Reklama:

wyściółczak? (3289)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
18-12-2022, 19:30:59

Gość 2022-12-18 14:10:52
Witam wszystkich- moi kochani lata leca i mam do was prośbę! Czy znajomi którzy mnie wspierali są jeszcze tu? Zaglądajcie? Proszę dajcie znać /myśle o was wszystkich.
Mocno przytulam was w 4niedziele adwentowy,Magda z rodzina z ie(irlandi)
gość
18-12-2022, 19:35:57

Witaj Magda. Czytając tutaj wpisy natrafiłam tutaj na Twój.. Co teraz u Ciebie.. Jak zdrowie.. Pamiętam że miałaś problemy z leczeniem w Polsce. Czy wszystko teraz ok. U mnie podobna sytuacja. Wyściolczak w odcinku szyjnym. Na razie czekam za kontrolnym rezonansem. Zobaczymy co będzie dalej.. Pozdrawiam i napisz jak teraz się czujesz. Ewa
gość
20-12-2022, 10:49:18

Ja miałam wysciolczak móżdżku iv komora/zawroty głowy mam oraz poranne wymioty,nie mogę patrzyć na sufit lampe itd. Ale bardziej wydaje mi się ze to po ropniaku mózgu bo jakoś dochodziłam do siebie i nie pamietam bym miała tak po operacji w Bydgoszczy.
Ściskam wszystkich
gość
21-12-2022, 20:27:44

Gość 2022-12-20 11:49:18
Ja miałam wysciolczak móżdżku iv komora/zawroty głowy mam oraz poranne wymioty,nie mogę patrzyć na sufit lampe itd. Ale bardziej wydaje mi się ze to po ropniaku mózgu bo jakoś dochodziłam do siebie i nie pamietam bym miała tak po operacji w Bydgoszczy.
Ściskam wszystkich
gość
21-12-2022, 20:29:35

Dużo zdrówka życzę i wiary że wszystko będzie ok. Pozdrawiam w ten świąteczny czas. Ewa
gość
21-12-2022, 20:34:31

Gość 2022-11-12 10:54:03
Hej kochani. Z tej strony Anka. ( Wyściółkacz c7-th2) mam pytanie do osob które są po protonach na rdzeniu. Czy po radioterapii braliście sterydy ?.
Chcialam jeszcze zapytać czy ktoś z was tu obecnych po operacji ma polineuropatie uszkodzenie nerwow, pieczenia drętwienia i mrowienia ciała. Jak sobie z tym radzicie?? Bo ja albo już mam albo zaraz dostanę silnej depresji. Totalnie nie radzę sobie z tymi wszystkimi dziwnymi objawami. Chodzę od lekarza do lekarza a moje ciała każdego dnia jest inaczej zdretwiale ciągle mrowienia aż bolące. Jeżeli ktokolwiek miał takie objawy proszę o pomoc jak sobie poradzić
Pozdrawiam was Anka.
gość
21-12-2022, 20:41:48

Witaj Aniu.. Ja również mam wyściółczaka w odcinku C7. Nie robią nic bo operacja grozi paraliżem. Mam czekać i obserwować jak szybko guz rośnie. Rezonans kontrolny w kwietniu. Stresuje sie strasznie. Bezsilność zabija mnie od środka,. Jsk było u Ciebie. Czy zaraz operacja. Guz ma 5 mm na 4...Czy rośnie bardzo szybko. Pozdrawiam czekam na odpowiedź. Cenie wszystkie rady i porady..
gość
23-12-2022, 16:08:57

Gość 2022-12-21 21:41:48
Witaj Aniu.. Ja również mam wyściółczaka w odcinku C7. Nie robią nic bo operacja grozi paraliżem. Mam czekać i obserwować jak szybko guz rośnie. Rezonans kontrolny w kwietniu. Stresuje sie strasznie. Bezsilność zabija mnie od środka,. Jsk było u Ciebie. Czy zaraz operacja. Guz ma 5 mm na 4...Czy rośnie bardzo szybko. Pozdrawiam czekam na odpowiedź. Cenie wszystkie rady i porady..
Witam, najlepiej będzie się skonsultować z innym neurochirurgiem, ja byłam u 5. Mój był dość duży bo miał 2 cm, rdzeń był poszerzony i miałam go w C4 wiec w gorszym miejscu (im wyżej tym gorzej ) i mnie chciało tylko 2 lekarzy operować. Proszę umówić się na konsultacje do innych lekarzy niech doradza. Pozdrawiam Karolina
gość
24-12-2022, 19:25:21

Gość 2022-12-23 17:08:57
Gość 2022-12-21 21:41:48
Witam, najlepiej będzie się skonsultować z innym neurochirurgiem, ja byłam u 5. Mój był dość duży bo miał 2 cm, rdzeń był poszerzony i miałam go w C4 wiec w gorszym miejscu (im wyżej tym gorzej ) i mnie chciało tylko 2 lekarzy operować. Proszę umówić się na konsultacje do innych lekarzy niech doradza. Pozdrawiam Karolina
gość
24-12-2022, 19:32:12

Witaj Karolinio w tym świątecznym czasie. Proszę napisz jak po Świętach znajdziesz chwilę, gdzie byłaś operowana jakie leczenie po zabiegu i jak ogólnie samopoczucie. W lipcu jestem w dr Fur taka w Bydgoszczy zobaczymy co postanowi. Czytałam że do kręgu c4 jest możliwość operacji bez inwazyjnej naświetlania bezpośrednio do guza. Ja już się nie kwalifikuje . Pozdrawiam Ewa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: