiej operacji
Wyściółczak. Pierwsza opercja była 20 lat temu a teraz druga i z 1 stopnia jest 3 stopień .drugi raz już nie mogę mieć radioterapii. proszę pisać jak ktoś jest w takiej sytuacji jak ja.mam 37lat i chcę żyć i być sprawna dla mojej małej córeczki
gość
30-04-2016, 12:38:31

Obecnie na zachodzie powtórne naswietlanie to standard. Moze zamiast drugiej operacji powinnno być Gamma-Knife albo proton.Bedzie dobrze.
gość
30-04-2016, 12:48:23

Witam ponownie.Wyściolczak odrosl po 20-latach to bardzo dobry wynik.Jaki procent aktualnie jest komorek nowotworowych antygen Ki-67? Proszę wejsc na stronę Szpitala Uniwersyteckiego w Heidelbergu.Może uda się przesłać tam wyniki badań i prosić o konsultację.Oni mają rewelacyjne wyniki leczenia wyściółczakow.
Proszę nie martwić się są duze możliwości.Pozdrawiam
gość
01-05-2016, 11:40:59

Dziękuję za informacje. Potrzebuje pomocy i dobrego onkologa który podejmie decyzję i pomóże mi jak najdłużej być z moją córeczka i ją wychować. W poznaniu odmówili ponownych naświetlan bo stwierdzili że może skończyć się tragicznie. Ja wiem że ten potwór odrośnie , tak mówi moja mała córeczka i boi się o mamę. Życzę wszystkim zdrówka i proszę pisać
gość
04-06-2016, 20:09:35

Udało się Pani z nimi skontaktować? Proszę nawiązać ze mną kontakt peperonitrip@wp.pl Pozdrawiam Patrycja.
gość
06-06-2016, 16:19:17

Witam, jeszcze nie ale w piątek będę u onkologa w Gliwicach i się dowiem co dalej mam robić , mam nadzieję że są jeszcze dobrzy specjaliści którzy mi pomogą
gość
15-06-2016, 17:06:22

Kontaktowałam się z Heidelbergiem,wysłałam płytę z MR oraz wynik histopatologiczny.Rozmawiałam z sekretarką prof.St.Pfistera./ obowiązuje j.niemiecki lub angielski/Dopóki nie odrósł nie ma o czym mówić trzeba czekać.Jeśli odpukać będzie wznowa trzeba zapisać się na wizytę prywatnie-spore koszty, ale nie ma innego wyjścia.Poza tym czytać na temat immunoonkologii ta dziedzina bardzo prężnie rozwija się i jest bardzo obiecująca.Pozdrawiam
gość
21-06-2016, 15:16:37

Witam, wysłałem pani wiadomość, koniecznie chce się z panią skontaktować. Był na onkologii w Gliwicach na konsultacji.czekają gdy coś się będzie działo rosło to wtedy chemia , mam nadzieję że cud boski będzie i nie będzie rosło. Pozdrawiam
Początkująca
24-06-2016, 18:01:34

Gość 2016-06-06 18:19:17
Witam, jeszcze nie ale w piątek będę u onkologa w Gliwicach i się dowiem co dalej mam robić , mam nadzieję że są jeszcze dobrzy specjaliści którzy mi pomogą
I co okazało się odnośnie dalszego leczenia?
gość
24-06-2016, 18:51:42

Witam. We wrześniu rezonans i będę sprawdzić, jak będzie rosło to wtedy chemia, a pani też to samo co ja wyściółczak. ?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: