Mam pytanie odnośnie tempa wzrostu wyściółczaków, czy to był szybki wzrost? Mam badanie za 2 miesiące, a mój już prawie ma 3 cm (komora boczna). I zastanawiam się jak to było u Was.
gość 08-08-2024, 08:08:46
Ja też dostałam taką informację, że na ten moment nie kwalifikuje się do leczenia operacyjnego. Z jednej strony mi się do tego nie spieszy, z drugiej życie w takim oczekiwaniu nie należy do najprzyjemniejszych. Gdzie się leczysz jeżeli można zapytać?
gość 14-08-2024, 11:41:01
Jaka cisza na forum. to chyba dobrze. Czy ktoś jeszcze tutaj zagląda?
gość 17-08-2024, 00:21:09
Witam wszystkich!
Mamy narazie stabilne dobre nowiny, wiec cieszymysie życiem. Spędzilismy kilka dni w Warszawie , nabylismy w Polsce nowego czlonka rodziny- psa,i wrocilismy na Litwe do domu .
Ktoś pytałam z powodu wakcynacji, to naprawdę nic niewiem, po prostu dowierzyłam się lekarzowi i niewnikałam , a tym bardziej że niemamy innych wariantòw. Musimy pròbować wszystko. Rekomenduję skontaktować się z kliniką w Wilnie Innovita i podpytac jakie są warianty w waszym wypadku.
Bardzo się cieszę ,że znalazłam leki do nabycia dla męża ktòre są banade w Stanach, i mam nadzieję że już szybko zacznie ich pić. Te leki są zkierowane na mutacje genu mycn, i mam ogromną nadzieję że jak będzie ich pił to zmniejszy się szansa na wznowę.
Pozdrawiam!
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.