Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
08-11-2017, 18:44:48

Nie wiem co u ciebie.ja cale popoludnie przespalam.Niestety dr.Rewluk nie ma czasu dla swoich pacjetow w dublinie.Najchetniej bym chciala aby ci bo nie wierze ze tylko ja tak mam jakos to naglosnili to chore po setkach telefonow do sekretarki,wyjazd i prozba o konsultacje z lekarzem,a jeszcze trzeba usmiechac sie by czasem znow sie cos nie wydarzy po swoim nagminnym dzwonieniem pytaniem czy moze w przyszlym tygodniu jest taka mozliwosc na spodkanie z lekarzem boze to juz 8miesiac....prosze odezwac sie za tydzien lub my damy znac...
co tu wiecej didawac?
Doktor Furtak nie odbiera tel.wlancA sie sekretarka po ktorej mozna wybrac opcje kilka pilne zadzwon.spoznie sie itp.
Jestem w takim stanie psychicznym ze az nic nie przychodzi mi innego do glowy tylko dla czego????
A tak wogle co u was?co u ciebie mila pocieszycielko jak cwiczenua jak sie czujesz?pozdrawiam cie b.mocno.
gość
09-11-2017, 08:27:17

Napisz co u ciebie jak rechablitacja,jak sie czujesz.
pozdrawiam😚
gość
09-11-2017, 18:46:49

Czesc co u ciebie jak sie czujesz?u mnie bole glowy ale chyba od pogody myslalam ze wyczymam niestety wzielam 2panadole.pozdrawiam serdecznie i napisz co u ciebie bo mysle o tobie
gość
10-11-2017, 11:25:07

Czesc nie odpisujesz.dzis w irl.slonce lecz zimno.wczoraj byla moze zmienna pogoda do nocy bol niesamowity glowy.dzis narazie ok.ale boje sie ze znow zacznie.wczoraj tylko 1wzielam panadole biore za duzo tabletek by brac non stop cos wiec staralam sie wytrzymywac ten bol.pozdrawiam cie i mam nadzieje ze u ciebie ok.i czekam na wiadomosc jak sie czujesz i jak cwiczenia.
gość
11-11-2017, 12:32:03

Witam wszystkich!
Ja miałam operację usunięcia wyściołczaka IV komory w 2013 roku przez prof. Andrzeja Koziarskiego w WIM przy ul. Szaserow.Znakomity lekarz i wspaniały fachowiec. Polecam.Niestety te guzy mają tendencję do odrastania.Tak stało sie w moim przypadku.Guz odrosł i miałam ponownie operację a potem proton.Mam nadzieję ze teraz bedzie lepiej. Pozdrawiam
gość
11-11-2017, 23:36:38

Mam do ciebie ogromba prozbe jesli masz kontakt z tym lekarzem pomoz mi!dzwonilam do niego ale pan z sekretariatu sie odezwal i w sumie mialam juz przesylac plyte z mr i ct ale zaraz dostalam maila ze jednak doktor koziarski sie nie zgodzil.chcialam zaplacic za spogladanie czy o jego opinie chcialam sie leczyc poprostu u niego ...niestety chwile pozniej jak juz pisalam odmowiono mi tego.mieszkam w irlandi na konsulracje z lekarzem w dublinie czekam juz 8miesiecy dzwonie blagam bylam tam ale sa zajeci.jestem zdruzgotaba nie mam tylu pieniedzy jak kazdy by pomyslal bo hest w irlandi w cale nie jest tak wesolo.do tego mam 2guzy mozgu stracilam przytomnosc w marcu i tak sie dowiedzialam.moja prozba jest taka by kto kolwiek mogl mi zalatwic by mnie z plyty zdjagnozowal bo poprostu sie boje 1to oponiak 4,5 cm mam nadzieje ze nie zlosliwy 2gi to wysciolczak iv komory wcinajacy sie w pien mozgu moze byc subependymoma.moze bo chca tylko kiedy pobrac biopsje.i tak przezywam koszmar od 8miesiecy troche spadla mi waga caly czas biore kepre 2×dziennie mam dziwne zmiany na skorze jakby luszczyca ale tez i sucha sora peka w okolicach kolan kosci dloni kostek nog.pisze to wszystko bo biegam i prosze sie lekarza rodzinnego o tomograf chociaz bo bajzwyczajniej boje sie ale za 1,5 roku dermatolog 6miesiecy.Kto by nie plakal wymiotowal ja tak mam.niestety w polsce nie mamy nikogo juz.dzwonue prosze nawet dr.furtaka ale nikt nikt nie chxe mi pomoc.a ha mam dziecko rodzine poprostu chce zyc i sie boje.
Przepraszam za bledy pisze przez tel.prosze pomozcie.madi
gość
12-11-2017, 21:33:47

Do Madi, a o jakim ubezpieczeniu mowisz? Masz jakies prywatne? Czy leczysz sie wg opieki publicznej? I w jakim szpitalu?
Ja konsultowalam swojego guza (kanal kregowy) w blackrock clinic u dr Eoin Fenton. Dwa tyg pozniej juz operacja. Placil ubezpieczyciel (vhi).
Jestem super zadowolona, wszystko poszlo dobrze. Teraz radioterapia.
Jak czytam co przechodzisz to wlos mi deba staje :(.
W pl konsultacja we wroclawiu. Pani doktor robi ekonsultacje. Pokryla sie calkowicie z ta tu.
Pozdrawiam serdecznie. Olga
gość
12-11-2017, 22:49:43

Ubespieczenie publuczne.Nie nie mam nigdzie prywatnego ubespieczenia.mieszkam w irlando leczona chcialabym byc czekam 8miesiac dokladnie jutro 13marca mi sie to stalo czyli utrata przytomnosci.Bylam na konsultacji w dublinie w beaumont hospital dublin. Dr.Daniel Rewluk ktory mnue na oczy nie widzial a jego kolsuntant pomylil sie co do strony guza bo mam 2.Dzwonie od srody do piatku prosze o wizyte prosze gp o dermatologa prosze polskich lekarzy poprostu boje sie mam 37 lat nie wiem co robic.Jestes 2osoba ktora mi odpisala az lzy leca....😢
gość
12-11-2017, 22:52:31

Jesli mozesz wiesz jak napisz pokieruj mnie co mam robic blagam.I dziekuje
gość
13-11-2017, 08:37:42

Witam, przepraszam, że się nie odzywałam,ale załatwiałam sprawy. Nikt się nami nie przejmuje, rehabilitacja na pilne 7mc, jestem po rezonansie,na wizytę muszę czekać do stycznia. Wszystko powinno być na pilne,za tydzień,dwa,a nie miesiące. Traktują nas tak jakby nowotwór był wyleczalny w 100%. Mam taką nadzieję, że nie wróci,bo nie wiem czy dam radę przejść to wszystko jeszcze raz. Kochana próbuj dalej, już czytałam wyżej, że można to załatwić szybciej. Może ktoś ci pomoże, jestem z tobą, fajnie, że są tacy co dzielą się swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: