Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
02-11-2017, 08:57:49

Ja też czekałam rok na operację i starałam się nie myśleć o tym. Też płakałam i miałam czarne myśli,ale starałam się normalnie żyć. Codziennie odganiałam złe myśli i przetrwałam,teraz dalej staram się myśleć pozytywnie, wierzę, że już nie wróci. Nastaw się pozytywnie i czekaj, chyba wiedzą co robią, może faktycznie nie jest tak źle,bo już byś napewno była po operacji. Zobaczysz będzie dobrze, wytrwasz to,nawet nie wiesz jak jesteś silna 😘
gość
02-11-2017, 11:08:32

Jestes b.kochana❤.
Na pewno nie wroci! Z kolei jak czekalas rok to pewnie wiesz co przechodze,tym bardziej ze tu opinie o specjalustach nie sa dobre na tym forum znalazlam nawet meza jakies kobiety z skompogrzewiak czy cos podobnego tez czekala ale nie wycieli jej do konca dtetwiala jej reka nie wiem czy reszte leczenia przeniesli do polski nie pamietam ale z tego samego szpitala w dublinie co ja😢
jak znajde to napisze tobie co to bylo dokladnie.dlatego boje sie po 2jnie.Milego dnia Tobie zycze sukcesow i oczywiscie pisz co u ciebie😚.ja raczej w przyszla srore pojade do tego dublina bez rehestracji bez umowionej wizyty bo gdybym taka chciala to pewnie by mnie zbyli.raz heszcze kochana milego dnia i dziekuje za pocieszenie.
gość
02-11-2017, 12:59:12

Masz konto na Facebooku? Może będę mogła Ci pomóc leczyć się w Polsce, wszystko da się załatwić. Mam pomysły,ale lepiej by było mieć kontakt na jakimś forum prywatnym.
gość
02-11-2017, 14:31:06

Do tego dzis zwymiotowalam tak chlustajac,a czytalam ze to tak sie dzieje.zle sie czuje dretwieja mi od srodka dloni palce u lewej reki.czasem takie mam miekie nogi mdlosci albo przed jedzeniem albo po.Nie wiem czy to juz na tle nerwowym...Ale posluchalam ciebie i jade w ciemno w przyszla srode do dablina,zobaczymy.oczywiscie bede pisac.Ty tez napisz co u ciebie sciskam madi.
gość
02-11-2017, 14:37:41

Nie mam fejsa.podam tobie moja skrzynke i meza.philip 99@o2.pl
Dziekuje,ja wyslalam plyte do bydgoszczy dzonilam i podal mi adres na ktory mam przeslac mailem zrobilam to ale bez odzewu,nazywa sie Furtak.moze ze sa swieta w polsce dzien zadusznych...poprostu nie wiem.Popatrz nawet sie nie znamy a chcesz pomoc,dziekuje!!!❤❤❤
gość
02-11-2017, 14:45:35

Tu tez pisalam do specjalistow w nowym wontku Ependymoma.i co i nic...napisze pozniej bo nawet juz nie mam slow.Sciskam Cie i do uslyszenia😚
gość
02-11-2017, 15:48:43

Super właśnie o to chodzi, wysyłaj też do innych lekarzy. Napewno ktoś się odezwie. Działaj!!! Cieszy mnie, że zaczęłaś działać. Ja że względu na moją niepełnosprawność nie mogę biegać po lekarzach, dlatego dopiero jak się umówię na wizytę to zapytam o Ciebie. Dzisiaj rozmawiałam o tobie z moim rehabilitantem i właśnie stwierdził, że przecież można próbować leczyć cię w Zobaczysz uda się. Ja też poszukam dla ciebie kontaktów 😘
gość
02-11-2017, 17:59:08

Jestes przemilom osoba,kochana pelna nadziei dla mnie.dziekuje ze pyrasz o mnie.gdybys mogla sie dowiedziec jak moge za darmo leczyc sie w polsce jak moge przenies swoja chorobe leczenie w pl.co musze zrobic z koro nie mam meldunku ubespieczenia(z reszta wiesz bo pisalam) itd.bede bardzo wdzieczna.Co dzis cwiczylas?co sprawia tobie trodnos jeszcze?pisz .ciesze sie ze wszystko tobie tak naprawde duzymi a nie malymi kroczkami zmierza ku sprawnosci.pozdrawiam bardzo mocno i brawa dla ciebie za kazdy dzien ciezkiej pracy👊
gość
02-11-2017, 18:02:35

Napisz do mnie maila jak cos sie dowiesz ok.sciskam mocno milego wieczoru!😙
gość
02-11-2017, 18:53:28

Jutro postaram się wszystkiego dowiedzieć to napiszę 😘 pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: