Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
18-11-2021, 15:54:53

Gość 2021-11-18 16:09:56
Dlaczego ktos zaczyna przepychanke , nigdy nie padlo tutaj nazwisko dr Roli, nikt nie pisze ze byl operowany przez niego a ewidentnie jak w powiedzeniu " kazda przepioreczka swoj ogonek chwali " chodzi tutaj o preferowanie miejscowosci w ktorej sie mieszka.
co za bzdury piszesz!!!! Przytaczam fragment z tego forum :" w odcinku szyjnym c1-c5. operacje mialem w lublinie. operowal mnie ordynator radoslaw rola. przed operacja mialem niedowlad prawej reki i do tej pory z nia mam najwiekszy problem. chodze sam bez..."...tu sie ludzom pomaga nie rzuca blotem
gość
18-11-2021, 19:01:54

Po pierwsze autor postu zwraca sie z pytaniami o wysciolczaka w mozgu a nie w kregoslupie.Gro osob z tego forum bylo operowanych w Bydgoszczy przez specjalistow neurochirurgow szpitala wojskowego dr Harata i dra Furtaka ktorym nie dorownuja inni lekarze z krotszym stazem i z krotsza praktyka. Podrugie operacja na mozgu jest bardziej skomplikowana niz na kregoslupie gdzie jest latwiejszy dostep.
Jesli operacja kregoslupa nie powiedzie sie i jest paraliz to pozostaje jeszcze ratunek. Operacje guzow mozgu wykonuja najlepsi znawcy i specjalisci w kraju neurochirurdzy szpitala wojskowego w Bydgoszczy ktorzy nigdy nie zawiedli i sztuke operowania maja opracowana do perfekcji przez lata pracy.
Opinie o nich wydali pacjenci z kraju i zza granicy, we wszystkich operowanych przypadkach byly same superlatywy od pacjentow piszacych tutaj na forum.
gość
18-11-2021, 20:36:58

Wróciłem od neurologa, jestem załamany. Ogladnàł rezonans i stwierdził że guz jest nieoperacyjny bo modeluje rdzeń. Mówiła że jest możliwość tylko radioterapi albo chemii. Co ja teraz mogę zrobić? Czekać na śmierć lecząc się paliatywnie ?:(
gość
18-11-2021, 20:51:15

Gość 2021-11-18 21:36:58
Wróciłem od neurologa, jestem załamany. Ogladnàł rezonans i stwierdził że guz jest nieoperacyjny bo modeluje rdzeń. Mówiła że jest możliwość tylko radioterapi albo chemii. Co ja teraz mogę zrobić? Czekać na śmierć lecząc się paliatywnie ?:(
Prosze sie udac do dobrego neurochirurga.
gość
18-11-2021, 20:53:11

Gość 2021-11-18 20:01:54
Po pierwsze autor postu zwraca sie z pytaniami o wysciolczaka w mozgu a nie w kregoslupie.Gro osob z tego forum bylo operowanych w Bydgoszczy przez specjalistow neurochirurgow szpitala wojskowego dr Harata i dra Furtaka ktorym nie dorownuja inni lekarze z krotszym stazem i z krotsza praktyka. Podrugie operacja na mozgu jest bardziej skomplikowana niz na kregoslupie gdzie jest latwiejszy dostep.
Jesli operacja kregoslupa nie powiedzie sie i jest paraliz to pozostaje jeszcze ratunek. Operacje guzow mozgu wykonuja najlepsi znawcy i specjalisci w kraju neurochirurdzy szpitala wojskowego w Bydgoszczy ktorzy nigdy nie zawiedli i sztuke operowania maja opracowana do perfekcji przez lata pracy.
Opinie o nich wydali pacjenci z kraju i zza granicy, we wszystkich operowanych przypadkach byly same superlatywy od pacjentow piszacych tutaj na forum.
a to dziwne bo własnie dr Furtak mi powiedział ze latwiej operuje sie guzy mozgu niz rdzenia kregowego. Ja mam w rdzeniu i on nie chcial sie podjac operacji.
gość
18-11-2021, 21:06:33

Gość 2021-11-18 21:53:11
Gość 2021-11-18 20:01:54
a to dziwne bo własnie dr Furtak mi powiedział ze latwiej operuje sie guzy mozgu niz rdzenia kregowego. Ja mam w rdzeniu i on nie chcial sie podjac operacji.
Mi Doktor Gorski mowil to samo, ze trudniej rdzeń, polecam z calego serca Doktora. W Warszawie gdzie nie poszłam, czy to onkologia czy rehabilitanci, każdy o nim słyszał wiec to cos znaczy. Pozdrawiam Karolina
gość
19-11-2021, 02:00:17

Gosc 21:53
Czytaj ze zrozumieniem i nie imputuj mi czegos czego nie pisze Pisze ze latwiejszy dostep jest do otwarcia/operowania kregoslupa niz dostep do mozgu a nie ze operacja jest latwiejsza , w medycynie nie ma latwizny.
Lekarz nigdy nie powie ze jakas operacja jest latwa bo to byloby zadufanie i bufoniarstwo.Dostep do mozgu jest skomplikowany .
gość
19-11-2021, 03:05:38

Mój guz modeluje pień mózgu a nie rdzeń, to oznacza że nikt się nie podejmie wycięcia ? Jakie są szanse i co teraz robić?
gość
19-11-2021, 05:01:25

Grzegorz nie wpadaj w panike wiem ze to trudne z wlasnego doswiadczenia . Skontaktujesz sie z administracja szpitala wojskowego w Bydgoszczy z prosba o konsultacje z dr Furtakiem lub dr Haratem, dostaniesz informacje co trzeba przedstawic e- mail lub Fax zanim nastapi wizyta. Napewno Tomografia lub Rezonans Magnetyczny.
Ci neurochirurdzy podejmuja sie trudnych operacji na mozgu i wygrywaja walke z guzami , bedzie dobrze jestesmy z Toba , wiele osob poleca tych lekarzy bo sa wspanialymi fachowcami i znawcami sztuki operowania guzow mozgu.
gość
19-11-2021, 05:58:26

A oto nr do dr.Jacek furtak Bydgoszcz-kierownik oddziału neurochirgi
604104065
A to pani sekretarka dr.Jacka Furtaka
664387583
Serdecznie państwu życzę powodzenia i jak najszybsza odpowiedz od tego otóż najsłynniejszego specjalisty.
Pozdrawiam m.z ie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: