Reklama:

wyściółczak? (3290)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
13-12-2022, 14:30:55

Dodajecie mi otuchy. Dziękuję. Konsultowałam u prof. Jyszkata oraz u neurochirurgów Woźniak i Barański z Poznania. Pozostaje Bydgoszcz i próg Harat.. Choruje na kręgosłup od dziecka.. Chodziłam w gorsecie mam skoliozę piersiową i liczne przepukliny dlatego boją się niedowładu. Każda wskazówka będzie cenna za która z góry dziękuję. Bóle kręgosłupa drętwienie rwa kulszowa dokucza mi już kilka lat więc to chyba nie od guza. Pozdrawiam Ewa
Początkująca
13-12-2022, 14:47:14

Treść zablokowana przez moderatora

gość
13-12-2022, 20:39:57

Gość 2022-12-13 15:30:55
Dodajecie mi otuchy. Dziękuję. Konsultowałam u prof. Jyszkata oraz u neurochirurgów Woźniak i Barański z Poznania. Pozostaje Bydgoszcz i próg Harat.. Choruje na kręgosłup od dziecka.. Chodziłam w gorsecie mam skoliozę piersiową i liczne przepukliny dlatego boją się niedowładu. Każda wskazówka będzie cenna za która z góry dziękuję. Bóle kręgosłupa drętwienie rwa kulszowa dokucza mi już kilka lat więc to chyba nie od guza. Pozdrawiam Ewa
Hej Ewa. Witaj! Bydgoszcze blisko poznania więc dr Furtak na forum jest numer to jego sekretarki. Jak nie znajdziesz to podam. Dlugo się czeka na wizyte więc warto od razu zadzwonić. Od razu pojedziesz pewnie po 2 MRI. Nazwiska które podałaś to nie top 10 a tylko tacy podejmą się operacji w takim miejscu. Zresztą nie ryzykuj z innymi nie warto. Dr Harat już nie operuje ale oni dr Frutak robili cuda bo pracowali we 2 razem. Twoje dolegliwości nie wynikają z guza bo on jest bardzo mały. Trzymaj się!!!
gość
13-12-2022, 21:54:26

Dziękuję bardzo. Rezonans mam na koniec kwietnia. Czy już teraz mam się zarejestrować do dr. Harata na maja? Masz rację trzeba konsultować się u najlepszych. Prosiłabym namiary telefoniczne jeżeli można. Pozdrawiam
gość
14-12-2022, 05:49:28

tak zajetestruj się już. Myślę że też bd chciał zobaczyć rezonans kontrolny ale niecha już cię na oku ma.
gość
14-12-2022, 21:04:50

Gość 2017-12-09 15:03:37
Kto potrzebuje kontaktu z dr Furtakiem z Bydgoszczy podajcie mail[/CYTA
Witam... Czy kontakt z dr. Fur takiem nadal aktualny. Poproszę o namiary i czas oczekiwania na wizytę.. Podaje maila... gadula1964@wp.pl z góry dziękuję Ewa
gość
15-12-2022, 16:21:49

Witam serdecznie. Właśnie ustaliłam wizytę u dr. Fur taka dopiero na 6lipca.Moze i lepiej, bo będę po kontrolnym rezonansie i zobaczymy co ten guz poczynił w rdzeniu. Oby nie rozrósł się zbytnio. Mam pytanie jak radzicie sobie z okresem oczekiwania na kolejne badania. Czy można normalnie funkcjonować.. Pływać zatańczyć w karnawale latać samolotem, by od myślenia nie zwariować. Każda porada będzie cenna. Życzę radości w tym świątecznym okresie. Ewa
gość
18-12-2022, 13:10:52

Witam wszystkich- moi kochani lata leca i mam do was prośbę! Czy znajomi którzy mnie wspierali są jeszcze tu? Zaglądajcie? Proszę dajcie znać /myśle o was wszystkich.
Mocno przytulam was w 4niedziele adwentowy,Magda z rodzina z ie(irlandi)
gość
18-12-2022, 19:18:02

Gość 2022-11-15 21:01:16
Cześć, kilka dni temu dowiedziałam się, że mam guza rdzenia kręgowego (C2-C3, 2/3 cm). Miałam robiony rezonans, aktualnie czekam na tomograf. Czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Jakiego lekarza polecacie?
gość
18-12-2022, 19:26:55

Witaj.. Ja o guzie rdzenia kręgowego dowiedziałam się 12 listopada.. Jest w odcinku szyjnym c7. Po konsultacji okazało się że zbytnio otacza rdzeń i niezbyt można operować. Kazali czekać i kolejny rezonans w kwietniu..Zapisałam się na wizytę do dr. Furtaka dopiero na lipca. To nr 1 tutaj na blogu. Zobaczymy co zaproponuje. A co u Ciebie. Jaki dalszy tok leczenia. Głowa do góry i js przeżyłam szok po diagnozie.. Teraz staram się nie stresować i nie myśleć. Pozdrawiam Ewa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: