Operował wtedy dr.Błaszczyk w Sosnowcu teraz również dr.Błaszczyk tylko w Katowicach. Chciałby Doktor usunąć wszystkie 3 i wiadomo w całości chodź jest to nie możliwe każda zmiana zaplatana jest w unerwienie "jakby weszła wkleb welny". Racja, zbierają większe pieniądze. Ciężko jest podjąć decyzję chodź wiem, że w niemieckiej klinice by pomogli jest to bardzo precyzyjna metoda, nie uszkadza zdrowych narządów, nerwów itd. Potrafią precyzyjne usunąć zmiany nawet nie widoczne, jest to 3 klinika na świecie która to ma, dużo jest o tym artykułów, oraz dużo pisze o tym jak potrafią pomóc żeby człowiek mógł być zdrowy. Nie na szczęście nic nie ma jestem sprawna w 100% chodź szczerze powiem ból towarzyszy, ale o tym mowa była że on będzie . Ja zaś należę do takich co nie potrafią usiedziec, sądzę że nawet zdrowa osobę bez takich przejść jak ja bolało by. Więc naprawdę po tamtej operacji wiem że byłam w dobrych rękach, teraz też w to dalej wierzę. Chodź strach jest, wiadomo że za każdym razem muszą poinformować co może pójść nie tak i to gdzieś tam z tylu głowy siedzi