Po jakim czasie dostaje się te wyniki ?
Gość 2021-03-18 10:40:57trzy kroki to i tak super. Z tegp co Pani pisze to guz był bardzo duży i w bardzo niebezpiecznych miejscach wiec to super że operacja sie udała i jest w stanie Pani chodzic choc kilka krokow bo mogło sie skonczyc paralizem od szyji w dól. Teraz z dnia na dzien bedzie coraz lepiej zobaczy Pani. Ppstepy moga byc na poczatku powolne ale prosze sie nie zniechcecac i rehabilitowac wszystko można cofnać. Prosze napisac jak ju bedzie Pani wiedzieć wynik. Trzymam kciuki.Gość 2021-03-18 08:10:54
Chodzi to dużo przesadzone stwierdzenie niestety stawia dwa trzy kroczki. C1 th7 narazie nie ma kogo nie są wstanistanie powiedzieć czy wycięli guza w całości nie ma kontaktu z doktorem który operował on jak bd może coś powie
Gość 2021-03-18 13:17:45
Po jakim czasie dostaje się te wyniki ?
Gość 2021-03-18 13:20:14Tak czytam Państwa wypowiedzi i jestem przerażona...aktualnie czekam na termin operacji, mam guza okolice rdzenia przedłużonego i C1 jestem sprawna dokuczają mi zawroty głowy i czasami utrata równowagi ale mam ochotę uciec i się gdzieś schować choć nie mogę bo mam malutkie dzieci...moja córcia zaczyna stawiać pierwsze kroki a ja nie będę mogła jej pomóc ?? Czy każdy zabieg kończy się brakiem czucia itp czy może zdarzają się cuda i tak nie jest...może ktoś się orientuje bardziej w temacie, wesprze?Gość 2021-03-18 10:40:57trzy kroki to i tak super. Z tegp co Pani pisze to guz był bardzo duży i w bardzo niebezpiecznych miejscach wiec to super że operacja sie udała i jest w stanie Pani chodzic choc kilka krokow bo mogło sie skonczyc paralizem od szyji w dól. Teraz z dnia na dzien bedzie coraz lepiej zobaczy Pani. Ppstepy moga byc na poczatku powolne ale prosze sie nie zniechcecac i rehabilitowac wszystko można cofnać. Prosze napisac jak ju bedzie Pani wiedzieć wynik. Trzymam kciuki.Gość 2021-03-18 08:10:54
Chodzi to dużo przesadzone stwierdzenie niestety stawia dwa trzy kroczki. C1 th7 narazie nie ma kogo nie są wstanistanie powiedzieć czy wycięli guza w całości nie ma kontaktu z doktorem który operował on jak bd może coś powie
Gość 2021-03-18 10:08:29
Jaki stopień guza pani miała ? Czy radioterapia zwykła już była stosowana ? Jaka kwota takich zabiegów w Niemczech może warto otworzyć jakaś zbiórkę napewno każdy pomoże w rozpowszechnieniu jej i swoją cegiełkę do kwoty dołoży ;)
Gość 2021-03-18 10:08:29
Jaki stopień guza pani miała ? Czy radioterapia zwykła już była stosowana ? Jaka kwota takich zabiegów w Niemczech może warto otworzyć jakaś zbiórkę napewno każdy pomoże w rozpowszechnieniu jej i swoją cegiełkę do kwoty dołoży ;)
Gość 2021-03-18 14:14:38Gość 2021-03-18 10:08:29
Jaki stopień guza pani miała ? Czy radioterapia zwykła już była stosowana ? Jaka kwota takich zabiegów w Niemczech może warto otworzyć jakaś zbiórkę napewno każdy pomoże w rozpowszechnieniu jej i swoją cegiełkę do kwoty dołoży ;)3 lata temu po operacji po wyniku histopatlogicznym był 1 stopnia , najgorsze jest to że wznowa jest po 3 latach. Co wierzyli że przy 1 stopniu jej nie będzie, wiadomo że wynik histopotalogiczny znowu okresli z czym mam do czynienia. Nie chciałbym już po tej operacji powtórzyć z rezultatem takim że znowu za te kilka lat będzie powtórka. Kto przeszedłe operację wie o czym mówię, ja na szczęście 3 lata temu potrzebowałam tylko 1 roku fizjoterapii i wróciłam do sprawności. 3 lata temu nie maialam robionego nic , na konsylium onkologiczny stwierdzili że bez już dalszego leczenia uzupełniającego wtedy miałam 24 lata. Bardzo drogi , ale wycena była na podstawie aktualnych zmian wysłałam im płyty tłumaczenia I wycenili na 95.150,09 € . Myślę że po operacji gdym powtórzyła rezonans I wysłała ponownie myślę że aż 33 frakcje nie były by wtedy potrzebne tylko np połowa. Ale najpierw niech ta operacja jakoś żeby człowiek to przeżył potem myśleć będę co dalej. Chodź wiadomo wstępnie każdy chce rozwiać to co w głowie.....Gość 2021-03-18 10:08:29
Gość 2021-03-18 14:27:16Gość 2021-03-18 14:14:38Gość 2021-03-18 10:08:29
Jaki stopień guza pani miała ? Czy radioterapia zwykła już była stosowana ? Jaka kwota takich zabiegów w Niemczech może warto otworzyć jakaś zbiórkę napewno każdy pomoże w rozpowszechnieniu jej i swoją cegiełkę do kwoty dołoży ;)3 lata temu po operacji po wyniku histopatlogicznym był 1 stopnia , najgorsze jest to że wznowa jest po 3 latach. Co wierzyli że przy 1 stopniu jej nie będzie, wiadomo że wynik histopotalogiczny znowu okresli z czym mam do czynienia. Nie chciałbym już po tej operacji powtórzyć z rezultatem takim że znowu za te kilka lat będzie powtórka. Kto przeszedłe operację wie o czym mówię, ja na szczęście 3 lata temu potrzebowałam tylko 1 roku fizjoterapii i wróciłam do sprawności. 3 lata temu nie maialam robionego nic , na konsylium onkologiczny stwierdzili że bez już dalszego leczenia uzupełniającego wtedy miałam 24 lata. Bardzo drogi , ale wycena była na podstawie aktualnych zmian wysłałam im płyty tłumaczenia I wycenili na 95.150,09 € . Myślę że po operacji gdym powtórzyła rezonans I wysłała ponownie myślę że aż 33 frakcje nie były by wtedy potrzebne tylko np połowa. Ale najpierw niech ta operacja jakoś żeby człowiek to przeżył potem myśleć będę co dalej. Chodź wiadomo wstępnie każdy chce rozwiać to co w głowie.....Gość 2021-03-18 10:08:29
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.