Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
27-11-2017, 12:41:56

Co u was dziewczyny?
co u ciebie zalatwilas rehablitacje?jak sie szujesz?
Pozdrawiam mocno😚
gość
03-12-2017, 19:18:56

Czesc moja picieszycielko jak przebiega rechablitacja daj znac co u ciebie sciskam sercem calym
gość
09-12-2017, 14:03:37

Kto potrzebuje kontaktu z dr Furtakiem z Bydgoszczy podajcie mail
gość
09-12-2017, 18:42:09

Witam kochana😘 przepraszam,ale jestem na rehabilitacji,brak sił. Ćwiczę cały czas, będzie dobrze jestem tego pewna,jeszcze trzy tygodnie zostało mi rehabilitacji. Mam nadzieję, że już coś wiesz i napewno będzie dobrze, pozdrawiam 😘😍
gość
11-12-2017, 16:42:10

Czesc kochana.bylam u dr.Furtaka jestem juz w irl.gdybym tu poddala sie operacji z pewnoscia bylabym warzywem.Dr.Furtak wspanialy konkretny nie moglam napatrzyc sie na niego i uwierzyc w to ze w tak krodkim czasie bylam w pl a wiem tyle.WSZYSTKIM POLAKOM KTORZY ZACHORUJA NA GUZA MOZGU LEDCIE DO POLSKI NIE SAJCIE SIE SKALECZYC W IRLANDI SPRZED MAJA WSPANIALY ALE LEKARZE POWINNI MIEC PRAKTYKI UCZYC SIE POPROSTU POTRAFIC OBSLUGIWAC TO NA CO WYDAJE RZAD IRLANDZKI SPRZED!!! IRLANDIA MA WSPANIALY SPEZED ALE NO WLASNIE ALE LAKARZE!!!!.po 20stycznia mam miec operacje w pl.boje sie to chyba normalne ale odsam siebie dr.Furtakowi wiec to mnie bardzo uspokaha.Sciskam wszystkich i tych nowych z diagnoza o tych co sa w trakcie lub po.Gdyby ktos chcial namiary prosze nie zwekac pisac.
gość
14-12-2017, 22:40:34

Witam was chrzy zdrowi pokonujach te walke z wysciolczakiem.Mysle rozmyslam o zyciu o nas o tych co nie wiedza jak my wczesniej z czym mamy do czynienia.Swieta tuz tuz a my walczymy....bawet z myslami z tym by 2giej osobie nie przeszkadzac nie utrudniac-jak to jest u naszych bliskich co oni czuja?jak mocno nasze i ich zycie sie zmienilo.Kocham mojego filipka i coreczke...zwyczajnie przychodzi lek,odchodzi i tak w kolko...Sciskam kazdego z osobna..piszcie badzmy razem czasem was potrzebuje i jak bede mogla pomoge rowniez.
gość
16-12-2017, 20:02:21

Co u was,pytam tych co choruja na wysciolczaka mozgu-prze de mna peracja.boje sie co po niej
gość
22-12-2017, 00:28:03

Moi drodzy ze wzglegu na czas ograniczony przed swietami zycze wszystkim Zdrowych radosnych swiat,by kazdy z nas byl zdrowy i juz nigdy nie dowiedzial sie o jakiej kolwiek chorobie.Sciskam kazdego z osobna kazda rodzine braci siostry.
gość
23-12-2017, 17:36:52

Witam serdecznie. Życzę wszystkim na święta i po świętach i zawsze Zdrówka A reszta się ułoży. Pozdrawiam i myślę o Was Monika która tu zawsze zagląda bo walczę z tym potworem od 1995 roku. Trzymajcie się bo życie jest takie piękne
gość
23-12-2017, 20:53:28

Dziekuje moniczko,dlaczego tak dlugo to u ciebie trwa caly czas powraca?ja mam w dolnej czesci 4komory(możdżek)a ty?
powiec mi blagam jak po 1operacji mnie to czeka i b.sie boje.Opisz swoj przypadek i gdzie sie leczysz.przepraszam jesli przed swietami prosze o tak smutba rzecz ale wiesz jak to jest bylo u ciebie za 1razem Panika.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
Dziwne bóle głowy
Czesc! 2msc temu byłam na kontroli u ginekologa. Z wynikami krwi. Tam wyszła wysoka prolaktyna. Plus bóle głowy, problemy z oczami jakby ucisk i lekka mgła. Przez 3min tak mi się robi. W dodatku mrowienie/drętwienie lewej strony twarzy. Głowa boli mnie przedewszystkim na czubku ( ciemieniowej) ból nie jest ciągły.
Reklama: