Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
13-11-2017, 12:04:29

Tak jest. Trzeba byc dobrej mysli. Nie moge uwierzyc ze jeszcze nie mialas konsultacji :(. Tu niestety opieka publiczna kuleje. Ale czytam ze w pl nic szybko tez nie jest niestety. Przeciez ty musisz kolejny rezonans miec. Po takim czasie....
Napisze ci wiecej ma maila jak vede miec dluzsza chwilke. Zycze wszystkim zdrowia.
gość
13-11-2017, 17:36:31

Moj mail philip99@o2.pl
Dziekuje!!!
gość
13-11-2017, 17:45:52

Moja kochana jestem z toba serduszko.u mnie tez nic Boze jestem z Toba i zyjemy bedziemy.cwicz skarbie moze na yotube cos jest nie wiem az tak daleko bo w sumie nigdzie nie doszlam z mja choroba dalej tak rece opadaja upadam co dnua boje sie ale nie mozemy tak musimy dac rade.sciskam i sercem jestem przy tobie.7miesiecy powariowali.Czy ci ludzie nie wiedza co z nami sie dzieje.❤
gość
14-11-2017, 09:28:08

Ja też myślami jestem z tobą, będzie dobrze,nie ma innego wyjścia. Jeszcze kiedyś będziemy się śmiały i spokojnie żyły bez strachu. Ćwiczę i nie poddaje się . Czekam na dobre wiadomości od ciebie, na datę twojej operacji. Najważniejsze to pozytywne nastawienie , pozdrawiam 😘
gość
15-11-2017, 23:44:39

Sciskam wszystkich ktorzy zagladaja tu a zwlaszcza nasza kochana pocieszycielke ktora cwiczy😚u mnie narazie i jak zwykle cisza.
gość
18-11-2017, 14:55:59

Dzwonilam w tym tygodniu po ponad 20razy do dublina do szpitala do sekretarki dr.rewluka od srody do piatku.bez oddzewu😐
w czwartek dostalam nr.do polki pezyjmujacej w roscommon(irl)ze niby dobra pomocna ze jej maz tez lekarz to chcialam poradzic sie co moge zrobic by ktokolwiek mi pomogl chodz z mr mizgu po 8mc czekania pani polka podkreslam powiedziala ze nie mam sie co dziwic ze nie dzwonia do mnie i ze tylko dlatego tak jest bo mam guza w iv komorze mizgu ma ponad 1,6cm na 0,9 i nie ma tam miejsca na takie cos jak guz dlatego nie oddzywaja sie bo poprostu nawet biopsji nie pobiora bo umarlabym na stole.-z przerazeniem powiedzialam slucham...a ona poprostu nikt nie robi w iv komorze mozgu operacji na calym swiecie bo zgon natychmiastowy lub w bajlepszym przypadku sikanie pod siebie paraliz brak mowy ogulem warzywo podlaczone do respieatora bo miejsce odpowiada tez za serce i oddychanie.
taka jest polka z roscommon w irlandi.Naprawde nie zdaje sobie sprawy jak bardzo mi pomogla.To tyle jesli jednak znajdzie sie ktos kto w tej iv dolnym aspekcie mial operacje oczywiscie mozgu prosze napisac.
madi
gość
18-11-2017, 20:41:56

To straszne, co teraz? Przecież są różne sposoby leczenia,no tylko nie wiedzą z czym mają do czynienia bez biopsji. Jednak ja też biopsję miałam podczas operacji,tylko lekarze się znają i podejrzewali wysciółczaka i faktycznie mieli rację. A ten lekarz mówił ci, że będziesz operowana? Napewno coś da się zrobić 😘 pozdrawiam
gość
19-11-2017, 23:59:18

Tak wytna i guza oponiaka z plata czolowego ktory ma 4,5cm na dzien marzec 13-03-17.a ten ktory jest w dolnym aspekcie iv komory pobiora biopsje.ale kiedy minelo 8mc dzonie blagam nagrywam sie na sekretarce i cisza.
gość
20-11-2017, 00:09:08

Jesli ktokolwiek ma kontakt z dr.furtakiem prosze o pomoc w mojej sprawie.
dziekuje
gość
20-11-2017, 21:27:49

Dostalam list na konsultacje w dublinie beaumont u dr.rewluka jestem ciekawa czy lekarz bedzie ze mna rozmawial czy znow konsultant ktory sie pomyli co do miejsca mojego guza oponiaka w placie czolowym,a najbardziej boje sie tego drugiego ktory jest w komorze iv-tej.Napewno poprosze o mr mozgu gdyz uplynelo juz 8mc.a na 6-12-17mam wizyte wiec prawie 9miesiecy.Tak wiec boje sie mam teraz w glowie tysiace pytan mysli i niedlugo musze je zapisywac,by znow nie wysc na tyle miesiecy bez pewnosci,tym bardziej ze mam mrowienie na glowie przy ziewaniu przelykaniu zawroty glowy nieustajace mdlosci oraz ranne wymioty.Brak apetytu.
tak wiec pozdrawiam wszustkich chorych jak ja na wysciolczaka mozgu +oponiaka plata czolowego.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: