Reklama:

wyściółczak? (3291)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
17-01-2021, 21:15:01

"Okazało się, że wysciółczak byl bardzo wielki że jeszcze kilka miesięcy i przebiłby rdzen kregowy. " proszę powiedzieć czy wyściółczaka był w rdzeniu?? Pamięta Pani rozmiar??
gość
18-01-2021, 21:53:35

Nie pamiętam rozmiaru.To był guz w rdzeniu kręgowym. Problem przy operacji polegał na tym , że on był bardzo szeroki. Więc nie mogłam czekać i musiałam poddać się operacji. Oczywiście miałam świadomość, że może się nie udać. Po przebudzeniu nie czułam prawej nogi. Strach ten pamietam do dziś. Ale gdy kazali mi spojrzeć i "wzrokiem podniesc nogę to wiedziałam już że dalej się nie poddam. Nadal mam kliszę ze zdjeciami rezonansu i czasami jak pokazuję je lekarzom to wiem że stoczyłam wielką bitwę. I tego Wam wszytskim życzę.
gość
18-01-2021, 22:37:32

Dziękuję. Rzeczywiście bardzo inspirująca i pocieszające historia.
gość
19-01-2021, 05:31:18

Czy ktoś też czeka na telefon od doktora Furtaka ?
Czy tylko my czekamy i pomimo obietnic że zadzwoni w najbliższym czasie nie odzywa się ? Nie wiemy czy czekać czy poprostu lekarz chce nas spławić ?
gość
19-01-2021, 09:18:59

Ja też czekam. Wysłałam płytki ze skanami jeszcze w grudniu. Niestety jak do tej pory bez odzewu.
gość
19-01-2021, 09:22:06

Niestety są takie opinie że bardzo trudno się z dr skontaktować. Myślę że obecna sytuacja jeszcze utrudnia sytuacje. Do Państwa z tego co pamiętam odezwał się raz z informacją ze podejmie się operacji? Już więcej się nie odezwał? Państwo próbowali dzwonić?
gość
19-01-2021, 14:29:13

Tak . Raz odezwał i tyle,powiedział że podejmie się operacji i że wpisuje na listę oczekujących ale kiedy nie był w stanie określić. Idzie to jakoś sprawdzić ? Dzwoniąc do szpitala np? Tak więcej nie odezwał się pomimo wysłanego drugiego rezonansu i informacji o pojawiających się objawach dzwoniliśmy do sekretariatu z 5 razy za każdym razem mówili że przypomną doktorowi i zadzwoni i nic. Nie wiem czy każdy tak ma czy tylko nasz przypadek.
gość
19-01-2021, 15:32:11

czy są jakieś inne metody leczenia wyścółczaka 3 stopnia który odrósł za granicą wszystkie naświetlana mamy wykorzystane a następna operacja jest bardzo ryzykowna i dr się wacha czy ktoś słyszał o jakiejś metodzie gdzie można by sie dowiedziec na swiecie
gość
19-01-2021, 16:32:15

prof.mehdorn kiel ( Niemcy) proszę szukać kontaktu w google jest jakiś adres kliniki co prawda nie miałem styczności z jego osobą ale słyszałem że operuje przypadki których nie operuja w Polsce.
gość
20-01-2021, 14:03:59

Gość 2021-01-19 15:29:13
Tak . Raz odezwał i tyle,powiedział że podejmie się operacji i że wpisuje na listę oczekujących ale kiedy nie był w stanie określić. Idzie to jakoś sprawdzić ? Dzwoniąc do szpitala np? Tak więcej nie odezwał się pomimo wysłanego drugiego rezonansu i informacji o pojawiających się objawach dzwoniliśmy do sekretariatu z 5 razy za każdym razem mówili że przypomną doktorowi i zadzwoni i nic. Nie wiem czy każdy tak ma czy tylko nasz przypadek.
ja się umówiłam na prywatną wizytę w marcu. Może warto żeby i Państwo się umówili.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: