Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
28-09-2022, 15:13:04

Zalogowałam się teraz:)
gość
28-09-2022, 16:21:01

Gość 2022-09-28 15:20:00
Dziękuję za wsparcie od maja po prostu nic tylko myślę co będzie dalej... obserwuje męża a on gra w tenisa w piłkę nie ma żadnych objawów...a mi siedzi w głowie opis... glejak i strach....za miesiąc rezonans i zobaczymy... boję się bardzo ale staram się myśleć że skoro dni oka ok nic się nie dzieje to musi być dobrze. Pierwsze słyszę o tych badaniach kwota nie ważna jeśli dalej mam żyć w strachu wolałabym zrobić te badania.
Zyciew steachu to jest najgorsze wspólczuje serdecznie kazdy z nas zna ten ból. Nerwica chyba dopada każdego. Teraz czlowiek docenia prawdziwe wartosci i pragnie tylko zdrowia.
Początkująca
28-09-2022, 16:29:51

Dokładnie... Neurochirurg powiedział że lepiej jak tak opisują bo kontrolujemy się wtedy i mamy pewność...niby coś w tym jest ... ale ten strach robi swoje. Dobrze wiedzieć że nie jesteśmy sami że są osoby które mają podobnie i że wszystko jest ok.
gość
28-09-2022, 18:09:24

Treść zablokowana przez moderatora

gość
28-09-2022, 18:10:17

Można zrobić intelli tańszy. Ale ja zrobiłam typowo na złośliwe nowotwory mózgu.
gość
28-09-2022, 18:12:58

Podobno bardzo dobry lekarz to dr Dziedzic. Ja jeszcze nie robiłam u niego konsultacji
Początkująca
28-09-2022, 18:30:47

Dziękuję zaraz poczytam o tych badaniach. A co ile masz kontrolę? Jeśli mogę zapytać. Obserwują co pół roku czy co rok?
gość
29-09-2022, 07:38:41

Hej. Z tej strony Anka , dawno się nie oddzywalam bo ciągle coś się działo.
Od dziś zaczynam protony c6-th2 wyściółkacz. Mam pytanie do osób które są już po protonach w tym odcinku. Czy coś wam się działo w trakcie naświetleń. Jakieś podrażnienia problemy przełykiem itd. bardzo się boje,
Pozdrawiam was wszystkich i życzę dużo zdrówka
Anka
gość
29-09-2022, 09:55:11

Gość 2022-09-29 09:38:41
Hej. Z tej strony Anka , dawno się nie oddzywalam bo ciągle coś się działo.
Od dziś zaczynam protony c6-th2 wyściółkacz. Mam pytanie do osób które są już po protonach w tym odcinku. Czy coś wam się działo w trakcie naświetleń. Jakieś podrażnienia problemy przełykiem itd. bardzo się boje,
Pozdrawiam was wszystkich i życzę dużo zdrówka
Anka
Cześć, jestem po protonach. Guz byl w odcinku C4-C5, w trakcie protonow troche slabsze rece i w gardle posmak metalu przez kilka miesiecy. Nie ma co sie bac. Pozdrawiam Karolina
gość
29-09-2022, 18:07:55

Gość 2022-09-26 19:35:53
Myśle, że u Ciebie tez nie musi to być wysciolkczak… 2 lata to dosyć sporo.. a czy twój guz się podświetlał na kontraście ? . Oo kurcze…. Dostałaś wysypki? Zawsze się tego boje…..
Witaj . Tak naprawdę to nie wiadomo na 100% ale podejrzenie wyściółczaka jest od początku , w tej chwili nie pamiętam odnośnie tego podświetlania ale muszę znaleźć wyniki rezonansów (opisy) co w tej chwili jest trudne bo mam w mieszkaniu remont .
Znajdę to napiszę . Odnośnie alergii na kontrast to nigdy wcześniej tego nie było , ostatnio tylko miałam trudności z oddychaniem , straszne zawroty głowy , było mi bardzo słabo i nie dałam rady dojść do auta . Później powoli minęło choć w domu znów osłabienie itd... Wysypki żadnej nie było . Ale ja z reguły jestem alergiczką na różne leki i z wiekiem pogłębia się mi to . Ale już nie nudzę , boję się ale staram się myśleć pozytywnie i życzę wszystkim aby mieli nastawienie optymistyczne choć wiem na własnym przykładzie , że to jest trudne . Zdrowia kochani i piszcie co u Was , ja co jakiś czas czytam Wasze posty . Pozdrawiam serdecznie - Danuta .

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: